jag är inte vaken

tjo! imorgon tänkte jag börja blogga igen, det är kanske är på tiden. det har hänt så mycket de senaste dagarna så jag får väl ta det imorgon helt enkelt för just nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. mycket jobb och stress och kvällen idag slutade med att jag mötte upp sarah och nk-gänget för lite after work-öl och det blev faktiskt bara två stycker (otroligt). men det konstiga är jag jag just nu känner mig sjuuukt bakis. det känns som om ölen håller på att komma upp och ja, känner mig helt enkelt väldigt konstig, men men. imorgon är det jobb igen klockan nio, canada goose-rea i stora lass så jag måste verkligen vara fit for fight. orka inte. nu blir det senaste avsnitten av idol sen sooooova!

en helg i september



trevlig lördag i vänners sällskap med öl, vin och öl-pingpong (?). tyvärr blev det inga bättre bilder än dessa. matti drog även fram gitarren som vanligt. sen bar det av till nya grodan men där var det inget vidare. för mycket ungt folk och ja, jag vet inte men gillade inte riktigt lokalen. men annars var kvällen väldigt trevlig!


och soliga söndagen tillbringade jag såklart med min käraste. mys hela dagen, promenad runt mälarhöjden, släktkalas och spel-kväll hemma hos matti. fullt upp med andra ord.

sen är jag väldigt dålig på att blogga just nu. jag vill men ändå inte. min kamera har verkligen gjort sitt, det går bara att ta ett kort var femte minut ungefär och min blogg är inte rolig utan bilder (om den nu ens är det med bilder). men jag tycker att det är mycket roligare att ta bilder än att skriva så thats why. MEN mycket snart ska jag skaffa min en ny kamera och då jäklar! yey!

en liten story

nu sitter jag här hemma och väntar på att min berusade kärlek ska komma hem (kan i och för sig dröja många, många timmar tills dess), men för att sysselsätta mig kan jag berätta en liten story som hände inatt.

jag vaknar mitt i natten av att jag hör något surrar bakom rullgardinen och jag har ingen aning om ifall det är en fluga eller en geting. men jag sätter mig upp och stirrar mot gardinen för att lokalisera vart den är, (då har jag kommit fram till att det är en geting till min stora fasa) för om jag ska kunna somna om måste odjuret dö först. och inte vågade jag trycka något mot gardinen ifall han satt någon annanstans och skulle passa på att flyga ut i rummet om gardinen öppnades lite, och inte heller vågade jag kika fram under gardinen. sen drar det roliga igång!

jag: thomas! vakna!
t: vad är det?
jag: det är en geting bakom rullgardinen.
t: jaha, och?
jag: jag kommer inte kunna somna om om den inte dör!
t: men sluta, om den flyger ut så skulle den nog inte sätta sig på dig iallafall.
jag: eh, jo. och jag vägra låta den krypa ner i mina kläder som jag ska ta på mig imorgon och bli stucken.
t: men nu får du lägga av. (somnar typ om)
jag: (trött och med gråten i halsen) men du anar inte hur rädd jag är för dem. jag har riktig fobi!
t: (sover)

en stund senare.

(jag börjar samla ihop alla mina kläder och t vaknar igen)
t: vad gör du?
jag: jag går in och lägger mig i andra rummet.
t: men skojar du?
jag: NEJ!
t: men åh, jag dödar den väl då.
jag: mm, men kom inte och säg att du har dödat den utan bevis. (annars skulle han säkert kunna säga att den var död bara för att lugna mig)

jag går och lägger mig i andra rummet samtidigt som jag hör en smäll från sovrummet.

t: du kan komma in nu.

jag vankar in med packningen igen och för att försäkra mig om att den är död står jag och mosa getingen ytterligare i 20 sekunder.

t: du, jag tror att den är död nu.

jag lägger mig bredvid min käraste igen.

jag: du är världens snällaste som ställer upp för mig mitt i natten!
t: du är inte världens snällaste som väcker mig mitt i natten!

jag + t: (zzzzzzz)

jag lovar, jag är inte dum i huvudet. bara väldig fobi för getingar!

tretton timmar

hej och hå! precis hemkommen från jobbet efter 13 timmars arbete. och ingen mat i magen sen klockan 12 (vi skulle äta där på kvällen men det blev bara aldrig av). jag och bossen stannade kvar efter stängning och hängde om i hela butiken. gissa om det blev fint? så nu är jag värd lite mys med min käraste och massa sömn, för om sju timmar är det dags för jobb igen! phu!

en hejdundrandes kväll på stan







det här är alltså bilderna från i lördags. roligaste kvällen på länge och pricken över i:et var att åter igen få ta några gt och glas vin med min kära bobs. händer alldeles för sällan!


party

nu blir det party party party!!!!!!!!!!!!

flight 93

varför har jag inte sett denna filmen förut? tillägnad de modiga passagerarna och personalen på flight 93 den 11 september 2001. UNDERBAR! UNDERBAR! UNDERBAR!

patricia



jahopp, söndagen i bilder. inte så mycket att hänga i julgranen men... jag hade i och för sig lite fler bilder på sarah in action men valde att inte lägga upp dem för då kanske jag inte hade levt så länge till. vi var som sagt på the big ben på söder och kollade på robin och en massa fler som uppträdde plus att robin den kvällen var konferencier, så det var väldigt kul att se. vi skrattade två timmar i sträck och efter tog vi taxi till slussen och patricia för lite fest på gay-båten. väldigt väldigt rolig kväll! sen var det så kul, för när jag och sarah var på kos när vi var sjutton träffade vi robin för första gången och även tommy (i randig tröja), och vi har inte setts sen dess, och vad är det, sex år sen. så det var riktigt roligt att se honom igen.

