champangefrukost



nu har jag och lulle ätit champangefrukost. vad passar bättre på nyår? skål igen!


nyår

yes, då var det redan nyår. och jag känner att år 2010 kommer att bli mitt år. jag har väldigt mycket planer och jag ska verkligen ta tag i mitt liv detta året, utan att ha en massa nyårslöften. men, jag ska skriva upp vad jag ska göra under årets gång. sånt som jag velat göra så länge men aldrig tagit tag i. yes, det här blir bra.

men på tal om ikväll då. det blir trerätters middag hemma hos matti tillsammans med tolv andra. sen blir det nog att stanna där hela kvällen. och min outfit provade jag nyss fram. det blir inget nytt utan lite smått och gott som jag hade i garderoben. så nu väntar jag bara på sarah som är på systemet sen drar vi nog igång snart. skål!

symaskin

en symaskin ska snart befinna sig i mitt hem. bobis fina mamma ska låna ut en till mig. snällt! mycket snällt! så nu ska jag helt plötsligt bli kreativ, och det ser jag fram emot.


tiden är nu


blus gina tricot (julklapp från mamma), jeans cheap monday, skor din sko

mammut

försov mig till jobbet idag. skulle börja nio men istället vaknade jag upp tio i och har inte ens hört att klockan ringt. jaja. ingen skada skedd. annars har jag och sarah lagat tacos och kollat på mammut. vilken konstig film. känns som om man börja tänka alldeles för mycket. inte bara på filmen utan på allt. så just nu saknar jag min t. mycket. väldigt mycket.

hjärta



min lillebror har världens finaste födelsemärke. ett hjärta på magen. hur fint?


prickig jul



julen firade jag i min nya prickiga klänning från indiska.

östra bondetorp







lite bilder från julen hemma hos pappa i småland och skogarna. myskänderna fick dem för några veckor sen, pappa hade strängt sagt nej till fler djur i huset men tillslut kunde han inte säga nej längre, så nu bor dessa tre änder hemma hos paps. och lilla kattungen tog de också hand om för några månader sedan, då pappa hittat katten i skogen, mager och jättehungrig. och eftersom ingen har hört av sig bor nu katten där tillsammans med alla de andra tre kissarna.

amba

som sagt blev det partaj igår med härliga gänget från jobbet (vi som alltid är ute nu för tiden) och man kan ju inte annat än ha roligt med dem. partyprinsessan ellie och andreas, ja vad ska man säga om honom. han körde sin speciella dans för andra gången (två gånger är ingen gång, tre gånger är rutin) och jag skrattade så jag hade ont i magen, som vanligt. enligt mig ligger han väldigt bra till på min roligaste personen-lista! vi var iallafall hemma hos ellie på förfest och drog senare vidare till amba. tack kära vänner för en väldans trevlig kväll!

on way



bara för att jag inte hade chansen att fira juldagen igår så tar jag såklart igen det ikväll. mot ellinor och förfest med hela härliga gänget. underbart!

bilder från julen i småland kommer också upp så fort jag får tid. skål!

och då var julen slut


vad denna helgen har gått fort. nu är jag redan tillbaka hem till stockholm. sitter på bussen och har bara tre och en halv timmar kvar! härligt. men det har varit några underbara juldagar men många fina paket (jag har världens finaste och snällaste mamma). tack, tack, tack!!!

ikväll lutar det åt öl-håller. varför ska jag sitta inne på juldagen när ingen annan gör det. det får blir som det blir på jobbet imorgon helt enkelt. mot stockholm!

jul




alltid mysigt att komma hem till mams dessa tider. mycket jul, mycket tomtar, mycket stämning. landade med flyget i morse vid nio och efter det har dagen försvunnit fort som bara den. bl a har vi julhandlat och klätt granen och imorgon blir det sista rundan in till kalmar för att köpa loss de sista klapparna. som vanligt är jag alltid ute i sista sekunden men jag tycker ju att det är lite mysigt. varför ta det lugnt dagen innan när hela julafton är ganska seg och utdragen?

jag längtar efter julmat!


julfest eller inte?

