g r a t t i s m a m m a

GRATTIS GRATTIS världens bästa mamma på födelsedagen. hela 45 år :). och just nu håller vi på för fullt med förberedelserna inför kalaset med grilling och jordgubbstårta! för övrigt är det dålig uppdatering just nu men jag har faktiskt fullt upp med att umgås med familjen, men jag lovar, när jag kommer tillbaka till stockholm har jag hur mycket bilder som helst att visa! ikväll blir det springbreak! tjoooo!

Grattis mamma än en gång! älskar dig!

efter midnatt

chokladglass

klar med allt förutom packingen, lär ju bli att jag går upp en halvtimme tidigare i morgon istället! så därför unnar jag och thomas oss lite glass istället, roligare och bättre så!

fullt upp

pågång: korv med bröd, för tredje dagen i rad.
ikväll: städning. sarah och hennes karl ska bo här över helgen och vara kattvakter meddans jag svänger mina lurviga i småland. och då MÅSTE det vara rent och fint. sen ska jag också färga håret och packa. det svåra i det är att veta vad man vill ha på sig under helgen, så planera outfits ska jag också göra, tråkigt tråkigt!!!! lika bra att sätta igång för imorgon går bussen kvart över åtta. zzzz....

haremsbyxan

från hm trend

ett nytt plagg i garderoben som ska invigas i småland i helgen. japp, åker hem imorgon klockan åtta på morgonen tillsammans med de bästa linn och sarah. ska bli underbart. men mycket ska hinnas med och jag känner mig redan lite stressad för hemkomsten, som vanligt. men det bästa ska såklart bli att träffa familjen och min älskade lillebror. mamma säger att han frågar efter oss fem gånger om dagen och följdfrågan är "kommer de stanna i ett år"? I WISH!

på norrlandsgatan

jag och min bästa vän


hemma efter jobb och mingel i en ny butik på norrlandsgatan. salomon hette den så jag och thomas ställde upp och gick dit för att önska lycka till och ge en bukett blommor, men det bästa var såklart att de bjöds på alkohol och snittar. så några öl senare hoppade jag på min cykel mot solna. och de här bilderna togs precis innan avfärd. jag ser väldig le ut på båda bilderna men kände att det varit så dålig uppdatering (tussen klagar) de senaste dagarna att jag bjuder på det! nu ska jag lusläsa nya plaza kvinna och solo sen sängdags! 


sandaldax

i mina bruna sandaler

härligt väder vi har (eller kanske inte just nu när det regnar och blåser). sommar sommar sommar! så dagen till ära hoppade jag i mina bruna sandaler och tog del av sommardagen. härligt smutsig bild och den blir ju ännu mysigare om man titta noga på mina knölar på fötterna. guuuuud vad stor den ena är. så blir det när man trycker ner fötterna i ett par converse hela vintern, så jag kan ju lova att mina knölar mår bra nu när de får leva fritt. många får operera bort dem (kan bero på att man har trånga skor eller hög hålfot), så jag hoppas verkligen att de försvinner av sig själva annars blir det operation och kryckor så det står härliga till. nu har jag och tompa precis ätit korv med bröd och nu blir det film! yey!

förändring

hemma efter jobb men det blir tyvärr ingen vila för min del ikväll. nu ska jag istället ta tag i min lägenhet. den röran som är här hemma just nu kan jag knappt själv bo i (och jag är verkligen inte är så kräsen). så, på med städkläderna så kör vi! (först ska jag i och för sig hälla i lite färg i håret, dags för förändring).

mälarhöjden

i mälarhöjden




som sagt var det grillkväll hemma hos thomas igår. det blev grillning (såklart), vindrickande och sen lyssnade vi som alltid på mattias när han spelade lite gitarr. väldigt mysig kväll! nu är lulle påväg hem till mig, vi ska laga mat och ha en riktigt härlig slappsöndag! tjo!


det blir aldrig som man tänkt sig

fredagskväll med systrarna bergh




"livet är allt härligt" som jag skrev i förra inlägget, men igår var det lite för härligt. festade så hårt på dubliner och solidaritet att jag försov mig till jobbet idag, den enda som hade nycklar. men allt löste sig smidigt som tur väl var. ringde upp min chef också och hade det där härliga samtalet när man måste berätta samtidigt som det dåliga samvetet blir större och större. men som sagt, allt löste sig smidigt. ovanför har ni kvällen i bilder.

