snart är det dags

om sex och en halv timmar kommer taxin och hämtar mig och lulle för att köra oss till ARLANDA och vidare mot egypten! fy fasen vad underbart. sol, sol och sol! såååååå, ses om en vecka ;).

last day

japp, om 24 timmar sitter jag på planet mot röda havet, afrika, egypten och sharm el shaikh. ska bli så jäkla underbart med lite semester. det jag längtar mest över är solen såklart och shoppingen. bara strosa runt i shorts och sandaler och göra lite fynd (I hope). 
det ska uppenbarligen vara ganska kallt kvällstid men det är bara att slänga på sig en liten kofta så är problemet löst ;). nepp, nu styr jag fötterna mot reddevil och sista jobbdagen på ett tag!

en liten historia

måste bara ägna ett inlägg åt en rolig incident som hände på jobbet här om dagen. det var jag, thomas och sandra som jobbade och jag kommer upp i butik efter att ha vart nere på lagret ett tag och frågar vart sandra är. och thomas svarar att hon är på toaletten (vilket händer kanske 20 gånger under en jobbdag). och jag och thomas står och funderar och tittar på varandra samtidigt som han står och dricker vatten. sen säger han: "hon kanske har fel på prostatan". och jag fortsätter tittar på honom och väntar mig ett uttal om att han skojar men istället kommer han på sig själv hur fel det blev och sprutar ut allt vatten han har i munnen över hela mig. haha, han trodde på allvar att tjejer hade en prostata. nästan.

rio de janeiro



skulle köpa ett nytt solpuder idag på make up store, men istället så rekommenderade tjejen bakom kassan detta helt vanliga puder. hon sa att den var grym. dual foundation - rio de janeiro. bra namn för övrigt, så nu har jag höga förväntningar på denna lilla sak.

nyklippt


klippte mig idag som sagt, hos kristian på altoego på birger jarlsgatan. och det var grymt! han var grym! han förstod precis hur jag ville ha det. och han var inte en utav dem som envisas med att föna det fluffigt och dant vilket gav han lite pluspoäng. däremot lyckades jag inte vara stark nog att stå emot klippningen på längden som jag sa att jag skulle göra. man känner sig lite halvdum när han frågar eller snarare påpekar att det var länge sen man klippte sig och så vidare. han tycker ju säkert att det ser för jäkligt ut och då vill man ju helst göra som han säger. men jag var noga med att det skulle klippas ytterst lite! men som sagt, han var grym! såklart kommer jag att fortsätta gå hos honom men absolut inte ofta, 650 kroner för en klippning är rätt saftigt! det är dyrt att vara fin i stockholm!

ta till saxen

tillbaka efter morgonens powerwalk. nu ska jag bara hoppa in i duschen sen blir det raka vägen mot frissan. vi fick fribiljetter från jobbet och det tackar man såklart inte nej till. men jag har fortfarande inte bestämt riktigt hur mer än att det får bli snedlugg igen, men en lite längre denna gång. och sen har jag också bestämt att han inte ska få klippa något på längden. nu är det perfekt, långt med ojämna toppar. det värsta som finns är när man går därifrån och det verkligen ser nyklippt ut. men frisörer brukar vara bra på att övertala en med; "bara en cm i topparna", men jag ska verkligen stå på mig idag och våga säga nej :). klart slut!

semlor


tobias hade uppskrivning idag och tyvärr klarade han det inte, två poäng ifrån. riktigt synd. men uppkörningen är på fredag och nästa chans för uppskrivning antagligen nästa vecka så det är bara att hålla tummarna. själv var det fyra år sen jag tog körkort nu, helt sjukt vad tiden går fort. jaja, nu sitter vi iallafall här och tröstäter lite semlor på fettisdagen, inte för att någon av oss egentligen tycker om semlor utan bara för att, för själva sakens skull. först hade jag tänkt strejka och inte äta någon alls men då påminde thomas på jobbet mig att han inte trodde att någon skulle bry sig speciellt mycket, och det har han nog ganska rätt i :).

urfin skapelse



kolla vilken klänning jag köpte idag, är den inte underbar? satt hur snyggt som helst, riktigt somrig med djup uringning bak. 249 kr, som hittat! sen är den sådär härligt lavendel-färgad som tyvärr inte kommer fram på bilden. invigas i egypten kanske? ja tack!

patrik 1,5



idag har det istället varit lugnare. jag och tobias tog en tripp till solna och hyrde tre filmer, hade lite snöbollskrig och på hemvägen köpte vi med oss pizza. kollade nyss klart på första filmen, patrik 1,5. om ni inte sett den så gör det. det var verkligen en underbar film samtidigt som den var sjukt rolig!

systrarna bergh


gårdagens fest med syster blev ganska livad. dricklekar, shots och roligt sällskap blir farlig kombo. men jag hade sjukt kul. vi mötte också upp marianne, thomas och filip senare under kvällen vilket förgyllde kvällen ännu mer.

