nu är det dags

hemma från jobbet, så nu ska jag bara fixa mig sen dyker väl brudarna upp inom kort. fasen vilken kväll vi ska ha!!!!!!!!!!!!!!!!

efter work på tasty thai

thomas på after work idag, han ser väldigt lycklig ut :)

phu, äntligen hemma efter en lååång dag på jobbet och bärandes på tio kassar hem. fasen vad skönt! nu ska linn och jag ta tag i städandet, sista kvällen innan mina tösen anländer till storstan. gud vad kul det ska bli!

gårdagen tillbringade jag med prinskorven och den kokta (sarah och linn), åt varma mackor och, ja städade tråkigt nog. nepp, nu ska jag göra lite nytta. tjo!

broder stor

lillebror teodor

min lillebror har lärt sig cykla, utan stödhjul, det ni :). nu börjar han alltså bli riktigt stor. får väl ta mig hemåt nybro snart så han får visa upp vad han lärt sig! love you!

i k e a

äntligen hemma

hemma efter en dag på ikea med syster. vet inte riktigt vad jag hade gjort utan hennes bärhjälp. så nu är det bara att börja fixa i ordning och städa för på torsdag kommer mina tjejer upp från småland och skogarna. party på valborg, shopping och gröna lund står med på schemat. längtar!

näst intill sommar

världens finaste marianne

emma, filip, thomas och marianne

fika i solen

även med lite bakfylla har dagen varit en perfekt söndag. trevligt sällskap + glass i solen + vasaparken = bra dag!

inflyttningsfest på st eriksplan

partyvärden marianne

pose med karl nr 1 - bästaste ludde

ludde och thomas har intagit kvällens bästa plats

pose med karl nr 2 - fille pille

ja, här vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer

pose med karl nr 3 - jonas

gårdagens party var en fullträff. efter jobbet åkte jag och thomas hem till marianne (som för övrigt köpt världens finaste etta på st eriksplan) som hade inflyttningsfest. en grymt rolig kväll med många man inte träffat på lääänge. sen drog vi som sagt vidare till hoffmaestros konsert vid hornstull. fullträff nummer två bortsett från att de inte spelade min favoritlåt och att mina fötter blödde efter alla jäkla skor och trampar. sen efterfest hemma hos mattias med gitarr, sång och fyllekäk.

min dag

jobb - inflyttningsfest hos marianne - HOFFMAESTRO (konsert) - mellanfest - utefest - efterfest - sova! låter bra det där!

hur vet man att det är vår i sthlm?

utekompaniet

jo, när utekompaniet täcker stureplans annars så tomma yta och slår upp portarna vilket de gjorde i torsdags, underbart! sen vet man också lika säkert att när de slår igen portarna så är det höst/vinter! inte lika underbart!

det blir aldrig som man tänkt sig

huliganerna


ok hm, vart ska jag börja? gårdagen var grym. började med att jag thomas linn och mattias åkte hem till thomas för att se han sparka lite boll och dricka lite öl. sen skulle linn möta upp sarah och janne inne i stan för att de skulle fortsätta kvällens party och det var tänkt att jag skulle åka hem men linn övertalade mig på vägen så även jag fortsatte kvällens partaj, fast att jag skulle upp och jobba halv nio i morse. så istället för en ganska lagom kväll blandades både det ena och det andra, öl, vin och jägershot stod högst på listan. kom i säng klockan sex, sov en timme (det vara bara ren tur att jag vaknade då jag glömt ställa klockan, oups) och sen var det bara att upp och jobba. så jag kan ju lova att jag mått som jag förtjänat idag :). så istället för att hoppa på fredagens grillning (det alternativet man hade valt om man varit femton) åkte jag istället hem, tryckte i mig en pizza och har nu sovit sen klockan åtta. känner mig helt slut. men det var bara att kravla sig upp för att förbereda inför lördagens party. så nu sitter jag här med håret indränkt i hårfärg och försöker komma på vad i helsike jag ska ha på mig i morgon kväll, fast egentligen vill jag bara sova!

lugn morgon

michelle evelina mikaela bergh


mm, påväg till jobbet. tyvärr kommer jag alltid så tidigt så just nu försöker jag fördröja tiden lite så att jag ska komma mer "lagom". ingen walk denna morgon, var helt enkelt för trött. eller är jag kanske bara lat? nu jobb, och förresten, idag är det näst sista dagen som fattig!!!!!

bowling

alla tiders



fakta: tävling under april månad mellan reddevil sthlm och reddevil gbg om vilka som säljer mest skor, OCH vi måste också slå förgående år. VI vann första halvan av månaden (vi todde heller inget annat heller) så kvällen bjöd reddan på mc donalds, bowling och öl, kan inte bli så mycket bättre. nu gäller det bara att slå sista halvan av månaden för priset då är nämligen "big party", yeeey!

