utgång


dålig uppdatering från min sida de senaste dagarna, men tyvärr har det inte funnits så mycket att skriva om. men nu blir det lite party med syster iallafall. ner mot stureplan!

retro

nu blir det åter igen lite alkohol (denna gången öl) på retro. måste ju fira thomas en aning men kvällen kommer att bli lugn. orka inte må dåligt en dag till på jobbet! sen ska ju såklart thomas få sin paket av mig, för tårtfrukost räcker inte så långt! spännande! tjo!

det är ingen vanlig dag...


för det är thomas födelsedag, hurra hurra hurra! grattis min bästaste favorit!

hoffmaestro på mosebacke





hoffmaestro var grymma ikväll, såväl sällskapet. men lite besvilen på att de inte spelade min favoritlåt, men det gjorde inte så mycket. huvudsaken var att spelningen var bättre än sist och att det var skinande sol. jag var iallafall duktig nog och åkte hem direkt efter konserten för imorgon nalkas det jobb. yep, så nu sängen!

090728

jag hatar pengar! nu blir det hoffmaestro och massa massa vin!

en annan del av bröllopet

















bild 1. min fina mamma 2. brudparet 3. mysiga serveringen 4. jag i trädgården 5. mina bordkamrater 6. syster yster 7. jag i trädgården några timmar senare 8. kusin johanna/tärnan och syster 9. vad hände? 10. johan och jens 11. linn i kostym 12. jag i kostym 13. jag blev visst också gift 14. jag och johan runt fyra-snåret 15. påväg hemåt 16. soluppgången.

om bröllopet

igår var en lång dag så jag orkade tyvärr inte blogga mer än det jag gjorde. men nu är jag på fötter igen efter lördagen och måste då såklart berätta lite om bröllopet. hela dagen var perfekt och sofie och stefan var så otroligt vackra! det började såklart i kyrkan där det byttes ringar och bjöds på väldigt bra musik. sen tog alla bilarna till åmund vin - och fruktträdgård. en av de absolut finaste platser jag har sett i kalmar. så där bjöds det först på rosé och lite mingel tills brudparet kom då det istället blev lite fotografering i den underbara trädgården. efter det satte vi oss till bords och åt en väldigt god buffé. till efterrätt blev det fläderglass med färska hallon och till sist bjöds det såklart på bröllopestårta. och under hela middagen som varade i många många timmar hölls det en hel del tal (gud vad duktiga alla var) och spelades musik som alla sjöng med till. en rolig detalj som jag inte hade någon aning om att man skulle göra var att så fort tex bruden försvann från bordet sprang alla tjejer fram och ställde sig på led för att sedan pussa brudgummen på kinden. och några extra ord till toastmastern som var så himla duktig. han var nog den bästa man skulle kunna tänka sig "hålla" i ett bröllop och hans tal slog nog allas. sammanfattat så var det en helt perfekt kväll med världens finaste brudpar!

nygifta









nu bär det av


sola sola sola


uppe i ottan som vanligt, ska precis iväg till solariet en sista gång. yey, yey, yey! sen blir det förberedelser - in i duschen - måla naglar - "ånga" klänningen - smink och hår, sen ska vi bege oss vid halv två-tiden. fullt upp!

hemma hos pappa







bild 1. blomster 2. lilleman 3. jag 4. blomster 5. nalle 6. pappas snygga solbränna på foten.

eftermiddagen/kvällen har vi tillbringat hemma hos papsen ute i skansen. vi har myst med katterna, snick-snackat i timmar och ätit pappas underbara potatisgratäng med färs. teodor var också med så det blev även en hel del hoppande på studsmattan och "motorcykel"-körande. en väldigt trevlig kväll med andra ord. sen tog vi en snabb runda förbi solstudion innan vi styrde bilen hem för att bättra på brännan en aning och det börjar faktiskt att ta sig. nu sova!

oh, en sak till. vi var ju i kalmar på dagen också för att inhandla det sista inför morgondagen men en sak fick följa med mig hem som jag egentligen inte hade behövt, en väldigt fin klänning från gina. visas imorgon!

uppe i ottan

uppe i ottan, precis hemkommen från solstudion och nu bär det av till kalmar för att inhandla det sista till bröllopet imorgon. gud vad kul det ska bli!

