efter

bara massa jobb nu för tiden. känner mig helt slut och orka inte med så mycket på kvällarna, därav dålig uppdatering. bara massa mys. idag blev det en snabb after work med jobbet, efter det raka vägen hem och nu spenderar jag en kväll hemma själv, första på väldigt länge. tomt tomt tomt men kanske behövligt :). måste egentligen städa men känner verkligen inte för det så jag blir nog kvar i soffan istället.

en natt ute



gstar

japp, g star fest igår för inbjudna från olika butiker. sturekompaniet+jobbmänniskor+gratis sprit o plock heela kvällen+tjuvkik på höstens kollektion=en bra kväll. fasen vad kul det var och idag har man mått som förtjänat. glömde såklart kameran på jobbet också så lite bilder kommer imorgon. just nu blir som vanligt bortskämd med tobias mat.

det ska vara ljust



januari

eftersom jag varit så dålig med uppdateringen så tänkte jag även uppdatera om mina första veckor 2009. för det har ju faktiskt hänt en hel del redan. så åter i gen lite bilder.

grammisgalan och cafét när mikaela och anna var på besök.




skridskor-åkning i kungsträdgården.




och mycket tid med tobias har spenderats.


mitt 2008 i bilder

måste ju så klart göra som alla andra och sammanfatta det underbara året som gått. har hänt på tok för mycket skoj. bästa året på länge. så här kommer alltså mitt 2008 i bilder!

januari: jag och sofie flyttade ut till handen och hela månaden var en ända stor fest.





februari: jag och sara började umgås allt mer och tävlingen om vilken bartender som gjorde godast "GC 2008" var i full gång. älskade lillebror fyllde också tre år.





mars: ängblommeträffar, påskmiddagar och piratfest gjorde även att mars månad gick fort, trots kallt och snö.






april: syster fyllde 23, det var den ena zara-festen efter den andra och så bästa minnet - min och saras resa till gran canaria.






maj: många dagar tillbringades med familjen i nybro, och lika många timmar ägnades ute på fannys balkong och jag flyttade till solna från handen.





juni: en hel månad full av fest och jag slutade jobba på zara. det firades så klart med en resa till rumänien där vi besökte draculas slott, åt konstig mat och dansade loss på byfestival uppe i bergen.





juli: dagen efter hemkomsten från rumänien flög jag och fanny sex timmar till underbara gran canaria (+tolv timmars stop i barcelona) för en längre tids vistelse. vem orka vara kvar i sverige på sommaren när det ändå bara regna?








augusti: fortfarande i spanien men jobbiga stunder då jag var tvungen att dra ut min visdomstand. inte helt kul men jag försökte tänka bort smärtan och festade vidare som vanligt. man är ju ung fortfarande.







september: hemma i sverige igen, mycket tid med familjen spenderades och sen blev det åter i gen stockholm som bla bjöd på vintage-mässa.






oktober: mycket rock-band och vin, tid med familjen då jag fyllde 22 och sen fick jag jobb på red devil. bra bra månad.






november: syster var i storstaden, vi hade personalfest med jobbet, blev bjuden på nk:s personalfest och första snön kom.






december: härlig månad då det hände en hel del. det började med julfest med jobbet, sen roadtrip till nybro, julafton, maskerad och sist men inte minst nyår. och så flyttade syster upp till storstaden också.




så nu ser jag fram emot ett ännu bättre 2009!

nu blir det andra bullar

har vart alldeles för dålig på att uppdatera bloggen de senaste månaderna. men har haft fullt upp och faktiskt inte så mycket tid över. mycket jobb och mycket tobias. men nu ska jag skärpa mig. ett tag iallafall tills jag får fulla händer igen.

RSS 2.0