Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på

GUD, jag dör vad mycket det är att göra med skolorna, kåravgifter, anmälningar, csn och resan. Just nu känns det som om jag inte är den personen som ska plugga. Istället borde jag göra något kreativt. MEN, att komma bort från allt här hemma just nu gör att jag kämpar vidare. Jag längtar tills jag är i värmen och inte ha både jobb och skola att tänka på. Att bara koncentrera sig på en sak. För just nu känns det som om jag ska få en hjärtinfarkt när som helst. Hur orka alla?

NEW NEW NEW




Gina Tricot - 149 kronor

Här har vi dem. Mina nya älsklingar. Jag har likadana svarta men dem här slår allt. Tänk Thai, än en gång! Wiiee!

Flera timmars Thai-prat


Världens godaste lunch någonsin. "Lunchbaren" inne i PK-huset är underskattat.

Mysdag med mina finaste tjejer. Först jobb och en liten snabbdate med Bobis på stan. Sen mötte jag som sagt upp Pernie efter jobbet och vi har klunkat öl och pratat Thai i timmar. Man tröttnar verkligen aldrig. Nu är det bara några få detaljer kvar sen är det adjö till kalla sverige. Jag längtar något enormt! Förresten, besök Pernine blogg. Hon skriver om sin resa till Thai den 8 februari och lite om mitt liv som knarkare (?) och kyckling.

Harry B James

Just nu sitter jag själv på harry B James och dricker en öl, så jag känner mig ganska mobbad för stunden. Men om bara en liten stund dyker Pernie upp och gör mig sällaksp. Vi ska prata THAI och planera. Yey, Yey, Yey! Förresten, jag har köpt världens finaste örhängen idag. Till Thai såklart.

Hejdå tusenlappar

Idag var jag och kollade lite på kurslitteratur. FYYY fasen vad dyrt det är, och att man behöver fem böcker till en kurs gör det hela inte lättare. Jaja, bara att bita ihop. Så imorgon ska jag nog fixa allt och förhoppningsvis börja plugga. Jag känner att jag redan ligger efter eftersom de flesta kurserna började förra veckan. Men annars kommer jag kunna ta igen den snart, när jag är ledig och ligger i solen hela dagarna. Jag kan knappt vänta. Jag vill åka NU!

Fantastiskt


Det fanns ingen tid att uppdatera gårdagen igår, så jag gör det nu istället. Jag och Clara åkte hem till kära bobs för lite tjejmys och tacos. En helt fantastisk kväll med finaste tjejerna. Nu är jag åter igen hemma hos Bobs för lite filmkväll och pizza (när ska jag börja äta nyttigt? tänk thai!)).

Jag andas sol

Nu hänger allt på jobbet. Att hitta en ny tjej som kan ta min plats en tid framöver. Jag har kommit in på tre kurser och nu börjar det hända grejer. Tänk om jag kan boka resan den här veckan. Jag tänker sol. Jag andas sol. Jag drömmer sol. Pernie, ett till wiiieeeeeee!

Kjol för 45 kronor? Ja tack!

Idag har jag och syster gjort fridhemsplan. Tråkiga inköp som toalettpapper, hårfärg och tandkräm skulle inhandlas, men sen hittade jag även denna fantaskiska (enligt mig då) kjol för 45 kronor på myrorna. Den var jag värd! Tänk sommar!


Ge mig en kurs till

Nu är det väldigt lite bilder på bloggen och istället mycket text. Förut var det tvärtom. Men just nu känns det bättre. Ville bara uppdatera om att jag kommit in på en till kurs. Just one more. Så snälla, snälla, ge mig en tredje kurs och jag åker!


Nu börjar det bli allvar

Oh, fy fasen vad nervös jag är nu. Jag har kommit in på en kurs och allt börjar bli allvar helt plötsligt. Sitter här med min mat på jobbet men kan knappt äta för att jag är så uppspelt. Herregud!!!! Jag dör av lycka. Nu är det bara de andra kurserna som ska svara sen är jag nästan där. I värmen. Långt, långt borta!

Design

Om någon undrar vad jag håller på med så fifflar jag lite med min design. Ska försöka få upp menyn igen men det funkar inte. Jag har verkligen försökt med allt (minska alla storlekar) men det ser mörkt ut och jag börjar bli smått galen. Hjälp någon?! Andreas? Tobi? Heeeeelp!


Update: Jag ger upp! Nu får det ser ut såhär tills jag får hjälp. Äckliga bloggdesign. Nu är jag arg och känner att det nog är lika bra att gå och lägga sig. Så, godnatt gott folk! Och kom ihåg att nästa vecka (med start imorgon) nog är veckan med stort V. Det är nu det bestäms. TJO!


It´t saturday

Idag är det lördag och den har spenderats med T. Massa mat, film, sovstunder och kortspel. Och snart klommer Josse och joinar oss över lite vin (lite vin? det blir nog snarare all in). Imorgon åker T till Thailand i två veckor. Det kommer bli tomt!

Jag älskar att vi kan umgås som förut, om vi inte umgås bättre nu till och med?! Du är den underbaraste person jag någonsin träffat och ingen kan få mig att känna mig så trygg som du gör. Du är finast i världen.


