night fever




har varit en underbar kväll. öl, GT, sällskap och east. kan det bli bättre en torsdagskväll?

finest



haha, hittade den här bilden från finest.se från i lördags, inte ett minne att den togs, och då var jag också väldigt städad. jaja, kul var det iallafall!

torsdagens gånger fem






top hm, byxor cheap monday, väst zara

always

nu är det mycket på gång, känns som om jag aldrig är hemma. nyss kom jag hem efter lite mingel med evelina, vi var i en street-butik på söder och minglade med lite gratis vin, alltid välkommet. och nu är vi påväg ut igen för ett glas vin, trevligt trevligt, lördag hela veckan. och imorgon efter jobbet ska jag, evelina och lars från jobbet till ett ställe där evelinas kille är dj. så ännu mera mingel. kanske thomas hänger med också, nya killen på red devil som ska börja jobba i novembe. adjö!


release me

snälla, release me! min sambo plågar mig från morgon till kväll med den tråkigaste låten i världen - release me med oh laura. har haft den som väckningssignal i typ ett och ett halv år och just ikväll ska den bytas ut, på direkten! det räcker väl med att sara spelar den 50 gånger om dagen! :D mohaha!


outfit






linne monki, kofta monki (bobisens), kängor scorette

w-hite w-ine

god morgon. vaknat efter si så där tio timmars sömn. gårdagen var jättemysig. jag, sara och linn satt hemma med tända ljus och drack lite vin. sen kom linns daniel och gjorde oss sällskap. tyvärr känner jag att jag börjar bli lite halvsjuk, ont i halsen men hoppas det blir bättre under dagen. vill ju inte att det ska förstöra kvällen som jag hoppas kommer bli riktigt mysig :).

my project

såhär blev resultatet när jag gjorde om ett skyltfönster på jobbet. tyvärr ser man inte hur fint det blev på bilden men jag lovar, det blev riktigt bra!

före:

efter:

yesterday



gårdagen började med fika på stan tillsammans med sara och en ny bekant. hur mysigt som helst. jag och sara gick på stan lite innan för hon skulle kolla efter ett par byxor och vi hade sån panik, både inne på hm och på systemet. sååå mycket folk, man kunde knappt röra sig. äh, usch, inga mer lördagar på stan säger jag bara!
mötte iallafall upp linn och hennes kompis också sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för kvällen. jag hade verkligne ingen lust att gå ut, så ajg började sminka mig en halvtimme innan jag skulle åka typ, men jag var tvungen för första festen med nya jobbet kan man ju bara inte missa :). men ångrar mig inte nu för det var hur kul som helst!












sen åkte linn hem till daniel och jag åkte ut till midsommarkransen för att träffa jobbakompisarna. där förfestade vi allihopa och hade grymt trevligt, åkte sedan vidare in till söder där evelinas pojkvän var dj under kvällen. sen drog jag mimmi lars och thomas till soap bar där vi mötte upp linn och daniel. först kom vi inte in för det var världens kö men jag gick fram och pratade med vakten och sa att vi var fyra från red devil (precis som om det är något speciellt) som ville in och det funkade, haha. man får för sig så mycket med lite alkohol i kroppen :). kvällen va iallafall underbar på alla sätt o vis :)!






friday - all day long




fredagen började med att jag och linn åkte in tidigt tidigt till stan för att äta frukost på ett café på biblioteksgatan. efter det gick vi på stan och shoppade tills jag började jobba klockan 11. linn strosade runt tills jag hade lunch, sen åt vi på NK där sarah serverade oss lite gratis mat. jag fortsatte sedan jobba och linn åkte hem till min roomie.









vi gjorde oss sen iordning och förfestade lite hemma. åkte sen in till stan för att möta upp sarah och kamilla på nox. de hade bord för att kamilla fyllde år. linn tappade sin mobil och vi kunde inte fatta vart den hade tagit vägen, hon hade den typ tio minuter tidigare. men efter ca en timme skulle jag ta upp min mobil ur väskan och fick upp hennes mobil, hur den nu kunnat hamna där, haha. efter nox gick jag och linn vidare till anglais för att möta upp en killkompis till linn. sen tog vi taxi till söder för att möta upp en killkompis till mig. där stannade vi sen hela kvällen och det var MYCKET trevligt :).