hoffmaestro

this morning, this day

biljett bokad till hoffmaestro på lördag, gaaaalet kul! det är ju faktiskt just dem som jag lyssnar på om och om igen hela kvällarna. längtar!

vårdag i hagaparken

parken ligger bara två minuter från min lägenhet så här kommer alltså många dagar spenderas i sommar.








härlig dag med andra ord. linn och jag var och gick i haga parken i en och en halv timme. fotade lite på oss också i vårvädret men tyvärr var vi alldeles för, eh, fula för att vara med. vem orka göra sig iordning en söndag? inte vi iallafall. annars har vi bara tagit det lugnt, städat ur min garderob, varit ute en runda med miss-miss i koppel och linn lagade också världens godaste lax (bättre än vad jag själv gör vilket var lite skrämmande) med bakad potatis och gräddfil. jobb halv nio imorgon så nu blir det sängen.

fyrtal i brudar

jag och min lilla flicka

dagen har varit seg som *****. känts som en riktigt tråkig söndag. men som tur var sov jag mig igenom större delen av dagen och nu är syster och sarah här och gör mig sällskap. lulle spelade några slantar på v75 men vann ingenting, trodde vi väl inte heller :).

gårdagens enda (mobil)bild

mattias in action

back at home

jaha, då var man hemma igen efter en mycket trevlig kväll tillsammans med thomas, mattias och timmy. spontan bjudning på taco-kväll efter jobbet precis som jag vill ha det. underbart. det bjöds som sagt på tacos, vi hinkade öl och gjorde charader. det var faktiskt näst intill första gången jag gjorde det i hela mitt liv och jag måste själv säga att jag var grymt duktig (för att vara nybörjare). sen tog mattias lite stämma tillsammans med sin kära gitarr och det var underbart. mycket uppskattat!

annars har dagen varit bra. jobb och lunch med marianne som vanligt. michelle+marianne+lunch+kungsträdgården=sant. men det är lite sorgligt att det var sista dagen som vi bara har en minut till varandras jobb istället för fem. jobbigt värre!

men nu ska det iallafall sovas, och det blir läääääänge, för imorgon är jag ledig och söndag likaså. så nu blir det sovmorgon för hela slanten. tjao!

bästa vänner

torsdagskväll i solna och...

...jag bor med världens härligaste katt som sover i min tröja :)

varför blir det aldrig varmt?

tidig morgon


kan det aldrig bli vår????????? håller på att frysa ihjäl varje dag nu bara för att jag trycker på mig kavajen och tror (hoppas) att det är vår varje morgon jag kliver ut ur porten, men alltid blir jag lika besviken. imorgon blir det vinterjacka, eller iallafall näst intill.

blänkande vitt

i mina nya skor

reklamerade mina höga vita monocrome idag på jobbet eftersom limmet gått upp och bytte till ett par nya låga optical white. sommarfräscht!

en helt vanlig onsdag



massa jobb idag, började åtta tillsammans med thomas och anna. vi hade fått ett uppdrag om att göra en ändring i butiken och jag kan ju inte säga att det var det lättaste att gå upp vid tjugo över sex i morse. men det var mysigt, anna köpte med sig frukost och vi fick i ordning det riktigt bra. nu är syster hemma hos mig för lite tv-kväll.

åres hemligheter

då ska vi se. helgen i åre började med en låååång resa. först fem timmars tåg till östersund, efter det en timmas väntan och sen vidare med buss i två timmar. väl framme var vi vilsna som få och irrade omkring och visste inte riktigt vad vi skulle ta vägen med all packning och klockan började närma sig halv ett. men vi smög till slut in på holiday club och fräschade till oss inne på toaletten och smög sedan ut igen (kände oss som fjorton där ett tag). tog sen taxi till country club där grabbarna höll hus, slängde in packningen i garderoben och började festen. eller fortsatte rättare sagt. vi hade ju hinkat öl sen klockan fyra.

lulle och...

...jag skakar rumpa på dansgolvet


gårdagens efterfest gjorde väl att vi mådde sådär dagen efter. men eftersom att ölen var slut så bestämde vi att lulle skulle städa huset och jag och syster fick uppdraget att storshoppa på systemet. vilket var lättare sagt än gjort. den värmen som åre hade den dagen har jag inte upplevt på läääänge, men vi slutförde uppdraget och väl hemma satt vi tre ute på balkongen i solen och drack öl hela dagen lång meddans herrarna gjorde sitt i backen. senare gick våran förfest över till förfest med de resterande och kvällen slutade på bygget. mycket trevlig dag/kväll!

linn traskar på mot stan

paus vid åre torg

hemma igen och lulle försöker vakna till

jag och lulle i solen på balkongen

syster yster i solen

jag och lulle i taxin påväg till bygget

solen byttes snabbt ut mot bygget och här festar linn janne och hallen på vippen

jag på bygget

jag och calle på vippen


söndagen blev en lugn dag som ni kanske ser på bilderna. tur det för vem hade orkat sitta i en bil i tio timmar under måndagen bakfull? inte jag iallafall. och eftersom jag var ute med thomas och gänget på torsdagen så blev det tillslut fest tre dagar i rad, och jag menar, man är ju inte femton längre. jag lovar att jag kommer att känna mig seg hela veckan nu :). men det var det värt för det var en riktigt riktigt rolig resa, kommer absolut att bli åre fler gånger.

sarah älskar dagsljus...