nu blir det hopp in i duschen (hann ju direkt inte det i morse) och sen vidare hem till thomas. grillkväll väntar!

detta ögonblick

i mina jeansshorts

snart : mot stan

today at work


hemma - sköööönt! nu ska jag och syster sminka till oss och dricka några glas vin innan det bär av till stan för ännu en festkväll. livet är allt härligt! OBS: michelle, glöm inte leget!

update: förresten, idag när jag, linn och thomas var på systemet, pratade linn och jag om någonting framme vid kassan, då linn sen säger till mig "ditt jävla as". och eftersom hon alltid använder det uttrycket härmar jag henne och säger "ditt jävla as" samtidigt som jag får stirrblick på han i kassan. så hör jag: "vad sa du?". och jag fattar inte att han pratar med mig då jag fortfarande är inne i min egna lilla värld. haha, han trodde att jag sa det till honom, vilket i och för sig inte var så konstigt. det slutade med att alla står och asgarva och hela situationen blev väldigt rolig! intressant fakta va?


mina nya brillor

vasuma - keelback

mina nya solglasögon från vasuma, inte helt fel va? butikspris: 1400, men fick dem betydligt billigare än så :). nu är bara frågan vart solen är?

s o v a

vilken dag! har nog sovit mig igenom halva dagen. MEN timmarna i vaket tillstånd har spenderats framför datorn (the hills) och med thomas som bjöd mig på en välförtjänt pizza (så går det när man är snäll) ;). tack!
och nu har dagen blivit kväll så jag tänkte slänga mig i sängen och sova ytterligare åtta timmar, längtar!

090520

090520

gårdagskvällen var väl, hm, sådär. trevlig förfest med syster, kommer sen in till stan och upptäcker att jag glömt mitt leg men som tur väl är är linn homies med vakterna på riche så in slinker vi fast att ingen längre får komma in (bra jobbat syster, själv ser jag hellre robinson en lördagskväll än lär känna vakter). sen stängde de en timme senare och utan leg skulle det tyvärr vara kört att gå vidare så vi gör inte så mycket mer än att åka hem. Nu, torsdag. Nu, ledig dag!

just nu : utgång

systrarna bergh

PARTY - so long!


röd dag = ledig dag

"min" väg till jobbet

vart ska jag börja?
tisdagskvällen slutade bra, fick sällskap av thomas som planerat :). vi lagade hamburgare och kollade på film. 
idag har det åter igen varit jobb och ikväll hoppas jag på att få i mig lite alkohol. syster är förhoppningsvis redan påväg hit med lite vin, så vi får helt enkelt se vad som händer.
Och imorgon är det röd dag och jag är ledig (som alla andra). känns sååå bra! sen återstår det bara sju arbetsdagar innan jag tar mitt pick och pack ner till småland, skogarna och springbreak.


och sen...

...har jag förresten kommit på att jag ska färga håret ljusbrunt, JA! också en good idea!


090518

my day


hemma i min kära lägenhet efter 11 timmars arbete och en cykeltur hem i regnet, alltså har det varit världens roligaste dag. och inte blev det bättre av att syster tackade nej till att sova här inatt, meeeen. så istället tänkte jag övertala thomas att göra mig sällskap imorgonkväll, good idea! sooo long!

i mina röda naglar

i mina röda naglar

hemmakväll med söndagsparty och nagelmålning. imorgon är det jobb klockan åtta igen, phu! men att veta att jag ska hem till familia och vänner i småland om en och en halv vecka gör att jag orka gå upp dessa tidiga timmar! annars har det varit en mysig dag i haga parken med pizza och godis.


grodan

gårdagskvällen i bilder




jag och pernie förfestade hemma själva hos henne till halv tolv då herrarna (pernillas kompisar från ume) kom direkt från arlanda och thailand. måste varit jäkligt deprimerande att komma hem till denna kyla i maj. men men, kvällen fortsatte med teguila-shot och sen vidare till grodan. efterfest hemma hos pernie som jag tyvärr missade pga min trötthet, men jag var iallafall där :). härlig kväll och trevligt att träffa och tjattra lite med "hoan" igen!