är det här michelle?

jaha, nu ringde min mobil, okänt nummer och jag svarar:

michelle: hallå
okänd: ja hej, är det här michelle?
m: ah
o: bra för jag har hittat en plånbok här på andersvägen med ditt körkort och allt i, för jag antar att du har tappat din?
m: ah, eller jag vet inte, inte vad jag märkt.
o: men den är liten och svart med dragkedja?
m: ja, det är min

så möttes vi ute på innegården. jag fick tillbaka min plånbok som jag inte visste var borta med körkort, bankomatkort och sl-kort. hade kunnat bli en dyr historia. vilken tur jag har! TACK!

sunday

nu är helgen över, men det har varit den bästa på länge. jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är glad! annars blir det nog bara hemmadag/kväll för min del idag, är riktigt trött och har inget som helst lust att gå ut någonstans i det här äckliga vädret! så söndag = mat, tv och säng!

glad

jag är glad glad glad glad glad glag glad glad glad glad glad och lite mera glad!

wiiiiiiiii

världens stördaste grej har hänt idag, heeeelt sjukt. är så jävla glad. tänk att så lite kan betyda så mycket. jaja, hinner inte ta det nu men imorgon kanske ;). nu ska iallafall jag och syster ut och slira, hoppas att sara joinar oss senare också efter salsan. later!

sista is here


 

tjoooo, nu har syster yster anlänt till sthlm, hur kul som helst. jag och boba hämtade upp henne på centralen efter att vi tagit en öl på fridays. känns som om det var år och dar sen jag drack öl men i närmare eftertanke var det ju faktiskt förra veckan. man glömmer hur gott det är. hur som helst ska vi sova nu, jag och linn ska upp tidigt och äta frukost inne i stan innan jag börja jobba.

och en annan rolig sak är att imorgon ska jag börja elva istället för tolv för jag ska få skylta om ett skylfönster på red devil. ska väl visa lite vad jag går för. har fria händer men det ska vara av märket g-star. och jag har faktiskt bilden på hur det ska se ut klart, har också förberett med kläder och prylar som jag ska använda. tro att det kommer bli kanon. ska fota när jag är klar och lägga in här :).
sen efter jobber i morgon ska jag och evelina från jobbet på lewis-mingel på berns, gutt kommer det att bli. mingel med lewis-folk och öl är ju aldrig fel!

the outfit for today




linne hm, kofta bik bok, bagy-jeans evisu, sneakers din sko

our cat is crazy




vi har världens stördaste katt. hon äter blommor, avocado, sparris, ipod-hörlurar, latex, hår och blomkrukor. och när hon vill bli buren ställer hon sig på två ben och jamar. och dumma som jag och boba är tar vi upp henne varje gång. det har hänt fem gånger redan denna morgonen. men måste också säga att hon är världens gosigaste. man kanske blir galen av att vara inne-katt?

wake up

gud, vaknade nyss av att det stod och bankade på dörren och någon som försökte öppna med nyckel. hm, både jag och sara hade helt glömt bort att hantverkarna skulle komma idag och rensa avloppen. men jag hoppas att det gick bra. de har iallafall gått, skåpen och sakerna står inte längre i skåpen och det är blött på golvet, OCH det luktar ju inte mumma precis.
nu ska jag iallafall göra mig iordning inför jobbet, ikväll klockan fem i elva kommer ju syster så från de att jag stängt tills de att jag har hämtat henne måste jag hitta på någonting att göra, för jag tro inte att jag orka åka fram och tillbaka. jaja, det löser sig nog.

thai-wook



mm, har ätit världens godaste middag ikväll, lagad av bobis. thai-wook med kyckling-filé och ris. vi åt typ ihjäl oss men för att krydda tillvaron lite extra sitter vi nu och trycker i oss en påse små-godis. så gick den här nyttiga vecka verkligen åt skogen. men vem säger att den inte kan börja den imorgon istället?

for work




grå kofta och linne från hm, vit kofta gina tricot, jeans cheap monday, skor skopunkten

sister-time



jaa, imorgon kommer syster yster till storstan, ska bli grymt kul! hon ska stanna hela helgen så nu blir det kalas. ska möta henne imorgon fem i elva på kvällen vid centralen. kul kul kul kul!

visit

åh, blev så glad igår när mamma sa att hon, jonas och lillebror antagligen kommer upp på besök i slutet på november över en helg. vad kul det skulle vara. skulle gå på stan med mamma i flera timmar och bara strosa runt, ut och äta på kvällen och åhhh, mams, ni måste komma nu!!!!!!!
när jag sa till teodor i går att han kanske skulle komma upp och hälsa på mig snart sa han: "jaaaaa, det är jäääättelångt dit". så söt!
syster lär väl flytta upp innan den helgen skulle jag tro. wii :)

livet leker just nu. har världens bästa familj, bor i världens bästa stad med världens bästa boba och såklart alla underbara kompisar här uppe och nytt jobb som jag älskar, kan det bli bättre?