okej. såhär är det. igår gick jag hem från jobbet vid tvåtiden för att jag mest bara inte kände för att vara där just då. kom hem, låg i soffan och funderade på pizza. men de tankarna försvann ganska fort då jag helt plötsligt började må sjukt illa. så jag och sarah tog oss ner till ica och jag hann inte ens innanför dörren förrens jag började spy som en liten gris. så, från sju till fyra inatt låg jag och tokspydde av ingen anledning alls. har inte fått en blund i mig och bara legat och stirrat upp i taket samtidigt som jag skrev till alla jag kunde komma på (som mams, linn och t) om att det va synd om mig). och nu sitter jag här, nyduschad och funderar på om jag ska ta mig till våran julfest. jag vill ju verkligen inte missa den. jag mår bättre men är fortfarande inte helt hundra. jag kommer förmodligen inte kunna dricka något och absolut inte kunna äta något, men jag vill ju bara vara där. se vad som händer! åh, jag kan verkligen inte bestämma mig. hjälp!

...

ok, anledningen till för att jag inte blogga är för att jag inte kan hitta min laddare till min systemkamera (jag skyller på det). och för att allt just nu är lite jobbigare än vanligt. tillbaka inom kort. nöjd bobs? ;)

hattfest








lite bildet från kvällen i lördags. härlig blandning med tjejer från stockholm, göteborg, umeå och nybro! så fint! och såklart väldans kul att träffa min lilla soo!

sex and the city

som jag berättat innan är jag nog ensam tjej om att inte ha sett ett enda sex and the city-avsnitt, någonsin. det har bara  inte blivit av. men så igår hittade jag filmen här hemma och jäklar vad bra den var. det blir absolut fler gånger. jag blev helt plötsligt kär i sex and the city, sådär sex år försent!

yesterday´s




detta är gårdagens inköp. en suit från beyomd retro med axelvaddar. jag älskar den! benen gick ner till knäna egentligen vilket inte var så smickrande så jag sydde upp dem igår, samtidigt som jag smuttade på kvällens första öl. och hatten inhandlade jag på myrorna. som sagt, det var ju hattfest. grymt rolig kväll med tjejerna. tack alla!

kan jag få en cigg?

det händer allt som oftast nu för tiden att små barn (12-15 år) kommer fram och vill ha en cigarett. och varje gång säger jag samma sak "nej, du är nog lite för liten för det", varav dem tittar surt och jag får skuldkänslor. börjar jag bli gammal som svarar så?

mot myrorna

nu ska jag vidare ut på stan. kanske möta upp sooen över en fika som är i storstaden men allt hänger på om de orkar ta sig upp ur sängen, gårdagen gjorde visst sitt :). det blir iallafall en tripp till myrorna där jag ska leta hatt. för kvällen kommer bjuda på tjejfest med temat hatt. galet!

antikt - gammalt&nytt



min absoluta favorit-smyckesbutik i stockholm är antikt - gammalt&nytt på mästersamuelsgatan precis bredvid mitt jobb. galet mycket fint. butiken är så proppad med allt möjligt att man nästan inte kommer in och vlä inne är det minst lika trångt, men det är lite charmen med det hela. de här är iallafall mina senaste fynd. 25 kr resp. 45 kr. och det sägs ju att det ger tur att ha elefanter runt sig så nu kommer jag alltså få massa tur. man tackar!

riche







bilder från gårdagskvällen på riche/berns. yey, yey, yey vad kul vi hade. underbart rolig kväll. idag har däremot alla varit väldigt sega och en aning bakfulla men det tar jag igen nu med en hemmakväll. idol såklart och vi har precis ätit middag a la linn. det blev kött, klyftpotatis, sallad, rödvinssås och gräddsås. tack syster. och inatt ska vi se ifall vi tre stå ut med varandra i denna lilla etta. det blir nog soffan för min del.

lånat




tee zara, jeans cheap monday

det här blev alltså resultatet av gårdagens rotande i pojkvännenns garderob. man tackar!

kallt


lilla essingen. torsdag morgon. kallt.

grå dag

gud, vilken hemsk dag!! jag kanske helt enkelt vaknade på fel sida för inget har gått i min väg idag. men nu ska vi på en liten tillställning med jobbet på riche för happy socks. och eftersom jag kom på halvvägs hem i bussen att sarah inte var hemma (och jag har fortfarande inte gjort någon nyckel) så fick jag åka hela vägen tillbaka och vidare hem till thomas för att låna kläder av honom. jag får helt enkelt göra det bästa av situationen! nu köttfärspaj och folköl. later!