annars är det tisdag och jag är ledig (känns aldrig som att jag jobbar längre) och jag kan bara tänka på att om 24 timmar sitter sarah på ett flyg till grekland, den lilla jäkeln! jag vill också ha ett jobb som man bara kan åka ifrån, som sarah, som sa till hennes chefer igår (för att hon fick ett ryck och bara måste iväg) och imorgon så åker hon. orättvist!

bye bye



härliga söndag




- (sarah svarar efter kanske sju ringförsök) vad fan vill du?
- kom in till stan!
- eh, nej. jag är så jävla bakis!
- Men det är jättefint väder!
- Nej, det är det inte alls det!
- jo, snälla! jag har legat sjuk i en hel vecka, helt instängd och vill ha sällskap.
- jag skulle i och för sig behöva en öl.

och mycket riktigt kom sarah och matti in till stan en halvtimme senare för världens godaste quesadillas på fridays och en hel del öl. det är väl så söndagar ska vara?
nu blir det bara lite tillpiff innan vi bege oss till söder för lite ståuppkomik. härligt!

oviktigt vetande

lite oviktigt vetande:

- jag har just nu tråkigt, kollat på den underbara filmen nu och för alltid som jag älskade när jag var liten, medans t kollar på fotboll. bara en halvtimme kvar!!!!!

- jag har smalare men längre fötter än t (hur normalt)?

- jag fyller år om en månad och tio dagar. nedräkning som vanligt!

tjo!


och vad hittar man?

idag har jag faktiskt städat en hel del här hemma. mest sorterat lite smått eftersom jag flyttar från lägenheten och katten om mindre än två månader. rensat gamla väskor och påsar och vad hittar man? bordingpass till sharm el sheikh, pr-kort till favoritbaren saloon i playa del ingles, bokningsbekräftelse till gran canaria, bokningsbekräftelse till barcelona, visitkort från underbara hotellet där jag och bobisen bodde i puerto rico. varför just nu när man är som mest trött? höst, väder och jobb! gråter! MEN, nu ska det sparas för snart bär det av, eller snart och snart men ganska snart. året 2010 kommer att bli det bästa någonsin! längtar!

the hills

nu känns allt mycket bättre, men snuvan, nysningarna och hostan är kvar så jag blir hemma imorgon också. lika bra. idag har jag ägnat dagen i soffan (ovanligt) och tvättat lite. och bäst av allt: hittade nyss femte säsongen av the hills så nu blir det flera timmars njutning, hur underbart?

en liten runda

nu är jag tillbaka efter en runda till affären. jag vet att jag ska vara inlåst men jag behövde lite luft och mjölk så att jag kan göra mannagrynsgröt (som linn köpte sist hon var här och glömde, tack syster). jag har ju varit instängd i ett och ett halv dygn i denna varma och svettiga lägenhet. och sen vet man ju faktiskt inte om det är nya influensan, visst, jag hade alla tecken på att det kunde vara det men det kan lika gärna vara en vanlig infuensa, och eftersom jag inte får kolla upp det så kommer jag heller aldrig att få veta.

annars var det sjukt jobbigt. blev andfådd direkt och svettades som en gris.

sömnlös natt

uppe efter ännu en sömnlös natt med halsont och många toalettbesök. idag känner jag inte av febern, vilket är väldigt skönt, men halsen var värre i morse innan jag tryckte i mig en massa rennie.
så nu ligger jag i soffan och har precis gjort kamomillte (som jag fick av min kära bobis igår) med honung i, och är fundersam över vilken film jag ska se. nys!

rädd för att sova själv

jag vill inte vara sjuk!

jag har legat i soffan hela dagen. det enda som finns för mig att göra är att kolla på film och äta mig tjock. inte för att jag är hungrig utan bara för att ha någonting att göra.
och inatt, vad ska jag göra inatt? jag har skrivit flera gånger att jag hatar att sova själv, och det händer som tur är inte så värst ofta men inatt kommer det att vara en sån natt, och kanske till och med flera nätter framöver tills jag är frisk. jag vet inte varför jag är rädd, det bara är så, men svårast kommer bli att sova utan min käraste.

kräftskiva utan kräftor













det blev lite bilder från kräft-skivan iallafall. jag har så fruktansvärt tråkigt här hemma och måste sysselsätta mig på något annat vis än att kolla på film. så, varsågoda!

hur gulligt?


vad kan man mer önska sig när man är sjuk? den här påsen droppade bobisen av nyss utanför min dörr. tack snälla, underbara, bästa bobis! vad skulle jag göra utan dig!?

nya influensan?

inga bilder har uppdaterats från lördagens fest. jag är sjuk sjuk sjuk! det började igår på morgonen och höll på hela dagen på jobbet. feber, ont i kroppen, halsont, halsbränna och ja, inatt har jag knappt kunnat sova någonting och i morse när jag vaknade kände jag mig värre. så nu har jag ringt till vårdguiden och jag har alla symptom man kan ha för nya influensan. så nu får jag inte gå utanför dörren föräns jag har haft en en symptomfri dag. fy fasen vad tråkigt! orka inte! men jag skulle iallafall inte uppsöka läkaren för de sa att det redan var kaos där. jag känner också att bara för att jag är bland den gruppen som återhämta sig fortast får jag ingen behandling. jag ska bara vara hemma, dricka mycket vatten, te med honung och ta febernedsättande. känns inte riktigt ok.

och som linn sa: ja, då kanske du dör iallafall då, jag drömde nämligen inatt att du skulle dö!

hm, känns bra det!

och de säger också hela tiden på tv:n att nya influensan sprids jättefort i stockholm och att det nu erbjuds gratis vaccination för hela länet. kul att man blev sjuk innan!

så nu hade jag tänkt att bli frisk innan jag fortsätter att blogga! adjö!

RSS 2.0