movie

nu är det film-time, pelikanfallet med julia roberts. har hört att den ska vara riktigt bra. i hope.



update: blev inte så mycket av film-tittandet, vi bytte till house och jag "råkade" somna innan klockan var tio. det behövdes iallafall för nu känner jag mig riktigt utvilad.

shopping





grå top, vitt linne och världens snyggaste kofta med "flät"-detalj, allt från hm. måste ju få unna mig lite efter födelsedagen och allt :).

jeans for free




fick de här jeansen av jobbet idag, helt gratis. lite bagy sådär. hur bra är inte det?

for today




oversize-top hm, gummistövlar zara, parkas hm

many things to do

nu är klockan tidigt tidigt och jag ska försöka åka hem i från runt nio. ha hur mycket som helst att uträtta på stan innan jag börja jobba klockan tolv, massa viktigt så hoppas bara allt går vägen, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. så nu är det bråttom!

bönsallad+feta+oxfilé


dagens middag tillagad av världens (?) bästa kock - bobisen reinhold

clothes for today


top hm, chinos gina tricot, skor din sko, jacka bik bok, mössa indiska

this morning

här sitter jag framför datorn och äter världens onyttigaste frukost. scones med ca tio lager ost och trycker nu i mig pepparkakor också. hm. redan lite ångest. skulle inte förvåna mig om mina byxor sprack idag också, haha!

bake some bread



mm, sara och jag bakade scones nyss. var år och dar sen sist. toppade med mycket smör, ost och chai-te. har tänt massa ljus också och kollar på bridget jones dagbok. perfekt söndag.

breakfast

nu är boba och andreas ute och handla frukost meddans jag är hemmafru och tvättar. har haft världens energi idag. sara frågade om jag tagit hennes medicin eftersom jag var så speedad men icke. var uppe tidigt (trots gårdagens party) och sorterade tvätten, diskade, rensade garderoben och vek om allt, organiserade på hatt-hyllan så att vantar, mössor, pälsar och halsdukar ligger för sig och ja, hur mycket mer som helst. känner mig riktigt duktig. så nu väntar jag bara på min belöning, en stooooor och onyttig frukost!



update: åhh, vad gott det var, bästa på länge. frallor, ost, skinka, leverpastej, inlagd gurka, juice och chokladdryck. ja, kan det bli bättre?

easy easy

idag blir det en lugn dag, ska tvätta klockan ett (om jag inte minns helt fel) och sen tror jag att andreas kommer hit nu på morgonen och stannar över lite frukost. det är iallafall hur skönt som helst att vara ledig idag.

one night out










wiii, vaknade nyss efter en riktigt rolig utekväll med världens härligaste grabbar igår. började kvällen redan runt sju i sumpan och åkte senare vidare till garlic and shots (?). urgoda drinkar och shots med mat och chili-smak konstigt nog. köpte också in tilltugg och alla vräkte i sig som vanligt efter lite alkohol, men det var tortilla-chips som vi doppade i smält ost och creme freische, yammi. kvällen avslutades redan runt ett-tiden och bobis och jag åkte hem lagade och åt (ännu) mer mat.
var ju så kul att träffa andreas och rille igen, var runt påsken sist. det här blir fler gånger!


shoe



gårdagskvällen var urkul. efter jobbet åkte jag och eve (från nya jobbet) till en klädesbutik som var ombygd just för kvällen. det var en liten venisage för en ny sko som kommit av adidas som börjat ett sammarsbete med ett annat märke (?). men som ni säkert vet var inte jag där för att kolla på en adidas-sko utan för matens och drickats skull. vem säger nej till gratis buffé och öl? men det var iallafall hur trevligt som helst. sen efter "partyt" åkte jag hem till sarah i lilla essingen och sov hos henne. sen upp i morse för jobb kallade. och nu har sara fått för sig att vi ska ut en sväng ikväll, hm, jag som var ganska trött men vem kan säga nej till världens bästa sambo? det här bli nog kul :).

