Morgonpromenad



I morse ställde vi (jag, Krille, Gus Gus, henke och Sofia) våra klockor på åtta för en morgonpromenad längst stranden. Heeelt underbart. Och varmt. Och innan vi drog oss hemåt satte vi oss på en restaurang vid havet och åt frukost. Så här skulle jag kunna leva varje dag!

Nu blir det plugg för vid klockan fyra (thai-tid) har jag ett chattsem. i kursen "skönhetens mask". Som ni läser är jag faktiskt lite seriös.

Kommentarer
Postat av: lullle

åååååhhhhhhhhhhhhh fan vad sskönt de ser ut...jag ska ut på balkongen nu sol är det men kallt å in i helvete. Låg på ordinarie igår, ikväll blir de blacke...robin har din ordinarie plats nu....love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-03-03 @ 08:40:01
Postat av: mamsen

det ser verkligen härligt ut:)jättekul att du lägger ut lite bilder så man se hur ni har det, och vad ni gör:)men se till och ha en där Gustav i närheten när ni gör nåt, var glada att ni har han hos er, han verkar väldigt pålitlig!:D KRAM MAMSEN!

2010-03-03 @ 09:37:43
Postat av: Michelle

vad bra att du ligger på ordinarie, för du vet att jag kommer tillbaka ;) vill du göra mig en liten tjänst? lägga upp mitt täcke på vinden och mina privata kuddar (de två lila) på vinden, vill gärna ha fräscha grejer när jag kommer hem, jag menar vem vet vad du o robin hittar på för dumheter... hm! LOVE YOU mest!!!!! ja hajmtak saknad

2010-03-04 @ 08:36:05
URL: http://michellebergh.blogg.se/
Postat av: Fanny

OMG Michelle det känns helt sjukt o kolla på dina underbara bilder!!! du i solen och jag i kylan.. haha drick drinkar och bli brun för mig med!! jag tänker på er, hälsa pernilla. PUSS

2010-03-04 @ 16:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0