rose

från tobias

gårdagen spenderades ute i sigtuna med tobias kompisar, lite fest och lite vin. fick också de här fina rosorna av tobias. tack ;). jag har inte fått rosor sen jag fyllde 14, alltså år och dar sen, så det var uppskattat!

nu ska jag däremot göra mig i ordning, för ikväll blir det partaj och konsert vid slussen.

mitt påhitt

bara inget att göra

onsdag

underbar himmel

ledig idag, hur skönt som helst. ska bege mig till solna centrum nu och inhandla lite smått, bla annat strumpor, man vet aldrig när det finns tvättid. och sarah åkte precis till jobbet, hon har sovit här inatt. tisdagarna spenderas som vanligt här med pizza och rosing :).

dagarna hemma

syster yster

lillebror och mamsen

jag och teodor i lekparken

familia i vårsolen

besök hemma hos papsen med lillebror

home sweet home

världens sötaste lillebror

hemma igen efter en helg i nybro och skogarna med familia. mös med mamsen och lillebror, hälsade på papsen och bara tog det lugnt. hade ont i huvudet en hel del också, all lek med lillebror är huvudet inte van vid längre men det var härligt härligt. så nu är det dags för jobb imorgon igen. och katten blev så klart överlycklig när jag kom hem också, hon spann redan innan jag tog upp henne, sötnosen. ses.

vårsol

underbart väder idag, men tyvärr fortfarande svinkallt ute men iallafall, det var sooool :). härligt! annars är det mycket jobb varje dag. igår kväll sov linn och sarah över här men tyvärr var jag lite osocial och sov mest i soffan hela kvällen, hade lite dåligt samvete när jag vaknade i morse men vad fasen, de hade ju varandra.

lunchen tillbringade jag tillsammans med marianne som kom in till stan och gjorde mig sällskap. det blev max och sen en liten stunds solande i kungsträdgården.





drömmar

jag har haft världens världens bästa dröm inatt. jag kommer ihåg exakt vad den handlade om och allt var så bra. som vanligt är det svårt att förklara men jag fick iallafall mitt drömjobb på ett riktigt märkligt sätt, jaja. nu vakande jag upp utan detta drömjobb även fast jag i ca 10 sekunder efter att jag vaknat hoppades på att drömmen skulle vara sann.
annars har jag sovit väldigt konstigt inatt, somnade som vanligt på soffan allt för tidigt under melodifestivalen. sen vaknade jag klockan halv tre och började titta på en film som precis hade börjat på fyran (sover alltid med tv:n på när jag är själv) och kollade klart på den till klockan fyra och sen somnade jag om igen och drömde drömmen. sen var jag uppe i ottan och fick en tid direkt i tvättstugan. det är söndag och man ska sova ut men inte jag.

storasyster och jag


japp, fredagskvällen igår spenderades med syster yster. inte varje dag hon gör en sällskap med pizza och lets dance :). men det var trevligt trevligt! och nu blir det jobb hela helgen lång. saknar min älskade lillebror så att jag dör. jag har inte träffat han sen i julas så nästa vecka tror jag att jag ska åka hem på en snabbvisit från lördag till söndag. måste få min dos av lillebror!

090314

nu känner jag mig på bättringsvägen, även fast magen har krånglat lite de senaste dagarna också. var iallafall och lämnade prover för några dagar sen så jag får svar om någon vecka om det är något som måste behandlas. men däremot har tobias blivit sjuk. och då verkligen jättesjuk. han var jättedålig i magen igår sen spydde han också flera gånger, oups. men läkaren sa att det inte är så stor risk med smitta men tobias har ändå sovit hon mig hela veckan plus att han jag väldigt dåligt imunförsvar, så det blev kanske inte så bra match där stackarn.

fyra nya vänner

bla dessa fyra accessoarer fick jag med mig hem från egypten.

grymt snyggt halsband

äkta beduine-väska

härlig härlig ring

och ett coolt handsmycke som säkert inte kommer användas så flitigt men som jag inte kunde låta bli att köpa.

vad tycks? allt inhandlade jag i min favoritaffär på hotellet :)

magen krånglar

jag blev sjuk i lördags nere i egypten. låg i sängen hela dagen, svettades, var riktigt dålig i magen och sen hade jag också kramper i magen. kunde knappt stå upp. sen dess har det väl blivit bättre men jag har fortfarande kännt mig spänd i magen och igår blev jag dålig igen. så nu sitter jag här och väntar på att vårdcentralen här i haga norra ska ringa upp mig. pratade med vårdguiden förut och de tyckte absolut att jag skulle kolla upp det eftersom att jag varit utomlands. fasen, känner ju verkligen att jag behöver vara på jobbet idag. min chef ska iväg till doktorn hon också för att hon är gravid och nu kanske hon måste jobba istället bara för att jag är sjuk. och eftersom jag aldrig är sjuk så känns det så dumt när man verkligen blir det, varför vet jag inte. men känner mig helt enkelt bara dum. jaja, vi får se vad de säger, kanske kan jobba idag iallafall, provsvaren kommer väl inte med en gång?!

update: klockan halv 11 ska jag på undersökning, hjälp!

afrika egypten röda havet sharm el sheikh



vårat hotell, känns ganska bra att hamna på ett fyrstjärningt när man åker ospec :)

jag på hotellet

påväg mot "beduinn dinner"

favoritbilden!

utflykt med båt och snorkling en hel dag. så grymt vackert med alla koraller och fiskar!

jag och lulle simmade med delfiner :)

härlig solbild vid poolen

och så fyrhjulig ute i öknen såklart, sen var resan fulländad :)

back in swe

tjo, tillbaka i kalla tråkiga snöiga sverige. och tillbaka till jobbet. känns ganska okej iallafall men såklart längtar jag redan tillbaka. det var en riktigt underbar semester tillsammans med min sarah. och nu är jag så sjukt trött om kvällarna att det inte är sant. vaknade precis upp från soffan, sovit i en och en halv timme, och då har jag sarah som nattgäst här också. inte helt trevligt kanske men jag kan verkligen inte hålla mig vaken. jaja, imorgon är jag iallafall ledig och ska uppdatera med lite bilder och smaskigheter! ses!

RSS 2.0