k o l o n i

just nu: hemma hos pernie i älvsjö. hon har precis berättat om sin lilla koloni som hon hyr (med allt från potatis till jordgubbar), och också visat sin lilla potatisskörd som ligger i sovrummet och gotta till sig i solen. inom kort: utflykt till kolonin med picknickkorg, rosévin och stövlar. mer om det senare!

update:
(bild på potatisskörden)


090514

påväg hem

dagarna har gått så sjukt fort på jobbet de senaste dagarna, och därmed går veckorna fort och det innebär att värmen och sommaren närmar sig med stormsteg! yey! imorgon efter jobbet ska jag hem till min kära pernie för lite drink och tjatter och just nu i denna stund är bästaste påväg hit. hej!


med min nya hoj

med min nya hoj

här är min nya skönhet, eller iallafall nästan, faktiskt lånad av sarah men kommer att användas av mig nu ett tag framöver. var så glad när jag cyklade hem från jobbet idag, hade glömt hur underbart det var. så nu ska jag trampa till och från jobbet varje dag så jag hoppas att det räcker för beach 2009? 

sex av tio

tisdagskvällen





vilken mysig kväll det var igår. vi från jobbet som kunde åkte hem till anna (våran chef) för lite partaj. det bjöds på pastasallad med creme fraiche och kyckling och till efterätt åt vi blåbärspaj med vaniljsås, såååå gott. sen får vi ju inte glömma det viktigaste, jo, rödvinet, bubblet och ölen, alkohol i massor alltså. perfekt kväll! så dagen idag har tyvärr varit rätt seg som ni kanske förstår, men jag överlevde dagen och nu ska jag slänga mig i soffan. tjooo!


odengate

frukost på odengate


måndagen började med frukost på odegate sen vidare till jobb. väldigt väldigt lång dag. men nu har jag äntligen kommit hem och har precis ätit pizza med syster. nu börjar det planeras. STORT!


facemask

syster denna sekund

söndagskväll + syster + ansiktsmask + massage + the hills = sant


riche east

090509

inte en enda bild tog jag igår, jag som alltid är paparazzi. men kvällen var iallafall riktigt trevlig. som sagt började kvällen hemma hos mig med syster, sen åkte vi vidare in till riche men när de stängde klockan två mötte vi upp kenny, jimmy och jocke på east, alla från kära nybro. plus att vi under kvällen stötte på ytterligare fyra personer från nybro som var på besök, vad är grejen? kvällen slutade till slut hemma i solan med rödvin och snack till tidig morgon. sov några timmar och sen upp för jobb. så nu sitter jag här och är helt slut. ska leta upp gårdagens robinson-avsnitt på tv4.se. 
sen kommer min bästaste hem idag, tompa som lämnade mig i helgen för ett besök i kalmar! känns inte riktigt okej. så imorgon blir det åter igen skoj på jobbet! bästa!

090508/09

lördagskvällen spenderade jag och sarah här hemma i solna med tv och tacos. både sarah och marianne har hjälpt med både pengar och mat de här fattiga dagarna utan plånbok, tack älskade vänner!
och nu efter dagens jobbinsats ska jag och syster korka upp lite bubbel. hääärligt

gårdagens vi tre

bästa vänner




bara en liten stund

kungsträdgården


förutom spring på banken under lunchen hann jag och marianne slänga i oss en billig korv och en liten tio-minuterspaus i kungsträdgården. härligt!

världens fattigaste

igår åkte jag hem till sarah och linn efter jobbet, det bjöds på gin o tonic och även en liten liten runda på riche. och vad gör man sen? jo, man kommer hem utan plånbok. så idag ägnade jag min lunch åt att spärra alla mina kort och besökte även banken i hopp om att ta ut de sista pengarna på kontot (som tyvärr inte fanns något kvar av). kul! jättekul! varför kan man aldrig lära sig?

