roadtrip

imorgon efter jobbet ska jag och sarisen bila ner till nybro. skulle egentligen köra med släp men jag ångrade mig, känns lite onödigt för jag aldrig kör bil längre och sen har jag ju heller aldrig kört med släp, så det kändes inte riktigt bra. men gud vad mysigt vi ska ha. matsäck och musik är det som gäller :). sen ska vi såklart stanna och äta någonstans, ingen road-trip utan matrast!

man tackar

förresten, köpte två mössor idag på jobbet, med vårat eget märke på. faktiskt väldigt fina. en grå och en vit till världens bästa pris. OCH sen fick jag en jacka också, en svart red devil-jacka som vi ska börja sälja snart. perfekt ut-och-gå-jacka som är helt vattentät. vem tackar nej till det?


muffins, muffins med hallon på



japp, det bjöds det på på jobbet i lördags, lite lyx. men jag får panik, jag har inte ätit lussekatter än, och inte druckit julmust. får övertala mamma att baka tills jag kommer hem i helgen.

fredagens pics








(1. just me. 2. några ur NK-gänget. 3. jag och CARRRRO. 4. de bästaste.)

my weekend

helgen har vart den bästa bästa på lääänge! hur mysigt som helst.

kom för övrigt hem för bara någon timme sen, ha inte vart hemma sen lördagsmorgonen. har jobbat sen klockan 10 i idag, alltså hela 13 timmar. hade givetvis glömt att vi skulle stanna kvar efter jobbet och ändra om i princip hela butiken så nu är jag helt slut. måste verkligen sova för denna helgen blev det lite mera fest än vila av. och imorgon är det ju som sagt julfest, wii. ska ju inviga mitt nya linne men det kommer annars bli en lugn kväll. orka inte vara bakfull fler dagar på jobbet men några glas vin kommer såklart slinka ner.

just me


RSS 2.0