every day is the same

hm, nej, faktiskt inte så roligt att blogga länge. inget roligt att blogga om. det enda jag har gjort de senaste dagarna är att jobba, äta och sova. hur tråkigt som helst men jag älskar ju nya jobbet så det väger upp det :). imorgon ska jag börja tre timmar tidigare igen eftersom vi ska ha möte imorgon och de ville att jag skulle vara med. hm, ja, annars är det rätt lugnt. en rolig sak som hände idag var att det kom in en kille i butiken som höll på med ett humor-program för tv. de skämtade med folk spontant och han frågade om det var okej att en kille utklädd till djävul kom in och sprutade vatten på mig och sen skulle jag se förvånad ut och bli arg, haha. som vanligt tyckte jag att det var en rolig idé men eve satte stopp för det eftersom det var så pass nära stängningen att det hade blivit blött överallt och så. synd, var ju nästan tv-kändis där ett tag, haha.
imorgon ska jag nog sova hos sarah tror jag, men eve ville att jag skulle med på ett litet mingel efter jobbet, det var någon ny sko som hade kommit. så jag kanske minglar lite med henne innan jag åker vidare hem till lulle, men det bestämmer jag mig för imorgon. nu behöver jag min skönhetssömn. godnatt.

capriciosa

bobisen är hemma igen och mår mycket bättre. hon hade fått order om att äta riktigt fet mat idag så vi har precis tryckt i oss varsin pizza. dessvärre hade inte jag fått samma order men jag fixade det iallafall, jaja. det var iallafall den godaste pizzan på läääänge. vad är det på tv:n ikväll förresten? jag och sara är beroende av ensam mamma söker men det sänds tyvärr allt för sällan och även bonde söker fru, singelmammor, stjärnor på is och idol har blivit lite av ett beroende, tyvärr.

sick

gud, har i princip sovit hela dagen i soffan framför tv:n och mitt nya härliga täcke. bobisen är inte hemma, hon hade fått världens migrän i morse när hon skulle besöka sin doktor så nu är hon hemma hos lotta och vilar. stackars bobisen. skulle egentligen sova hemma hos sarah inatt men tror faktiskt inte att jag orkar. de ringde från jobbet förut och jag ska börja tio imorgon istället för tolv  så lika bra att sova hemma och sen måste jag vänta på bobisen också och se hur hon mår när hon kommer hem. hon får absolut inte vara själv. nepp, nu ska jag ta något att äta.

yesterday was my day




oj oj oj oj oj, vilken dag det var igår. underbar födelsedag. från morgon till kväll. började med att jag blev väckt av mamma och min snart 4-åriga lillebror som sjöng ja må hon leva, åh, det var så fint. hade ingen aning om att brodern kunde den sången :) och sen var det ju också världens finaste väder (såklart) och jag var sååå glad när jag gick till jobbet att jag till och med snubblande lite på ett övergångsställe. hm, när ska man växa upp? :) men iallafall så var det jobb som gällde under dagen, världens härligaste kunder under dagen också, konstigt nog.




sen bjöd mina härliga arbetskamrater evelina, mimmi och lars mig på tårta! blev riktigt rörd för att de är ju bara för söta. har ju bara jobbat där i fyra dagar och jag hade verkligen inte räknat med att få något. tack tack tack!




sen gick vi vidare till söder, götgatsbacken och ljungbergs för middag, vin och tjejsnack. vad mysigt vi hade, tack mina favoriter. efter maten beställde vi in lite "efterrätt" i form av lite GT:s och kaffedrinkar, yammi. måste bara påpeka att min mat som jag beställde var det godaste jag ätit på länge, åhh, satt verkligen och njöt. kommer tyvärr inte ihåg vad det var men gott var det iallafall, haha.


hmm okej? på vägen hem iallafall :) liiite runda om fötterna tror jag allt.


sen när jag kom hem stod det ett paket på sängen från min älskade bobis, och jag kan ju säga såhär att jag fick det jag trodde :). åhhh, älsklingsbobisen, ett riktigt, härligt och flyffigt täcke. TACK! så nu slipper jag sova med ett överkast längre. haha.


så det här fick jag igår. av världens bästa sambo fick jag ju täcket som sagt, och av saras mamma och pappa fick jag detta fina påslakanset, och två muggar av anna (vilket är kul för jag och bobisen dricker snart ihjäl oss på te) och ett par ursnygga öronhängen från topshop av clara! TACK TACK TACK! ni är så underbara!



det var en till liten dam som uppskattade att jag fått ett täcke, gud vad hon mös. rickard kom en stund på kvällen också och gjorde mig och boba sällskap över lite snack och vin.

men dagen har iallafall vart underbar, tyvärr gick den alldeles för fort men det gör inget. så sjuukt många som grattat idag och jag känner mig helt rörd. tack mamsen, papsen, syster, lillebror, bobisen, clara, anna, lotta, jobbet och alla mina andra kära vänner. ni är bäst!

