Too much

Hemma i Solna igen efter en övernattning hos Sarah och Robin. Jag och Sarah myste och åt MASSA skräp hela kvällen. Somnade tidigt och idag vara det bara att gå upp i ottan när Sarah skulle börja jobba. Gick sen på stan hela dagen eftersom jag skulle provjobba på Red Devil klockan t¨vå så jag kände väl inte riktigt att det var länt att åka hem innan, vilket jag ångrade sen för det var sjuuuukt långtråkigt på stan, speciellt när man inte har några pengar. Men provjobbandet gick jättebra. Det skulle komma två till tjejer i veckan och provjobba också och jag får veta senast fredag, men hon sa att hon tyckte att det gått jättebra, så det är bara att hålla tummarna, jag vill verkligen ha det!!!!
Annars vet jag inte vad jag ska göra, så ger jag nog upp och åker utomlands, haha :). Det är det värsta som finns att söka jobb.
Men nu är jag iallafall hemma hos min Boba igen, vi har ätit gott och kolla på TV. Nya avsnitten av Desperate Housewifes börjar idag kl nio och det vill såklart Sara se meddans jag vill se Top model. Hmm, det har man ju följt sen det började så man måste ju se sista avsnitten. Vi få se vem som få sin vilja fram till slut :).

football

Kom precis hem från matchen AIK-Gefle på Råsunda. Bra match med rödvin och buffé på vipläktaren.
Gårdagen blev lyckad hemma hos Linn men mindre lyckad utekväll. Hatar Sthlms klubbar ibland, för mycket folk, för mycket "det är 27 här" och för mycket drygt folk, tyvärr. Så jag och Fanny åkte med Pernilla hem istället och sov hemma hos henne i Älvsjö. Men nu är vi iallafall hemma igen och få se vad kvällen bjuder på för skoj :).

partynignt

Tjoo, sitter hemma hos Sarah nu på Lilla Essingen och dricker Gin o Tonic, vi ska strax åka vidare hem till Linn och joina inflyttningsfesten. Glömde tyvärr min kamera hemma så Sarah får står för bilderna ikväll så kanske jag kan ta några av henne istället. Japp, så gör vi! Nu blir det party party! (Förresten inviger jag mina nya öronhängen idag också).

Second hand



       

Var på en vintage mässa idag, kom just hem. Inträdet kostade 50 kr sen var det hur mycket som helst där inne från olika second hand butiker i Stockholm. Men priserna var ganska höga tyvärr. Hittade en grymt snygg kofta från Judit herr för 200 men köpte den aldrig, ångra mig lite nu! Men men, köpte iallafall nya numret av glamour för 10 kr och ett par öronhänge för 25 kr, vad tycks? Annars gick mest jag och Pernilla runt och provade hatar och glasögon :).

Nu måste jag göra mig i ordning för jag ska möta upp Sarah som kommit hem efter några månader i Grekland, sen ska vi vidare hem till Linn som har inflyttningsfest. Kommer bli galet skoj!


nighttimes

Hemmakväll med mig själv just nu, Sara är och hälsa på Klara med familj men hoppas hon kommer hem snart. Annars har jag varit nere på stan i dag tillsammans med Fanny och Linn. Kollade mest runt lite och åt mat på taco bar. De skulle vidare på "hejdå-fest" för en kompis men jag orkade inte följa med, trött efter dagens resa till Gävle plus att jag gick upp kvart över fem i morse vilket jag inte är van vid. Nu blir det nattmacka :).

goodbye my friend

         (Bild från Google)

Jättefin sermoni idag i kyrkan. Mycke folk, mycket fin musik (bla annat Beatles med Yesterday på orgel) och mycke rosa blommor. Allas älskade Heidi, det var så vackert! Visste inte hur det skulle kännas när jag gick in i kyrkan men började storgråta med en gång, allt var så fint. Känns så skönt att ha fått ta ett sista farväl. Vila i frid älskade vän!

early morning

Ännu en dag hemma. Var i Solna centrum idag och uträttade lite ärende och skickade bla alla papper till försäkringskassan angående att jag blev sjuk utomlands, så hoppas att jag få tillbaka lite där. Betalde på tok för mycket i onödan. Jaja, nu är det iallafall läggdags, imorgon ska vi upp tidigare än tidigast för att åka till Gävle på begravning, ser inte fram emot det men det är bara att bita ihop. Kommer iallafall vara sååå vackert och så mycket folk, hon var så älskad!

in your face




(Fotograf Roy Rossovich)


designphoto

Kika gärna in på fotografen Roys hemsida www.designphoto.se där ni kan kolla in hans foto-dagbok eller hans portfolio, grymt snygga bilder. Och om ni kollar in på hans blogg kommer ni även få se en cool bild på mig och Fanny där vi bär upp gasmasker på ett snyggt och utmanande sätt :).