trubbel i paradiset

hemma efter att ha sett trubbel i paradiset på bio, med bästa t, ellie och matti. kanske ingen biofilm direkt och att den var två timmar lång gjorde att det var svårt att sitta still emellanåt, men absolut sevärd (men vänta tills den kommit ut på dvd). nu ska jag krypa ner bredvid sarah och tillbringa min andra natt i mitt nya boende på lilla essingen. redan nu trivs jag som fisken i vattnet. så på söndag blir det ikea. godnatt!

today´s



kth





idag mötte jag upp mina kära gamla jobbakompisar från zara, fanny och pernïe. vi åkte till kth för att gå på skolans utställning där våran kära ludde visade vad han hade uppfunnit. en matlåda i silikon som kan bli jätteliten. där bjöds det även på snittar med ost och korv och jag och pernie gick bananas bland allt gott och fantiserade ihop massa konstigheter som vi ville uppfinna. fanny däremot var mer intresserad och ställde frågor till allt och alla, trevligt trevligt!

flyttdags

nu dricker jag mitt kära morgonkaffe (ännu ett beroende. om inte kaffet finns på morgonen får jag ont i huvudet och känner mig väldigt seg i hela kroppen) och packar för fullt. jag flyttar nämligen idag. till lilla essingen. till sarah och linn. vi ska bo alla i en liten etta på 30 kvm. jag älskar att vara ung!

men såklart kommer jag att sakna min kära t. men det här behövs, mer än någonsin.

new


glömt att visa mina nya pjucks (ni kan se dem i inlägget nedan). visst är de fina? som sagt hittade jag dem i vårat gamla skolager på jobbet, säkert fem-sju år gamla. fick dem väldans billigt. clarks är det som gäller.

second hand




nå, vad tycks? mina nya päls. köpt second hand. 300 kronor. jag älskar den!

världens bästa vänner

bild från frida-tidningen för herrans många år sedan, då vi kom trea i spice girls-tävlingen "look alike". jo, men visst var vi lite lika? jag hade också bästa outfit av alla 3000 bidrag. så jag tackar mamma som sydde den! nostalgi!

 

tack än en gång mina fina vänner, bättre vänner kan man inte tänka sig. alltid när vi ses är allt som förut. det kommer alltid att vara vi (och sarah). älskar er så mycket och det gör ont att vi alla bor så långt ifrån varandra. men de här guldhelgerna blir antagligen så mycket mer speciella så jag är ändå glad att vi inte bor så nära varandra. då får man längta, och sakna! tack för att ni finns!


lördagens outfit




malmö - lördag kväll/natt









så där, lördagen i bilder. riktigt rolig kväll och bättre blev det pga av tussens runda fötter. tyvärr fick jag väldans ont i magen när vi kom ut vilket ledde till att jag mest satt ner och tog det lugnt, inget dansande för min del, men det gjorde inte så mycket. jag var ju med mina favoriter och vi hade haft den bästa förfesten. det bästa var på kvällen när vi skulle gå och lägga oss. jag och tuss gick upp innan hilda för hon gjorde sig iordning på nedervånningen. där låg vi och pratade om allt och ingenting, lite seriöst också sådär nattetid, och helt plötsligt efter kanske 15 minuters prat, sätter sig tuss upp och kollar på mig och frågar helt plötsligt vad jag sa. hon vaknar alltså upp och har pratat med mig i sömnen i en kvart, haha. och det roligaste var ju hennes svar till viktiga saker jag frågade. ingen hjälp här inte!!! ni är bäst!

malmö - lördag dag






lördagen var givetvis shoppingdag. eller kanske fikadag. ofta brukar det vara så att att om man går fler och shoppa tillsammans så hittar nästan aldrig alla kläder just den dagen men inte i lördags inte. jag köpte ett par byxor från hm, 98 kronor på rea och en jädrans snygg fuskpäls för 300 kronor på second hand. det blev ett kap fast att han i butiken lurade mig. jaja, strunt i det. jag ville ju ha den. sen blev det fika med kära jamin, vilket var år och dar sen sedan sist.

malmö - första kvällen



första kvällen tog vi det bara lugnt hemma hos hildur. tacos, godis och rödvin stod på schemat. och tjejsnack in på natten är såklart aldrig fel. vi tog så många fler bilder på oss men tyvärr blev de så dåliga att jag inte kan lägga upp dem. jag skattade så jag grät när vi tittade på dem samma kväll. den ena var värre än den andra, haha. och sen somnade vi alla i hildas stora säng.


RSS 2.0