celebrate

nu ska jag göra mig iordning, jobb idag igen. men efter jobbet ska jag, sara, clara och anna till en restaurang på söder och äta och fira mig lite, trevligt trevligt. men det blir ingen fest för sara ska upp tidigt vid klockan åtta men vem vet om vi korka upp en vinare när vi kommer hem, jag är ju trots allt ledig imorgon.
annars var bobis den första som sa grattis, klockan 00.00 och sen även idag på morgonen men ingen sång än, jag väntar!

this is my day

        
yeehhhh, idag fyller jag år. även fast det känns som om jag har vart 22 i all evighet så blir jag nu iallafall det. vaknade av att mamma och lillebror ringde och sjöng i telefonen, finns det något bättre sätt att vakna på? teodor sjöng med nästan hela tiden, så duktig så :). tack mamsen och lillebror.

can i guess

haha, nu sitter jag och sara och dricker lite vin och har det allmänt trevligt. jag tror jag vet vad ska ska få av boba imorgon och jag sitter och säger till henne att jag tror jag vet och hon blir helt galen och sjunger och håller för öronen för att om jag gissar rätt så skulle hon aldrig kunna hålla sig, haha :). jag skulle aldrig gissa högt för det är inget roligt men man får väl tänka :), jag är ju såååå nyfiken!!!! jajajajajaaaaaa, om fem minuter fyller jag år!

still still

tjo, sitter hemma och tar det lugnt och kollar på tv, funderar på att sätta på film. sara är hemma hos clara så jag är tyvärr själv, men hon kommer nog snart hoppas jag. kanske korka upp en vinare så länge. måste ju fira lite för imorgon är det min dag, wiii. härligt härligt! sara har köpt en present till mig och jag är sååå nyfiken, men jag har två gissningar som det kanske är. få se imorgon om jag hade rätt :).

my choice




oversize-top lindex, byxor cheap monday, kängor scorette

back again

äntligen hemma i sthlm igen hos min kära sambo. men nu är det plikter som gäller för imorgon är det åter igen jobb. måste tvätta någon dag också, alla kläderna som jag tog hem luktar vind så ska nog boka tvättid tills på onsdag då jag är ledig. och på tisdag fyller jag år så då ska jag sara clara och för hoppningsvis anna ut och äta på restaurang för att fira mig lite, mys!
ska snart gå och lägga mig, trött som bara den. somnade visst med mina linser igår så jag har haft i dem hela dagen också, och nu ser jag knappt ingenting.
saknar redan mamsen och lillebror.

pictures from yesterday





weekend

på bussen igen 26 timmar senare. har vart en härlig, konstig och stressig helg i småland. ha sprungit runt hela dagen idag för att fixa massa saker. åkte med en tom resväska och kommer nu hem med två fulla, lite mer att välja av helt enkelt. skönt att ha fått hem kängorna iallafall. annars var kvällen igår både rolig och väldigt konstig. hm, trodde vi visste vart vi hade varandra, men man slutar tydligen aldrig att förvånas.
och idag har jag och syster sprungit lite på stan i kalmar i väntan på bussen och gjorde även ett stop på mc donalds. nu vet jag vad du tänker boba men jag var faktiskt ute igår och gör i princip allt för att inte må dåligt i bussen. förlåten?

white, white wine


clothes for tonight






top monki, tunn spetsbh lindex, byxor cheap monday, pumps din sko, nitarmband glitter

on way

nu sitter jag och syster hemma i hennes lägenhet och har precis gjort oss i ordning. försöker fixa skjuts till kalmar. det är verkligen ett problem med att komma hem till småstäder, jobbigt att ta sig överallt. jaja, till kalmar ska vi iallafall och möta upp massa gamla kompisar, bla carran. sjukt kul att se henne igen iallafall. nepp, nu ska vi lägga på ett kol.

home sweet home



mammas hus och underbara lillebror


dark dream

det var så hemskt inatt, drömde mardrömmar heeela tiden. massa drömmar blandat med verklighet, mycket om heidi, en tjejkompis som dog för en och en halv månad sen. vaknade upp flera gånger av att det bara gått några minuter sen sist jag vaknat och kollat på klockan sist och var rädd. vågade knappt somna om. läskigt att blunda igen. men lyckades antagligen att somna till slut för sov gjorde jag när klockan ringde vid sex i morse. varför drömmer man mardrömmar? jag gör ju aldrig det annars.



update: sara hjälpte mig att kolla vad mina drömmar betydde och om man ser ett lik betyder det att jag själv eller någon nära anhörig snart ska gifta sig. och att drömma om döden kan också betyda att man väntar stort arv. hur bra låter inte det?

funderingar: tänk om det är så att eftersom jag har börjat läsa the secret och bestämt mig för att följa dess regler och tänker och tror på att det snart kommer trilla in massa pengar, eftersom det är den enda svårighet jag har just nu, och därför fick jag ett litet tecken att det snart kommer hända? jag tror på det sten hårt. yes!

