home sweet home

hemma efter en helg i malmö med mina underbara tjejer, och nu är jag så trött. fredagen tillbringade vi hemma i hildas nya hus (som för övrigt var det finaste och gulligaste hus jag någonsin sett, vill ha!) med tacos, rödvin och en massa tjejsnack ändå in på småtimmarna. lördag dag gjorde vi stan och jag fick med mig några riktigt bra fynd hem (visas snart). lördag kväll bjöd hilda hem en massa härliga prickar som festade med oss innan vi begav oss ut mot stan och collage. tyvärr så hade jag så satikens ont i magen så jag satt mest ner och tog det lugnt, eller satt på gatan, eller låg bak i taxibilen, saken var den att jag hade så ont så att jag inte ens kunde stå upp. vet inte varför men kan ha varit för att jag fick i mig lite för lite mat under dagen och istället väldigt mycket kaffe och alkohol. typiskt. men det gjorde ingenting för jag var med mina tjejer och då känns allt underbart. tack än en gång för en supermysig helg. älskar er mest! bilder kommer!

älskade vänner

nu är jag i malmö med tuss, hos hilda, och det är redan underbart. så mycket som jag skrattade igår har jag inte skrattat på mycket länge. sist kanske t o m var i somras när damerna besökte mig i stockholm. varför bor vi så långt ifrån varandra? fast det kanske är det som gör det så speciellt när vi ses. älskar er mest av allt!

nu ska vi vidare in till stan och fika med jamin.

clarks


denna lilla skokartongen hittade jag längst in på lagret igår på jobbet. ett par clarks. säkert runt sju-åtta år gamla. skulle kunna säga att de är näst intill perfekta. clarks åker med till malmö!

trerätters

tillbaka efter några dagar med glesa inlägg här på bloggen. men tänkte att det från och med nu ska bli ändring på det. så här bjuder jag direkt på gårdagens trerätters, som denna gången var min fina pojkväns tur. hur duktig? förätten: champinjonspytt med vitlök och gräslök på grillad baguette. varmrätt: kycklingspett med chili och avocadoröra samt klyftpotatis. efterrätt: panacotta med blåbär och hallon. GOTT!



sen gick det tyvärr inte att lägga upp fler bilder just nu men bilder på sällskapet kommer upp lite senare. vi gjorde också en lek som handlade om att man skulle försöka få upp en liten kartongbit från golvet fast då med händerna bakom ryggen och fötterna på golvet. phu, inte det lättaste men jag sopade banan och vann finalen då jag fick upp en helt platt pappersbit från golvet. så vig har jag aldrig känt mig.



nu ska jag och t sova efter en kväll hemma hos matti med goda baguetter och spel. imorgon blir det också en lång kväll. jobb ändå in på småtimmarna. övertid är då ett måste!!! sen är det bara att packa väskan för på fredag kväll flyger jag längst ner i landet. tjo!


stockholmsnatt



jag började kvällen igår hemma hos sarah och nk-gänget (det är helt enkelt där man ska vara om man vill bli på festhumör), några timmar senare åkte jag vidare hem till matti där thomas, tommy, matti och freddy höll hus. det var fullt ös även där och efter någon timme stod vi inne i o-baren på sturehof och trängdes med allt annat folk. förstår egentligen inte varför man går in där för röra sig går ju bara inte. sen blev det inte så mycket mer än en liten runda till mc donalds.

tomma ord

jag känner att jag inte har någon ork till bloggen just nu. är väldigt trött, mycket jobb, händer väldans mycket skoj som jag ändå inte orka blogga om för jag tycker att det känns meningslöst att sitta vid datorn dessa dagar. jag letar lägenhet men hittar ingenting, jag är trött på mitt jobb (egentligen inte), speciellt när folk kör med snålspel, det är kallt (egentligen varmt för att vara november), jag vill flytta till solen, jag vill ha en symaskin, jag vill börja plugga, jag skulle också kunna tänka mig att köpa en helt ny garderob. så, vart ska jag börja?