kalmar - vallen - 22/7






vilken kväll

hej och hå vilken kväll det var igår. fy fasen vad kul vi hade. det blev vallen för vi kände för lite dans istället för byttan där man mest sitter. och dans blev det - hela kvällen. skön musik och världens bästa tjejer. träffade på massa gamla kompisar som gjorde att kvällen blev ännu bättra.

idag har jag legat och sovit i teodors säng hela morgonen men det känns som om jag fortfarande bara sovit några enstaka timmar. antar att det bara är att acceptera. bilder kommer senare när det finns lite mer ork!

en favorit i repris






teodors kommentar: vad fin du är michelle! tack söta broder. nu ska vi göra kalmar!

magkort


det har varit full fart hela dagen här hemma. så just nu känner jag mig helt slut. man är inte van att leka med en fyra-åring :). men ikväll blir det kalas. planerad förfest hemma hos tuss sen bär det av mot kalmar. linn är också påväg hem från stockholm nu i bussen så drickan är inhandlad till henne också. på schemat står också att möta upp sooen  i kalmar. så nu måste jag nog helt enkelt fixa mig iordning. tjo!



update: sa till min lillebror nu att jag skulle gå upp och göra mig iordning, varpå han frågade vart jag skulle. svarade att jag skulle ut och dansa och då säger han: "men du är alltid ute och dansa när du kommer hem, och kommer alltid hem sent på natten". hm.

världens bästa lillebror


mot solen

nu är tussen här och vi ska ge oss iväg till solen. få se om det blir öland men hörde att det var stora köer på bron så frågan är om det är värt det. nu: sol, strand och bad!



update: solen försvann visst nu så istället blir det solarium. tycker egentligen inte om att göra det men är det bröllop på lördag så är det!

saknar dig!

massor!

en eftermiddag hemma hos tuss








bild 1+2. tuss fina lägenhet 3. ego 4. tuss och jag lagar lasange 5. salladen 6. resultatet 7. min fina vän!

i ett rött glas


tyvärr har jag ingen mamma som lagar mat till mig än (hon kommer hem ikväll) men att äta ostmackor och dricka oboy är lyx nog!

i den gula bilen



och idag har jag och tuss spenderat dagen inne i kalmar för lite shopping och fika. men dagen blev kanske inte exakt som vi hade tänkt oss men det var mysigt iallafall. och nu sitter vi och planera vad som ska hända härnäst, förutom att åka och handla på kvantum (här på landet händer det absolut ingenting).

och ikväll kommer kära mams och lillebror hem från göteborg. ska bli kul att träffa min underbara broder som faktiskt åkte bergbanan på liseberg igår. han var precis 110 cm lång, haha. och mamma hade stått nedanför och varit livrädd.

som förr i tiden




resan hem igår gick väl sådär måste jag säga. som sagt träffades jag och sarah upp på en bar innan vi begav oss på några glas vin, och fortsatte även smuttandet under hela resan hem. tåget var redan försenat från centralen så vi kom iväg tjugo minuter senare än planerat. men tåget tog igen lite tid under vägen tills vi var tvugna att stanna för att plocka upp mer än hundra personer som kom från ett tåg som hade gått sönder. så vi missade vårt byte i alvesta och fick istället sätta oss på en buss som tog två timmar extra. kul. verkligen! och stackars tuss som satt hemma och väntade på oss. men kvällen slutade iallafall bra. mys med tjejerna i tuss nya lägenhet med öl och godis. sen sov alla i samma säng som förr i tiden och jag vaknade med världens ryggont. kunde knappt resa mig i morse och kan knappt röra nacken idag. tror att sängen var lite för mjuk för min förstörda rygg.

mot smålands skogar


nu bär det av. istället för resväska har jag en liten väska och en väldigt stor påse (med dragkedja), så det får helt enkelt räcka. pratade med sara och hon och christer kommer hem ikväll 23.30. och om jag hade åkt till småland imorgon istället så hade jag fått åka själv eftersom sarah ville åka idag, så det är bara att haka på! men först tänkte vi inhandla varsitt glas vin innan vi sätter oss på tåget. så nu är det bråttom!

jag väntar

nu har min semester börjat på allvar. skööönt! så morgonen tillbringas i tvättstugan och sen är planerna att åka hem till nybro och skogarna men ingen biljett är bokad. jag väntar bara på att sara ska höra av sig. hon har nämligen varit i thailand i två veckor och skulle komma hem igår/idag och hon har lånat min stora resväska plus min andra stora adidas. och jag har tyvärr inga andra förutom alla små, och som sagt, ska jag vara i nybro i en vecka så behövs det en del med sig. bobis, kom hem nuuuuuuuu!


frukost


dagen efter (i morse 11.30) en sjukt rolig kväll!