trip

sitter i bussen nu, två timmar kvar och dem kommer att gå fort, i know that. har haft en reskompis bredvid mig hela resan som i princip har sovit på min axel under fyra timmar. själv satt jag intryckt mot fönstret så gott det gick. det händer alltid något på de här bussarna, haha, sofie vet vad jag menar :). sitter också och läser the secret, lovade min sambo och jag har verkligen vart flitig. har läst mer än halva och den är underbar. helt sjukt vad en liten bok kan göra för mirakel. när personerna i boken berättar att som de har upplevt efter att de läst boken eller sett filmen och följt reglerna så ryser hela jag. den är verkligen underbar och jag SKA också börja följa den.

soon is tomorrow

nepp, nu ska jag faktiskt packa klart, hoppa in i duschen och sova, lång dag i morgon. och såklart kolla klart på idol finalen. vet inte riktigt vad jag tycker om årets gäng. den lilla ljushåriga killen kan ju bara lämna tävlingen med en gång. vem skulle köpa hans skiva? inte jag iallafall.

long day



faaan vad jag har ont i fötterna efter denna jobb dagen. och imorgon ska jag ju som sagt sitta på en buss i sex timmar. inte kul det heller men har ju datorn iallafall vilket är skönt. så ikväll vill jag ju helst bara sooomna fort så att jag kommer upp imorgon, ska åka hem i från klockan 7, men sara reinhold insisterar på att gå ut o ta ett glas vin, hm vet inte vad jag tycker om det :). men nu ska jag iallafall packa och förbereda allt.

god morgon god morgon

klockan var helt enkelt alldeles för lite när den ringde i morse klockan sex för att jag skulle kunna resa min upp för att ut och gå. det är inte normalt att vakna när det är svart ute, så jag somnade om. orka inte vara nyttig idag. men nu är jag iallafall uppe en timme senare. ska hoppa in i duschen och steka lax, åker halv nio. vi ska träffas på jobbet halv tio eftersom det är fredag och äta frukost tillsammans, hur mysigt är inte det?

måste springa och köpa linser idag också, på lunchen eller något. har gått utan i två månader nu vilket verkligen inte är bra, fick ursäkta mig på jobbet igår för att jag gick runt och kisade.

annars är biljetten bokad till nybro, så vid kvart över åtta imorgon går bussen, härliga sex timmars resande, hm. tyvärr är både flyget och tåget alldeles för dyrt för mig just nu så jag får helt enkelt stå ut. åh, tänk vid halv tre imorgon kommer jag kunna pussa på lillebror.

soft



nu blir det skräckfilmsmys med te och cashewnötter.

...

...för övrigt så värker mina fötter som bara den efter alla dessa timmar. så blir det när man har latat sig i några månader.

after work

japp, då va man hemma igen efter första arbetsdagen. känns riktigt bra och var hur kul som helst. härligt gäng man jobbar med också så det är verkligen ett plus. är anställd nu på 75% men får jobba mycket mer om jag vill och den första dec går jag upp i heltid. yeeeej. så jag jobbar imorgon också sen åker jag hem till nybro på lördag morgon och åker tillbaka på söndag eftermiddag, snabbvisit men måste hem och hämta upp alla jackor och kängor som ligger i förrådet ock skräpar. ska också hem och träffa familjen och lillebror, äntligen :). och sen kommer några kompisar hem som har vart ute och rest så ska möta upp dem också, så lördagskvällen kanske blir en liten festkväll, vilket kommer göra mamsen besviken. men nu är jag ju ledig varannan helg så nu kan jag ju hälsa på ganska ofta iallafall.

min sambo är också påväg hem efter att ha tränat, duktig som hon är. ska väl göra något att äta. själv vill jag bara ha yoghurt så jag hoppas att hon känner för det med.

today is the day



byxor gina tricot, linne hm, skor din sko

torsdag

klockan är 09.10 och jag har redan varit ute på powerwalk, duschat och äter nu frukost, så jag känner mig ganska effektiv med andra ord. måste laga lite lunch nu också, tog upp kycklingfilé igår så jag får steka den sen tänkte jag köpa en avocado, det får räcka, kanske lite keso också. hm, jaja.
började läsa the secret igår, faktiskt sjukt bra. så i går kväll innan jag skulle somna låg jag bara ock tänkte bra tankar i huvudet, positiva tankar, för nästa dag kommer bli som man tänker, eller? och man ska aldrig tänka dåliga tankar som "han vill inte ha mig" för då kommer fler inte vilja ha dig, till exempel, för om du istället tänker "han vill ha mig" så kommer du utstråla en positiv anda så att fler vill ha dig. livet styrs alltså efter hur vi tänker. vi få väl se framöver om boken kommer ända mitt liv som de säger!?