nyinköpt




lite nytt för att kunna fylla resväskan nästa söndag. älskar verkligen varenda plagg jag köpt på mig, från håliga leggings och fransväst till topshop-bikini och indianinspirerat armband. vad tycks?

svenska för nybörjare

thomas på jobbet ska anmäla mig till en kurs, svenska för nybörjare. han menar att jag inte kan säga en enda rätt mening. hm, men jag håller absolut inte med. kan säkert ha med min dialekt att göra.

men enligt honom ska man säga "det ska jag också göra" istället för "det ska jag me göra".

och man får absolut inte säga "söndrig" för det heter ju faktiskt "trasig". jag säger bara suck. man ska väl kunna få böja vilka ord man vill :).

äntligen helg

ja, vekligen. ledig hela helgen lång så det känns underbart. riktigt lyxigt.
planerna var att bara vara hemma hela helgen och mysa men nu ringer linn stup i ett och tjatar om att jag ska följa med henne ut ikväll. hm, visserligen var det länge sen vi träffades och visst skulle det vara sjukt kul men vet faktiskt inte om jag orkar. det som känns jobbigt med att ha helkväll är dagen efter, hela söndagen kommer att vara förstörd bara för att man kommer ligga i sängen halva dagen och må sådär jobbigt "halvdåligt". men jag är ju ändå sugen, hm, få se vad som händer. linn ringde iallafall i morse och var överlycklig för att det va så fint väder och solen sken, själv ser jag bara högar av snö. men jag ska inte klaga, om en vecka ligger jag och steker i 25 grader med en drink i handen.

happy birthday teodor




grattis grattis på 4-årsdagen älskade lillebror. är så glad att du finns, du är den absolut bästa i hela världen. hoppas du får en underbar dag med många presenter. älska dig. saknar dig.

fyra

imorgon fyller min älskade lillebror fyra år, stora killen. det roligaste är att han ska på disco på dagis. det håller på mellan nio och tio på morgonen och det bjuds på saft och popcorn. haha, jag tror jag dör vad sött. hade velat vara en liten fluga där inne. dem kommer säkert känna sig jättestora på discot, finklädda och dana ;).

egypten


om nästan exakt en och en halv vecka åker jag på semester. blev bestämt nu i dagarna och det ska bli såå underbart. vi åker till sharm el sheikh i egypten, sarah och jag. jag som längtar efter värmen så extremt de senaste veckorna är nu på väg :). va och shoppade lite underbara sommarplagg idag efter jobbet också, hur fina som helst. få visa någon dag! wiiiiiiiiiii...

fransar



köpt världens snyggaste väst idag från cubus, 149 kr. som hittat. grym till sommaren när man är lite solbränd men även nu såklart!

katten i lådan


haha, fick se när jag lagt upp förra inlägget "dagens" att missen ligger och sover i skolådan till vänster. hon ligger alltid där i och sover lilla sötnosen. hennes lilla säng :). ser lite roligt ut!

dagens


lör&sön


alla hjärtans dag var jättemysig igår. jag och tobias var bara hemma, lagade wook och drack vin. inget speciellt men det är nästan det bästa.
idag har vi däremot sprungit runt på stan och letat paket till min kära lillebror. han fyller fyra på onsdag så jag har köpt massa paketer som jag ska skicka hem så han får det till sin födelsedag. känns som om jag har köpt hur mycket grejer som helst, bortskämd som han är ;).
nepp, nu ska jag gå och hjälpa till i köket, det blir tacos och natchos-tallrik.


fredag

nu har jag och tobias ätit fin middag. kollar på lets dance och lyxade precis till det med makaroner och köttbullar. man måste ju slå på stort så här på fredags kvällen. haha, nä men får bli något lite bättre imorgon istället, alla hjärtans dag och allt. önskar mig massa pussar!

090212



efter jobbet igår mötte jag och thomas upp massa gamla zara-homies på retro vid odenplan och hade en liten trevlig after work kväll med öl och nachos. alltid kul att stöta på "hoan" också och prata om gamla minnen (förra vintern då allt hände).

ge mig

är så jäkla trött på detta vädret nu. dags att bli vår. sitter varje kväll och drömmer mig bort på fritidsresor. kan det inte bara bli sommar, eller iallfall vår, bara lite?!
jag ska iallafall boka en resa snart, till slutet av april hade jag tänkt. måste ha semester, sol, ledighet. sen har jag faktiskt planerat att jobba hela sommaren och spara pengar för att senare åka iväg några veckor i höst.

andra planer på schemat är att köpa en grym kamera och en symaskin.

med andra ord måste det sparas pengar. och det är inte riktigt jag. kanske kan bli?


finaste


v is for victory




fick dessa kläder och skor från nike idag. man känner sig lite bortskämd dessa dagar men det är bara att tacka och ta emot!