överrasknings-/poolparty för thomas











'


bild 1. thomas efter att ha blivit islängd i poolen 2. tommy tycker att incidenten på kort 3 var väldigt rolig 3. försök med att röka ur en partyhatt (gick nog sådär) 4. moi 5. vem dansar sexigast? (lekarna som hörde till tipsrundan) 6-10. poolbilder av olika slag 11. lugnet efter stormen 12. marcus, thomas och jag 13. festen börja spåra 14. och när ens ögon inte är lika stora är det nog dags att gå hem, inga namn nämda axel.

vilken kväll det var igår! fasen vad kul vi hade. kvällen började med att thomas blev överraskad (vi hade alltså bara lurat honom att vi skulle till grönan) med en födelsedags-/poolfest då han blev "kidnappad" med filt över huvudet vid gatan nedanför huset och sen islängd i poolen. såklart hade jag tagit med extrakläder. det svåra för mig var att få så att han inte tog på sig sin nya skjorta som han hade köpt. men jag körde bara med att det nog var kvavt ute och att det nog var bättre att ta på en kofta istället och sen byta om. är jag inte lite bra? sen fortsatte kvällen med tipsrunda där man absolut inte kunde veta svaret eftersom frågorna avgjordes i tävlingar senare under kvällen. väldigt väldigt roligt. höjdpunkten under hela kvällen var nog när alla hoppade i poolen vid ett-snåret och vi babade säkert över en timme. helt underbart. kvällen slutade vid halv tre någongång, och jag säger bara det, hemmafest är det absolut bästa!

lördag 18/7


jorå, nu bär det snart av igen. ikväll blir det grönan med gänget från igår. fun!

med båt i mälarhöjden











världens bästa kväll hade jag igår. vi tog tommys båt från mälarhöjden och åkte ut mot slottet och bromma. badade från båten och jag hade sommaren absolut bästa kväll. det behövs inte mycket ibland, bara en båt :). kvällen höll på att sluta när jag bar upp tommy uppför en backe men istället slutade den hemma hos tommy med lite öl, gitarr och uppfinningsideér.

grill





gårdagskvällen spenderades hemma hos thomas med tommy, josse, freddy och tove. vi grillade och drack vin. mys!

veckan har gått så galet fort, så nu är det bara morgondagen kvar på jobbet innan jag går på semester, i nio dagar. hade gärna haft någon vecka till men men.

nu är iallafall linn hemma hos mig, vi har ätit pizza och nu blir det film.

bruno


precis hemkommern efter att ha sett bruno. hm, ja vad ska man säga, kanske en av de sjukaste filmer jag sett, men den var väldigt rolig, över mina förväntningar. nu soffan!


bjuder på två till



här är två till bilder på syster yster. hon sitter och mumla här bredvid om hur fin hon är, mm visst. men glöm inte att det är jag som har tagit bilderna :).

nu ska vi göra oss i ordning, för jag ska möta upp thomas som just kommit hem från hultsfred, och linn ska vidare till janne. so long!

syster gånger sju










ute i naturen

nu har linn och jag varit ute och fotat i några timmar, mest för att fördröja tiden. bilder kommer! nu blir det frukost nr 2 som gäller!

pelikanfallet

nu ska jag och syster ha myskväll med baguetter och pelikanfallet. har faktiskt inte sett den innan så det ska bli spännande!

sen har linn och jag provat klänningarna som vi ska ha på bröllopet om två veckor, och det blir en lång och en kort. längtar!

torsdagen i bilder







kungsholmen + dricka + musik + trevligt sällskap = sant. rolig rolig kväll!