night time

nehepp, nu är det läggdags, måste få min skönhetssömn innan första jobbadagen i morgon. har förberett mig lite mentalt och bestämt kläderna (annars hade det kunnat gå hur som helst på morgonen). ska försöka komma upp i hyfsad tid så att jag hinner ut o gå innan också, och göra matlåda. viktigt viktigt! vad seriös jag låter, hm...........

abs

vilken fullspäckad dag det har varit, heeeelt sjuk. jag och sara vaknade som sagt upp och gick ut på en promenad, gjorde oss i ordning för söder och strosade runt i flera timmar i världens finaste väder. sen var det bara att åka hem, äta en snabb lunch för att sen köra ett abs pass på gymmet och efter det middag hemma hos saras föräldrar som bjöd på broccoli sopppa, smakade riktigt bra. tack lotta! men jag måste bara påpeka det här med träning. vet egentligen inte vad det är bra för. när man är såhär otränad som jag är, det är verkligen bara jobbigt att ligga där och försöka, samtidigt som jag fick värsta migränen efteråt, och då höll vi bara på i en halv timme. det finns faktiskt inte en rolig sak med att träna, tyvärr. men jag har lovat sara att fortsätta följa med på abs passen och prova yoga någon gång. vad har jag gett mig in på? jaja, det lönar väl sig när magen är sten hård :).
imorgon är det för övrigt första dagen på jobbet och jag är nervös!

där ingen ser




fortsätter med ett inlägg i väntan på att sara ska bli klar. tog de här bilderna igår. älskar målningarna nere i tunnelbanan. de här två är från sundbyberg.

fullspäckat

godmorgon, tillbaka efter en promenad med sara. idag blir det heldag, vi ska nu äta frukost (med musli) :) och sen ska vi åka in till söder och kolla lite i affärerna och kanske hitta något fint och sen vidare hem för abs pass på gymmet. känns skönt att ha hela dagen spikad. jag tror att det var därför som jag inte mådde så bra igår. jag har gått hemma för länge utan att ha gjort någonting, inget jobb på en och en halv månad (egentligen har jag varit ledig i tre och en halv månad för man kan ju knappt räkna med jobbet i spnaien), men imorgon börjar det igen. då ska jag vara på nya jobbet klockan 12.
och förresten fyller jag år om 6 dagar, nedräkningen har börjat!


svart på vitt





tillbaka efter en myskväll hos clara. som sagt spelade vi rock band och åt mängder av popcorn, nötter och mörk choklad. annars har jag och sara haft en fin diskussion på vägen hem. hon hotar till och med att slänga ut mig på gatan (inte jätteseriös med det hoppas jag), men det handlade iallafall om att hon har fuskat med våran diet. vi börja köra lite smått på gi för tre dagar sen och nu kommer det fram att hon har ätit musli till sin yoghurt på morgonen under alla dessa dagar och tycker inte att det gör något, meddans jag säger att det är fusk, ska man köra hårt så ska man. vi vill båda bli engla-louise (hemskt skämt egentligen) men om hon fortsätter såhär så kommer hon bara bli mauell, ni vet den "stora" mannen på tv som inte lämnat sängen på sju år. fin framtid min sambo väntar.


rock stars

nu ska jag och sara hem till clara och familjen för lite mys och rock band, kan aldrig få nog :). sen har min syster gjort en galen grej som alltid, så vi få se hur det blir med den saken :). mer information om det blir aktuellt. tjo!


konstig känsla

många inlägg idag men har inget att göra. känner mig helt konstig. som sagt vaknade jag och kände mig jättenervös, ingen aning om varför, och nu sitter jag fortfarande här flera timmar senare med samma känsla, jag skakar. varför?

the secret



jag ska börja läsa denna boken nu, the secret av rhonda byrne. alla mina kompisar som har läst den säger att den är sjukt bra för att hitta sin självkäsla och viljan att orka göra saker. budskapet handlar om att återupptäcka det dolda, outnyttjade kraften i sitt inre, så jag ska verkligen ge denna boken en chans. tror att den är fantastisk! 

jag vill hem



jag har fått värsta rycket idag, vill bara hem, hem till familjen, mamma, pappa, syster, lillebror.
skulle vara skönt att få komma hem i några dagar, hem till småland och nybro.