...och linn likaså

hemma efter åre-helgen

japp, då var man hemma igen. hemma efter tio timmars bilresa från åre varav två i bilkö, det var så härligt att jag höll på att dö. och resan går ju direkt inte fortare när herr polis sitter i förarsätet. MEN, nu är jag äntligen hemma hos min kära katt och med en underbart god pizza framför mig.

annars har helgen varit den bästa! uppdatering kommer så klart med bilder! sooooo long!

retro

bild från retro

glömde tyvärr min kamera igår men josse lyckades fånga lite av kvällen med sin mobil. så prima.

annars blir det en sväng till affären nu, dusch och packning, en sväng förbi josse och gänget för lite fotboll och öl. och sista stoppet kommer att blir vid stationen då jag sarah och linn tar tåget upp till åre över helgen. kalaskul!

födelsedag

lilla söta rara bobis

min älskade bobis fyllde 25 år idag den 9/4. grattis grattis älskade! hoppas att du haft en underbar dag med många fina presenter!

annars är jag nyss hemkommen efter en kväll på stan. det började med att jag och marianne lunchade på stan även denna dag, och efter jobbet möttes alla härliga få upp för lite after work. den fortsatte dock betydligt längre än vad en aw brukar göra, alltså sex och en halv timme. men det var verkligen en riktigt rolig kväll. den kan i och för sig aldrig sluta fel om man umgås med josse och thomas och gänget så jag hade egentligen inte trott något annat.

nu blir det sängen och imorgon är det fullspäckat schema.

herr linn bergh

en helt vanlig syster

linn var som vanligt uttråkad i går kväll och då hittar hon alltid på något skoj som ingen annan någonsin skulle komma på. hon sa att hon skulle gå på toaletten men istället försökte hon sminka sig till kille. jag råkade se henne direkt när hon kom ut från toaletten så där hände inget roligt men sen började sarah prata med henne och linn satte sig en halv meter från hennes ansikte och tittade på henne, och när sarah vände blicket ditåt skrek hon som en stucken gris, haha. typiskt linn, sen behöll hon givetvis sminket på halva kvällen.  

tre små gummor

nu har vi firat kvällen med pizza här hemma i solna. eftersom jag inte har någon man vid min sida här längre på kvällarna övertala jag istället alltid syster och lulle att komma hem till mig, så man kan nästan säga att det är lite som ett motell här hemma, fast gratis då. väldigt mysigt faktiskt. linn har varit här hela helgen tills nu men sarah hade uppehåll två kvällar nu i veckan då hon va hemma och tvättade (linn kände inte att hon behövde rena kläder), men eftersom hennes roommate aldrig kom hem (linn då) kom hon därför in på mitt jobb idag och sa att hon var på väg hem till mig, härlig överraskning. så på kvällarna bråkas det om vilken film vi ska se, vem ska ska sova vart och vem som lyckas fånga det andra täcket först.

kungsträdgården

marianne och jag, halva ängblommorna

lunch med marianne idag. hon ska vara och jobba på zara hamngatan i två veckor istället för sturegallerian. så nu har vi en minut till varandra istället för fyra, underbart! sen blev det så klart lite häng i kungsträdgården.

a new day

två dagar kvar till ledighet


jobb igen efter två dagar av ledighet, inte för att det varit direkt ledighet för min del då jag mest haft fruktansvärt ont men iallafall. funderar också på att ta ledigt på lördag och bege mig till kära småland över helgen. tussen tjatar helhjärtat på att vi alla ska komma hem, jag sarah och linn och det lutar faktiskt ditåt. men nu mot reddevil!

det är inte min tid just nu

äntligen hemma efter en hel dag på sjukhuset. blir så jäääääkla arg på alla karlar som har det så satans lätt. ett litet meningslöst inlägg, kort och gott!


bad mood

systrarna bergh

dålig uppdatering från min sida men tyvär så händer det inte så mycket kul just nu, egentligen precis tvärt om. men snart så, då kommer allt kännas bättre. både sol och varmt ute men tyvärr så kan jag inte riktigt njuta av det än.
annars fyllde syster 24 år här om dagen, 1 april, så då tog vi en sväng till east på lite härligt kall öl. kvällen höll på längre än planerat (iallafall från min sida), men det var trevligt trevligt. synd bara att man känner sig bakis dagen efter av bara fyra öl. soffpotatis nu för tiden? japp!


RSS 2.0