mno

just nu på jobbet. kvällen igår tillbringade jag på mnos lokaler i hammarby sjöstad. mingel med bubbel och snittar, goodiebags (blev en skjorta och lite annat smått och gott rikare), efterfest på cafét och ja, det var väl allt. en väldans rolig kväll förutom att jag hade så ont i fötterna av mina skyhöga skor att jag fick sitta ett x antal gånger inlåst på toaletten och massera mina fötter. och när jag kom hem var mina knölar på fötterna större än någonsin, någon som vill byta?


STORT GRATTIS


stort stort grattis till min älskade sarah! förlåt för att jag inte va med er ikväll men jag lovar att gottgöra dig tusen gånger om.

historien bakom våran vänskap är givetvis våra mammor som växte upp i mitten på 60-talet och blev snabbt bästa vänner. åren gick tills de hittade våra pappor som också umgicks i samma krets. först föddes min storasyster linn år 85. därefter bestämde sig våra mammor att det ville ha barn samma år och ett år senare, (alltså var året 86) ringde min mamma till sarahs mamma och sa att hon var gravid (då med mig). sarahs mamma tog deras löfte på fullaste allvar och blev också gravid strax därefter. så sarah är född en månad och fyra dagar efter mig. starkt jobbat. vad hände sen?

1. vi döptes tillsammans på samma dag. jag som alltid var glad och knäpptyst skrek under hela sermonin och sarah som var precis tvärtom var helt tyst (förlåt mamma).
2. delat soffa på ett x antal kort som små, med samma kläder och största smile på bådas små läppar.
3. började i olika skolor men hängde fortfarande lika mycket.
4. när vi började skolan bytte sarah från madesjö till paradiset för att komma i samma klass som oss andra tre (jag, hilda och tuss) men eftersom att våran lärare gunnar högsell tyckte att vi var så fruktansvärt barnsliga tillsammans satte han mig i en ensam klass (7e). jag blev givetvis vansinnig och bytte till 7b som de andra.
5. vi började festa och hade den roligast tiden i vårat liv (enligt mig). minnerna vi bär med oss från denna tid är guld värda. visst att det blev lite för mycket fest och för lite skola många gånger men det var det faktiskt värt. jag säger bara opa opa och sandra!
6. resorna till cypern vid 15 års ålder och kos vid 17 gjorde ju inte det hela bättre. att lära sig festa som en skunk eller blåsfisk hade vi ju aldrig lärt oss tidigare. våran första tatuering blev också till där nere, på kos.
7. åren i skolan flöt på som smort och vi klarade gymnasiet utan några större problem (ellerhur sarah?).
8. trötta som vi var på nybro och skogarna bestämde vi oss ganska snart att vi skulle flytta upp till stockholm. vi fick lägenhet och jobb på max så två dagar efter studenten drog vi upp för att testa på lite nya erfarenheter. och trots resor på olika håll och jobbyten är vi fortfarande kvar här uppe efter 4,5 års tid och fortfarande bästa vänner!

tack för att du förgyller mina dagar! love you!

brunch på söder



söndag. härliga söndag. idag har jag, sarah och camilla varit på söder och ätit brunch på scandic malmen i tre timmar. härligt. sen vidare till stan för att möta upp t och josse för lite mingel på stan. och eftersom josse och t skulle på jackson-videon (som jag inte är så intresserad av att se) så istället åkte jag hem till sarah och hyrde en tjejfilm. men nu mår jag fortfarande illa av all brunch så nu blir det nog snart sängen ochn lite paradise hotell. måste ju få skämmas lite ikväll också!

lördag

hemmakväll med min t. det  blev ingen bio eftersom premiären var igår så det var såklart fullbokat. men istället köpte vi med oss tacos hem och hyrde film. jag råkade visst somna (som vanligt) men jag skyller på att filmen var krånglig, för det var den faktiskt!