this moment



don't steel

Vaknade nyss och var jättenervös, jag har ingen aning om varför. Kanske för att jag låg och funderade på om jag skulle ringa nya jobbet idag och fråga vilken dag jag ska få börja, och samtidigt tänkte jag att om jag inte få börja förräns nästa vecka så kan jag ju åka hem till småland i några dagar. kanske är därför jag är nervös?
eller så är det kanske för att sara drömde att hon blev tillsammans med peter jihde inatt, kanske känner att alla mina chanser är borta, haha! nä, men jobbigt är det iallafall!



update: de ringde från jobbet nu och jag ska börja på torsdag klockan 12.00 och också på fredag. så det blir ingen hemresa i veckan om jag inte lyckas pricka in helgen, men jag är glad. jag har ju ett jobb. ett jobb på red devil!

underground station




sparris


varma koppen med sparris, hader glömt hur gott det var. är iallafall mättad för stunden och väntar nu på att min sambo ska komma hem.

monday afternoon




måndagen är nästan redan borta. dagarna går så fort. mitt nya jobb ska ringa mig idag och säga vilken dag jag ska få börja, och jag väntar! annars sitter jag här vid datorn med en sovande katt i knät, börjar också bli hungrig. Det ryktas också att min syster planerar att flytta upp till storstaden, hoppas!

the hills

nu är det the hills på mtv i hela fem timmar. kan det bli bättre på en söndag? och en piggelin i handen dessutom.

ny design

nu har jag fixat och trixat med min blogg i ett antal timmar och bytt utseende. lite mer enkelt och lite mer stilrent. jag gillar den.

just yesterday




Helkväll ute igår tillsammans med Sara och Clara. Vi började i O-baren och satt mest ute på uteserveringen och hade det mys. Om ni hörde om skottlossninngen på TV:n idag så hände det just då, när vi satt där. Så det var lite oroligt ett tag där, mycket folk och ja, kaos. Vi gick iallafall vidare till Village efter och partade ganska bra. Avslutade kvällen på Mc Donalds som alltid och liftade med cykleltaxi till bankomaten. Värsta bra affärsidén ju. Kanske ska lämna in mitt CV till "cykelpojkarna"?

under



Nu lagas det mat, biffar med fetaost i. Sen är det nog lite utgång som gäller ikväll. Iallafall lite vin för att mättas :). Annars lever vi som vampyrer. Ligger hemma hela dagarna och kollar på TV och äter, drar inte ens upp gardinerna. MEN vi städar varje dag så lite nytta gör vi :). Jag tycker faktiskt att det är skönt, man får ju passa på sålänge man är ledig!

yellow and orange




one day in october



Gårdagen började med att jag och Sara åkte in till sumpan och fikade på Gusto, god varm choklad med grädde och kanelbulle :). Jag hade bestämt att från och med igår att jag skulle börja vara nyttig men sen bestämde vi att vi kunde välja någon annan dag så därför var jag tvungen att beställa in fet varm choklad med extra grädde (jag är en person med väldigt bra diciplin).








Sen åkte vi vidare hem till Clara för vi var bjudna på middag, det blev kycklingwok och ris, riktigt riktigt gott!! Hennes söta barn var också hemma, Adrian (som jag tyvärr inte har kort på) och lilla underbara Emilia. Finns det någon sötare bebis än henne? Tro inte det! Så henne busade vi med i princip hela kvällen men...



...när hon hade somnat bildade vi ett band och spelade Rock Star till fram in på små timmarna. Jag och Sara måste köpa det, jag lovar, man blir beroende!

i have a job

JAAAAAAAAA, jag har ett jobb! Fan vad skönt, Åh! De ringde nyss och sa att jag hade fått det, trots att några bekanta till mig som känner dem sa att det var riktigt hård konkerans så jag var lite orolig, men fan alltså, jag fick det! Känns så sjuuuukt bra!
Så nästa vecka börja jag jobba på Red Devil på Norrlandsgatan mitt i smeten! Det kan inte bli bättre än såhär!


rain rain

Åh, det bara regna ute, hela tiden. Jag önskade högt för Sara här om dagen att jag ville ha regn så att jag kunde börja använda mina gummistövlar igen. Hm, han där uppe kanske hörde min önskan för nu regna det varje dag men mina stövlar har jag glömt hemma hos Sarah så dem kan man ju inte använda, typiskt!

Kanske ta oss en runda tll gamla stan idag iallafall. Inte för att någon av oss egentligen orka men bara för att hitta på något. Så att lilla Sara kommer ut och får andas in lite frisk fuktig luft!!!! Härligt med höst! Förresten fyller jag år om två veckor.

RSS 2.0