gum gum


söta söta gum-gum. alltid när missen märker att man är på väg ut någonstans kommer hon och jamar och ställer sig upp mot  benet, för jag har lärt henne att om hon gör det så lyfter jag upp och gosar med henne och nu vet hon det så väl så det börja bli lite jobbigt nu, haha. och nu bara för jag har lärt henne det så måste jag ju lyfta upp henne varje gång, men jag får helt enkelt skylla mig själv :). hon är ju så go så man kan ju iallafall inte låta bli.

annars har jag blivit en kompis rikare idag. satt i busskuren på väg till sumpan i dag (skulle hälsa på min kära bobis på jobbet) när det kom fram en tjej och frågade om vägen till stan. jag började mumla och fattade inte själv vad jag sa men sen kom vi iallafall fram till att hon skulle åka med samma buss som mig till sumpan för att sedan därifrån ta tunnelbanan. så vi satt och små pratade hela vägen och bytte nummer. inte ofta man börja prata med någon man inte känner, iallafall inte i stockholm, här är det typ förbjudet. så det var ju trevligt.

under kvällen nu har jag och söt ätit hamburgare och nu blir det top model. tvingar tobias att se det två kvällar i veckan och jag vet att han också tycker om det, även fast han egentligen inte vill erkänna :).

elvine




fått nya byxor från jobbet. beiga chinos från elvine. inte helt fel.

romme




snowboard

fasen vad kul!!! nyss hemkommen efter en heldag uppe i romme i borlänge. har åkt snowboard för första gången och jag kan ju säga som så att det är ju inte det lättaste. "hoa" vad jag har trilliat i backarna hela dagen och nu sitter jag här helt öm över hela kroppen och gissar på att det kommer bli svårt att gå imorgon och att min hud har fått en mer blåaktig ton. men det var så jäkla kul så det var det värt. värt vartenda litet blåmärke.
en sak jag måste bli bättre på är tålamod. för redan efter kanske 100 meter i backen (första åket) låg jag och gnällde att jag inte kunde och att jag inte fattade hur man gjorde. man blir ju såå irriterad att man har lust att slänga den där brädan åt helvete, och för att inte tala om alla gånger jag trillade. kan nog inte ens räkna dem på både mina och tobias händer och fötter. MEN, jag fortsatte försöka och sen blev jag ju så jävla grym ;), kanske inte enligt tobias men jag lärde ju mig ju iallafall att åka. lite. jaja, hur som lär det bli fler gånger. grymt!

090205

blev ingen träff med lulle ikväll. kanske lika bra för nu är det mycket upp. ska städa för imorgon ska sara och christer sova hos mig och vara kattvakter. eftersom jag bara ska vara borta till lördag kväll så sa jag det till sara att det räcker om hon kommer hem för att ge katten mat lite då och då, för hon är ju trots allt en katt som klara sig själv, men icke. överbeskyddande som hon är så ska katten få sällskap hela natten istället, vilket såklart är snällt, så nu vet jag en som blir glad iallafall!

och eftersom det nu är löst med katten så är det bara för mig och söt att ge oss ut i backarna. på lördag blir det alltså åka av!

fin besök


åh, nu har precis min köra bobis åkt hem efter en ur trevlig kväll hemma hos mig här i solna. åt laxsallad, crostini kex med tapenade, naturgodis, nötter och drack massvis med vin såklart. fasen, känns som om magen ska sprängas. nu är det iallafall läggdags, för imorgon är det åter igen jobb och sen kommer min andra sarah på besök.

bootcut



nu när det börjar bli vår och allt lyxade jag till det med att inviga mina kära bootcut-jeans i ljus modell från zara, förra årets. har vart väldigt mycket för långa innan men tog till symaskinen på jobbet igår så nu är det perfekta. till dem oversize-tee och converse.


förberedelse


japp, köpt nya handskar idag. måste ju vara varm och påklädd inför helgens utflykt. kommer vara helt blå över hela kroppen på lördag kväll men det bli nog bra.

mönster


dag efter dag varierar jag mellan mina tre "jeans"-tights. ett par grå, ett par blå och ett par ljusa stentvättade. jag undrar vad man hade på sig innan dem fanns?!

omgjort


från klänning...

...till skjorta

ibland lönar det sig att spara tio år gamla kläder. underbart.

090202

åh, det ringde på dörren nyss. då stod det en man utanför och rädd och fjantig som jag är vägrar jag att öppna. sen kollar han in genom brevinkastet också det aset. så gör man väl fasen inte?! jag var livrädd och katten också. typiskt bara för att tobias inte är här och håller mig sällskap just denna kväll. hm, jaja. verka ju inte vara någon större fara iallafall :).


femtio


hade ingen tid för datorn igår så jag grattar papsen så här dagen efter. 50 år och allt :). GRATTIS!

RSS 2.0