acne


det får helt enkelt bli imorgon

det var nog tur att jag bara var hemma ikväll. hade ju chans att hooka up med josse, freddy och gänget som verkligen hade varit jätteskoj, men jag hade bara inte orkat. vaknade nyss upp i soffan, sovit sen 8, oups! imorgon kommer bilderna från festen igår, orka bara inte ta tag i det just nu, istället byter jag soffan mot sängen på enaste gången. godnatt!

jag vill bli fadder

nu har jag fått två ideér som jag verkligen vill göra. 1. köpa ett hus i grekland. hur underbart skulle inte det vara. jag och sara har hittat en superfin lägenhet på kreta för 800 tusen kronor med utikt över vattnet. tänk att gå ihop en massa kompisar och dela. någon som är på? 2. bli tiger-fadder. läste precis att det bara finns 3500 tigrar kvar och och de håller på att utrotas. känns kanske lite mer min prisklass än huset i grekland. rädda tigrarna!

kungsholmen

en bra och ganska lagom festkväll igår. vi höll till på kungsholmen hela kvällen, sen bar det av mot east, där jag stannade i tio minuter, drack en vatten och tog sedan bussen hem, duktig som jag är. bilder kommer senare för det orka jag inte pyssla med just nu, istället blir det jobb!


all star


black - white



black - white, idag blir det svart/vitt. efter jobbet ska jag och syster parta loss med några av hennes killkompisar. det kommer bli en lugn kväll för min del men det ska bli trevligt, även fast att jag hellre hade festat loss i mitt bruna hår! nu bär det av till jobbet!

tillbaka till det mörka



vad håller jag på med? köpte toning igår (trodde jag och tror jag fortfarande) som var väldigt ljus, ljusbrun hette den och på bilden visade den ungefär samma hårfärg som jag hade. men icke. det blev tokmörkt och nu börjar jag tvivla på om det verkligen var toning eller hårfärg. åh, jag orka verkligen inte hålla på och trixa längre. jaja, det går ju tyvärr inte att göra ogjort. hej mörkbrunt!

kungsträdgården


¨
lunch med syster yster för tredje dagen i rad och ja, som jag skrev innan, det blev en bra dag idag. dagarna går så fort på jobbet att det är helt sjukt, vilket jag tycker är väldigt skönt, mot helg och mot semester (snart).
ikväll ska jag bara vara hemma och städa, äta kvällsmat och dega i soffan. skönt!

a good day (?)


det här kommer att blir en bra dag - känner det på mig! mot jobbet!

ett regnigt sthlm


igår efter jobbet blev det öl med fanny och hennes kompisar på sturehof. och jag som skulle hem och städa och fixa, men det får helt enkelt bli ikväll istället! och framförallt måste jag städa i garderoben. just nu ligger allt utanför i en stor hög på golvet och jag hittar verkligen ingenting. så ikväll blir det raka vägen hem efter jobbet.
nu är också thomas påväg till hultsfred och ska skaka lite rumpa till kings of leon och the killers, have fun my dear!

och, nu är det bara en och en halv vecka till min andra semestervecka, då det nalkas både småland och bröllop, yey!

min önskan

jag är trött och orkar inte åka till jobbet. men jag tror faktiskt att jag ska slänga på mig en jacka nu och åka till just jobbet. jag längtar efter värme, sol och utlandet. helst i flera månader. min önskan kanske blir sann i vinter. längtar!

en måndag i juli


en bra dag på jobbet. den gick väldigt fort vilket var skönt. syster kom också förbi så vi åt lunch. sen efter jobbet bjöd thomas mig på thai, tack tack tack bästaste! nu blir det soffan, godis och film!

ute på värmdö






tillbaka efter en natt på landet och det var hur mysigt som helst. underbart god mat, bästa sällskapet, vin och en hel del spel. ikväll byter jag ut skärgården mot min lägenhet i haga norra. soffan och pizza står högst upp på listan.

viktigt: ikväll åker min käraste sara till thailand i två veckor. kommer sakna dig stumpis. men jag hoppas att det blir lite bloggande därifrån så att jag kan håller mig uppdaterad om vad som händer och också kunna drömma mig bort bland fina bilder i paradiset en stund.