och detta letande efter en lägenhet, hur svårt kan det vara? ge mig ett hyreskontrakt nu!!!

hösten är inte bara mörk



this day



jag har ledig helg och lyckades sova till halv tolv idag vilket var väldigt skönt. sen kom syster yster hit och gjorde mig sällskap. jag har mest fotat linn för skojs skull. nu blir det iallafall snart dags att bege sig till stan. t slutar fem sen ryktas det om biokväll. 2012!


jag vill


påväg till jobb. ikväll blir det mingel på söder. utförsäljning av vox alla märken men det blir nog ingen shopping för min del men möjligt några glas champange. för övrigt vill jag ha en symaskin, nu nu nu! varför köper jag aldrig en själv? jag blir galen på mig. får så jäkla mycket ideer varje dag som jag inte kan skapa. kanske att man ska köpa en lott idag? det är ju trots allt fredagen den 13!

nya gummistövlar


nya gummistövlar. jag nämnde det nyss och jag säger det igen, gratis är gott!

torsdagens



byxor elvine (nya från jobbet, gratis är gott), tee (t:s), kängor din sko

hemma från jobbet efter 13 timmars arbetsdag. vi stannade kvar efter jobbet och hängde om hela avdelningen på kille, åt mc donalds och hade väldans trevligt. ellinor hittade en väldans gammal stickad hatt på lagret som vi båda är lite sugna på. det är det bästa som finns att rota runt där nere. häromdagen hittade jag ett par klockrena whyred-byxor som jag nu lagt undan. underbart! nu blir det repris på mammas pojkar sen sova!

italienskt







gud, vilken trevlig kväll det var igår. hemma hos ellinors kompis elin på mariatorget och det bjöds på italienskt. supergott! och ellinor som har ältat i veckor att hon inte ens kan koka pasta, och här har hon verkligen bevisat motsatsen. tack fina du för en underbar middag. och nu är poängen än en gång lagda i ett kuvert och nästa tisdag är det min kära pojkväns tur. spännande!


lejon



nu ska jag och mina lejonöronhängen (köpta i våras) hem till först matti för några härligt kalla öl och sen vidare till ellinor som ikväll har tisdagsbjudningen (halv åtta hos mig men istället blir det ikväll nio hos mig). undar vad det kommer bjudas på? och ikväll är det också tävling om vem som har nästa veckas bjudning. håll tummarna så att jag slipper en vecka till!!! på återseende!

jimmy shoo for hm

frågan är om man ska köa på lördag? till jimmy shoo for hm. skulle ju vilja hitta något fint och jag tror faktiskt att det är värt det. men det jobbiga är att jag är ledig och mina kära vänner ska köa så tidigt att jag blir sömnig bara jag tänker på det, men vem vet, jag kanske hakar på!


paranormal activity

fy fan säger jag bara. vilken ångestladdad film. aldrig mer! jag kommer inte kunna sova inatt och räddare kommer jag att vara imorgon när min t jobbar och jag ska vara själv hemma hela dagen (det kommer inte hjälpa att det är ljust och dag). hjälp!

måndag

usch, vad trött jag är. påväg till jobb just nu. igår tillbringade vi kvällen hemma hos matti med pizza, fotboll och ensam mamma söker. väldigt mysig söndag. precis som man vill ha den. men som sagt jag är väldigt trött just nu och orka inte blogga så värst mycket. tjo!

november night




god morgon. rolig kväll igår minsann. mycket härligt folk. och jag klarade att gå hela kvällen i mina skyhöga klackar. imponerad. nu jobb, jobb och jobb!