a.vägen

jaha, vad händer? inte så mycket. detta är nog den dagen som jag slagit bloggrekord men som sagt, jag har verkligen ingenting att göra. jag var faktiskt precis iväg och köpte på mig lite cola och godis plus att jag plöjer mig igenom fjärde säsongen av the hills, så jag ska nog inte klaga! åter till soffan!

nu vill jag bara fly - igen

mitt andra hem

spanien - gran canaria. här har många många månader spenderats

jag hatar sånna hära dagar. då man är ledig och bara sitter hemma. och då är det ju klart att man alltid drar sig till "de speciella gamla bilderna". så nu sitter jag här och längta mig bort. inte för att jag inte trivs med mitt liv just nu, för det gör jag verkligen (underbara vänner och familj, stockholm och världens bästa jobb) ,MEN sen tänker man ju på att man bara är 22 och jag vill inte riktigt börja jobba på allvar än. jag vill så mycket mer innan, inte bli fast. så, absolut kommer jag att åka iväg igen, kanska för jobb, kanske för plugg men jag ska iallafall åka. när vet jag inte men absolut inom närmaste året! så bestämt!

teodor isak arnold fredriksson

fick ett meddelande från mamma nu:

"jag pratade med farmor nu, och då sa hon att teodor stod och fixade håret, jag hörde fönen på högsta flås i bakgrunden :)."

stackars lillebror, redan vid fyra års ålder har han blivit utseendefixerad. det är sånt som händer när man har en mamma och två extra-mammor, som alla är galna i allt som har med kläder och skönhet att göra.

lite av allt

kvällen igår tillbringades hemma i solna med tompa, lite avancerad middag (tortellini, pesto och mozarella) och vitt vin, och så fotboll såklart, eller iallafall inte från min sida.
min lediga dag idag också, så jäkla skönt, ska inte göra ett dugg, sova + datorn blir min dag! ska ta och ringa syster yster sen och se om hon vill komma över och göra mig sällskap till kvällen, som ni säkert förstått hatar jag att vara själv.
idag är också dagen då lulle kommer hem från spanien, hela tre dagar utan min halva, hajmtak saknar hajmtak!
bloss nu!

förresten, fick nyss lite beröm av anna (min chef) för gårdagens slit, inte helt fel!


elva timmar senare

måndag 4/5

phu, hemma efter en kväll hos mattias. deklarationsdags som sagt. varför är man alltid ute i sista sekunden? efteråt kom iallafall thomas med lite välförtjänt öl så vi drack lite smått och lagade mat. och nu blir det sängen på en gång, jobb elva timmar idag och imorgon likaså, inte undra på att man alltid är trött! så goooodnatt!

best weekend

bara de bästa





gårdagen var perfekt, från tidig lördagsmorgon till tidig söndagsmorgon. vi började dagen på stan med några timmars shopping och tyvärr blev det inget gröna lund, vi fick informationen om att det var så jäkla mycket folk (som vi faktiskt redan hade anat, sol+lördag) plus att alla karuseller var avstängda förutom en, så vi åkte istället hem till mig och hade världens bästa förfest, bara vi girls. sedan fortsatte kvällen mot stan och fashing där vi mötte uppe thomas och gänget. grym grym kväll! kvällen slutade iallafall hemma hos mig klockan sju efter några efterfestöl :). och idag har vi bara myst med film och pizza och nu har faktiskt mina älskade tjejer lämnat mig och storstaden och det är så tråkigt här nu. önska att de alltid fanns närmare min sida. tack tack världens bästa för en underbart rolig helg. love you!

första maj

perfekt "dagen efter"-lunch




dagen har gått till såhär: frukost hemma hos fröken bergh - en heldag på stan med shopping - lunch på nk. sen åkte vi hem, trötta som vi var/är. nu vi har laddat upp med godis och film för hela slanten så det nalkas det mysig hemmakväll. lika bra för imorgon är det dags för ännu mer shopping och gröna lund! nu trivs jag!


valborg i solna

härligheter






kvällen igår var mycket konstig, men också väldigt rolig. partyt började hemma hos mig och som vanligt var det trevligare på förfesten än på utestället som igår blev på grodan. men att träffa hilda och tussen (och jamin också för den delen) var det allra allra bästa.

RSS 2.0