Behind the scene











Lite bilder bakom kameran, tagna av mig och Fanny.


my little heidi

Annars har dagen gått bra idag, som sagt så var jag ju på min andra intervju för Red Devil och det gick hur bra som helst. De sa att de tycker jag verka kanonbra och sa att de väljer mella mig och en tjej till (jag måste ju kunna slå henne) :), så på tisdag ska jag dit och provjobba i fyra timmar innan de kan bestämma sig. Så jag ska vara så duktig att de vill anställa mig på en gång, haha :). Men tänk vad underbart, man få ha sina egna kläder (vilket märke som bara det är "ledigt") och sen får man MYCKET bra rabatt vilket är underbart! Måste måste måste bara få det!

Och en annan sak som inte är lika kul är att det börjar närma sig begravningen, så på fredag åker jag, Sara, Fanny och Tindra upp i en bil till Gävle tidigt tidigt! Det kommer vara så vackert för klädeln är ljust istället för svart. Heidi var ju så rosa som hon bara kunde bli :). Lilla stumpan. Känns bra att äntligen kunna ta ett riktigt farväl!

Men nu kommer snart min Sara hem så vi kanske ska äta något smarrigt!

action in the studio












(Fotograf Roy Rossovic)

Här är några bilder från plåtningen. Fotograf var urduktiga Roy Rossovich. Detta var de bilder som jag hittade nu som inte har retucherats än men mer bilder kommer, jag lovar :). Jag tycker själv att många är riktigt snygga men behöver bara lite jobb innan, haha!

in the city

Fortfarande på resande fot. Blev ju som sagt sent igår med fotograferingen men nu ska Fanny och jag möta upp Linn nere på stureplan för lite lunch, hon fyller år idag! Sen ska jag på min andra intervju klockan två på Red Label, så nu är det bråttom!

in the studio

Idag har jag och Fanny blivit fotade av Roy hela kvällen, tills nu... Är fortfarande i studion (Roys lägenhet), har varit sjukt kul! Bilder kommer upp snart, med allt i från gasmasker och gummistövlar till mer naket. Soooo long!

do you wanna taste something sweet

Förresten, Saras mamma hade vart här förut och lämnat en hemmagjord äppelpaj till oss. Tyvärr lite sent att smaka nu men imorgon, mmmm :). Men först ska det sovas.

a good time







Dagen har varit grymt kul tillsammans med Fanny och Roy. Vi möttes upp i Zinkensdamm för lite frespe-golf, bastu och öl. Jag kom sist med 39 p meddans F och R kom delad första med 36 p. Men iallafall, kan en måndag bli bättre? Vi tre lyckades faktiskt också sitta inne i bastun i två tmmar, hur bra är inte det?

nothing to do


(Bild från Gran Canaria)

catcatcat





Slarviga Sara hade glömt att lämna tvättnyckeln i morse så det blev ingen tvättdag idag, vilket jag faktiskt hade sett fram emot, massa rena kläder. Meeeen... Annars är det bara jag och katten hemma. Ska kanske möta upp Fanny och Roy senare för lite frespe-golf runt fyra tiden. Tills dess ska jag bara dega framför tv:n.

sunday afternoon

Nu är det natt och söndagen är över. Tillbringade eftermiddagen med Fanny och Roy, trevligt trevligt. Drack varm choklad i höstsolen och strosade runt på stan. Avslutade dagen med pizza på underbara Chao Chao på Odenplan. Nu måste jag krypa till sängs, Sara har övertalat mig att tvätta ALL tvätt imorgon från kl 10 meddans hon jobbar (och det är ju inte lite heller). Hmm, kanske ska bli hemmafru???

T.G.I

Lördag kväll och inga planer. Inga alls. Zara-gängt ska samlas på T.G.I. Friday's, skulle vara riktigt kul men ekonomin är som sagt inte på topp när man inte har något jobb. Får höra med min roomie när hon kommer hem.

the ocean

      

      
(Bilder från Gran Canaria)

Drömmer mig fyra veckor tillbaka då allt var varmt och skönt, inga bekymmer. Önska det vore så jämt.
Vill bara tillbaka! Hela min sommar har varit underbar, två månaders resande - Rumänien - Barcelona - Gran Canaria.
Kan det bli bättre? Men nu är man tillbaka i verkligenheten, i kalla Sverige/Stockohlm med tjocka kläder och tunga skor. Dagarna går ut på att söka jobb, pust! Men på onsdag kanske det ordnar sig, så håll tummarna!

it's time

Efter några månaders resande och bloggtorka tänkte jag nu börja blogga igen, men börjar det hela från scratch. Så det kommer att bli en helt ny blogg och ny design! Håll ut!

RSS 2.0