(sista bilden är på nada där jag stötte på olof alias "lurviga lars". fasen vad kul. jag och sarah jobbade med honom för över fyra år sen här i stockholm när vi precis flyttade hit på ett ringföretag. världens härligaste. det är så roligt för vi stöter på varandra lite här och var på väldigt konstiga ställen, som karlaplans bibliotek och sjöboden i byxelkrok på öland).


spybar



nu bär det av till förfest och sen vidare till spybar. helkväll alltså. och jag som börjar bli sjuk. jag skyller på grupptrycket!

besök hos syster

efter jobbet idag åkte jag oplanerat hem till syster på lilla essingen för lite myskväll med pizza och idol. väldans, väldans skönt. men tyvärr fick jag ju då inte med mig min kamerasladd så tyvärr blir det inga bilder idag.
nu försöker linn övertala mig att kolla på skräckfilm, vilket är det värsta jag vet. och sen måste jag sova ytters också bara för att "hennes plats" är längst in. haha, låter som om vi är 12. men det får väl bli så. vi har iallafall laddat upp med kex, creme bonjour (vitlök) och julmust. mumma!

this night









ok, hemma efter releasefest hos adidas (adidas/people). mycket, mycket trevligt. det blev en hel del öl innan de tog slut och vi begav oss då vidare för ytterligare några öl på mest. härligt med bjudning och gratisöl ibland. nu däremot blir det sängen och sova. jobb nio imorgon. godnatt!

novemberkväll

ikväll har det varit myskväll med t. vi har ätit pizza och han har kollat på fotboll (assyriska mot djurgården) medans jag sov i hans armar, jag menar, vem kan hålla sig vaken till fotboll?
nu däremot är det jag som får bestämma. dags för julmust och reprisen av bonde söker fru. tjo!

091104


halv åtta hos matti




så, hemma igen. middagen var supertrevlig, det kan ju faktiskt inte bli så mycket annat med detta gäng. jag är så sämst på att komma ihåg vilka ingredienserna det var i, och vad det var för maträtt överhuvudtaget men jag försöker. förrätten (namnet har helt fösvunnit) bestod iallafall av varmrökt lax med purjolök och lite annat smarrigt (försöket gick sådär). huvudrätten däremot var en tortillatårta som var oerhört stark efter all jalapeno men fortfarande väldans gott. alla tog mer så det är väl ett gott tecken? vi skrev ner våra betyg så fint och la ner i ett kuvert och nästa vecka är det lilla ellinors tur, spännande!

nu sängen.

förberedelse


nu går det bra. matti föbereder som en mans och han är så duktig. jag vet fortfarande inte vad det kommer bjudas på men det luktar riktigt gott. later!

today i´m black




stentvättade jeans cheap monday (t:s), linne gammalt, stickad väst myrorna, skor från din sko.

nu ger jag mig ut i kylan. ska först möta upp syster för en liten fika i stan sen vidare hem till matti, som redan håller på att förbereda inför kvällens halv åtta hos mig. kul!

mammas fina hem

____________________________________________________________________________________________________
vardagsrum nr 1




_____________________________________________________________________________________________________
kök



_____________________________________________________________________________________________________
vardagsrum nr 2



min underbara familj





älskar er mest!

stockholm again

nu är jag i stockholm igen och en jobbdag har redan passerat, men idag är jag ledig. jag känner mig som människa igen efter att jag gick upp vid fyra igår för att hinna packa det sista och ta mig till flyget i kalmar. som tur hade jag sällskap av sarah på vägen hem. sen var det bara att åka direkt från arlanda till jobbet. kom fram tio minuter innan jag började så det passade perfekt. och det var skönt att se min t igen.

ikväll blir det första halv åtta hos mig. hemma hos matti. undrar vad det kommer att bjudas på?

finest.se


den här bilden hittade sooen på mig, från årets halloweenparty. yey!

1 november



mot paps

nu bär det av hem till paps. sarah hakar på. seeees!

två par nya skor


försenad födelsedagspresent av mams. jag älskar dem! tack. tack. tack. tack världens bästa mamma!

RSS 2.0