magkort


hemma efter jobbet och nu är det bråttom. om en timme ska jag befinna mig vid slussen och möta upp alla härliga för en natt i skärgården. fyra hus och 25 sovplatsen. låter härligt det! så, ses imorgon! nu: packa!

en liten hälsning

ville bara säga att jag fick besök av sarah/lulle/prinskorven/hajmtak igår på jobbet också. är du nöjd nu? nä, saken är den att vi faktiskt ska umgås heeela nästa vecka från och med onsdag för att alla är bortresta utom hon och jag, och det var ju så längesen nu! ja, hajmtak-mys!

lite nytt i garderoben


svängde förbi lite klädaffärer efter jobbet. på monki fyndade jag ett skärp och resten kommer från weekday - svartvitt - behövligt! men nu är det köpstopp. thomas, du kanske kan hjälpa mig att hålla i plånboken till löning?
annars var det film- och myskväll med sara och christer ikväll, eller rättare sagt, myskväll för bara sara och christer. som vanligt somnade jag i soffan efter bara några minuter in i filmen. förlåt my dear, men du vet hur jag är.

det man hittar det får man


yep, så är det. upphittade glasögon på jobbet för många veckor sen. och vi har till och med skämtat om dem i flera veckor, men idag tog jag beslutet att ta hem dem, för det man hittar, det får man ju som sagt. jag ändrade faktiskt uppfattningen om dem idag. lite ozzy osbourne men jag gillar det. annars har dagen på jobbet gått bra. ingen gluten och nu ska jag steka korv och tillbehören blir ketchup och räksallad, inget bröd alltså. ja, jag tjatar, men jag måste få tycka lite synd om mig själv ett tag! mums!

på vägen hem


kvällen var som den skulle och allt  var som vanligt. retro och öl med de härliga och josses skratt med inslag av lite grymtande (förstår mig rätt nu josse, jag älskar det) haha! sammanfattning: bra kväll!

dags för retro


nu: retro + öl i mina nya lejonöronhängen tillsammans med thomas, josse, freddy m fl. tjo!

det är inte rättvist


älsklingen sara lagade världens godaste rätt nyss. quinoa med kyckling och svampsås. och, den var laktosfri. grejen är att jag har haft problem med min mage den senaste tiden, kanske tom det senaste halvåret men har aldrig riktigt tänkt på varför. jag får kramper och den ömmar så fort jag äter mat så att jag knappt kan stå upp ibland. sen idag kom jag på att jag skulle testa att vara utan både laktos och gluten i några dagar och se ifall det blev bättre. och ni ska veta, redan efter första dagen känns det underbart. fast jag egentligen hade hoppats på att det skulle göra ont, för då hade det ju varit något annat fel. vad ska jag nu äta istället för mina baguetter med mycket smör och mycket ost. hm, kan inte ens föreställa mig ett liv utan. idag åt jag en sallad (från svarta lådan), och då enbart sallad, ingen cous-cous eller pasta till men med kyckling och utan sås. inget vidare gott. men det är väl lika bra att vänja sig. gråter!

en kväll i mälarhöjden




grillning och vin hemma hos thomas kompis igår. han bodde i världens finaste hus precis vid vattnet och båtarna. fantastiskt!

grilldags


nu bär det av mot stan. ska ta en fika med syster sen möta upp thomas och vidare efter det till grillpartyt. yey!

vart tog dagen vägen?

jaha, vart har denna dagen tagit vägen? sara sover fortfarande, inga besök på banken har uträttats, och ja, som sagt, vart är solen? men ikväll blir det iallafall lite grill och vin. funderar nu på att leta fram saxen och gå loss lite i garderoben, finns ju mycket skit som man inte ens använder som man kanske kan göra om lite? vad gör man inte om man har tråkigt.

och förresten, min innekatt har blivit utekatt. skumt!

dert blir aldrig som man tänkt sig





en gt blev till två plus vin och öl. gud vilken rolig kväll det var bobs. och jag mår bra idag och sara mår mindre bra. hoppas att hon mår bättre snart för vi har en massa ärenden inplanerade bla på banken. sen stod det ju också på schemat att sola, men ute ser jag tyvärr ingen sol, vad hände?

RSS 2.0