Nu snurrar tankarna


OK, nu är snart fredagskvällen slut som har spenderats med Lulle och syster till Let´s dance. Imorgon är det lördag och jag har ledig helg. Det innebär att jag ska söka skolor som bara den. För nästa vecka SKA jag nämligen börja plugga, jag SKA boka resa och jag SKA kunna säga till Pernie, I´M IN!. Det är prio just nu. Godnatt!

Och förresten, glöm inte besöka Pernies blogg. Hom har endast två veckor kvar till Thai (den lilla hoan). Jag är avis!

Du kan säga vad du vill

Nyss i ettan på lilla essingen:

Sarah är inlåst på toaletten och pratar i telefon med en fransk/marockansk kille som hon träffade på resan.

Sarah: (öppnar toalettdörren och ropar) Vaaa??
Linn och jag: Va? Vi sa inget till dig!
Sarah: Nä, jag vet. Jag bara låtsas. Ok, men jag kommer nu då.

Jag tror inte att hon hade lust att prata med den där fransk/marockanska killen längre. Go svenska!

Välkommen hem



Nu har min kära Lulle kommit hem från Marocko efter en vecka i värmen. Hon är brun som en pepparkaka, berätta roliga historier och hennes dator är jetlaggad (?) efter resan. Härligt att ha henne hemma igen men nu längtar jag mer än någonsin bort. Ge mig. Nu!


Dagens horoskop

Nu går det verkligen framåt med mina planer, inget är fortfarande säkert men jag hoppas så innerligt. Allt hänger på om jag kommer in på kurserna som jag sökt, så nästa vecka blir veckan med stort V. 

"Du är nu ganska nära ett mål som du har satt upp för dig. En liten varning bara: gör inget förhastat".

Dagens horoskop i metro. Hej o hå! Jag glömmer horoskopen lika fort som jag läser dem så det är inget att bry sig om. Solen, here I come!

Jag vill bli trött

Åh, jag kan verkligen inte sova. Jag har städat hela lägenheten väldigt noga, kollat på film och nu sitter jag här. Hatar som sagt att sova själv och jag tror att det är därför jag skjuter upp det några timmar. Jag lär väl somna på bion imorgon efter jobbet av utmattning, snabba cash bli det med alla fina från jobbet (bara för att vi sålde så bra i dec).


På kvällarna är det svårast att förstå att det inte är vi längre. Saknar att somna tillsammans med dig något enormt. Nu gör det visst ont igen.

Äntligen känns allt mycket bättre

Idag har det varit en bra dag. Jag mår oförskämt bra och allt är nästan som vanligt. Jag har aldrig varit en deprimerad person så jag orkar faktiskt inte må dåligt mer än ett par dagar, sen bestämmer jag mig för att må bra och då gör jag det. 

Det är mycket på gång. Nu när det inte är jag och T längre känns ju valet att åka till värmen så mycket lättare. Så nu är jag ännu ett steg närmare utlandet och det känns bara så bra. Jag behöver verkligen lugn och ro och få komma bort lite från vardagen. Och om allt går som planerat är det inte långt kvar nu. Cirka fyra veckor. Jag dör av lycka!



Det finns ingen finare människa än dig. Du är underbar. De här åtta månaderna med dig har varit de bästa i mitt liv och jag kommer alltid att älska dig. Du är bäst!

Ännu en dag har passerat

Hemma från jobbet. Idag har jag i princip inte gjort någonting på jobbet, gått runt i cirklar i åtta timmar och bara önskat att dagen skulle ta slut.

Bytte också ut idrottsgalan (fick biljetter från jobbet) ikväll mot sängen. Jag har ingen ork eller lust till någonting. Och allra minst vill jag se allas "tycka synd om" blickar eller frågor om hur det är.

Mitt hjärta gör ont!

100117

Jag är tom och kan inte sluta gråta!

............

Mammas svar på inlägget "Till mamma"

Postat av: mamsen

Michelle!! jag litar absolut på dig o det vet du,o jag skulle inte vilja se dig sitta i en kassa på Ica, för då skulle jag se en olycklig Michelle, o de vill jag inte. tvärtom! jag är stolt att du våga göra saker som jag själv aldrig vågat, MEN!!Varför måste det nödvändigtvis ske på andra sidan jordklotet jämt, det har ju inte varit problemfritt dom andra gångerna, så självklart blir jag nervös och orolig:( men jag kan inte ändra på de tyvärr, det får du försöka o förstå, men jag älskar dig o önska dig inget annat. kram mamsen:)

Mamma är för fin hon. Bäst i världen!

Kvällens leopard



Blus och byxor från gina (julklapp av mams), ringar hm

Nu är jag och syster påväg ut. Det blir lite party på Kungsholmen med hennes vänner men innan håller vi till i våran lägenhet på Lilla Essingen där det bjuds på musik, rödvid och GT. Nice! Och jag är faktiskt fortfarande sjuk, men med lite alkohol i kroppen mår man faktiskt bättre dagen efter, alkoholen dödar bakterier och det är helt sant (enligt mig och Linn iallafall). Upp till bevis imorgon! Later!

kärlek




Hittade de här bilderna från nyår - Kamillas bilder (första bilden är Andreas verk). Fina!


Sick Sick

Jag har gått och blivit sjuk. Typiskt på min lediga helg. Jag har haft ont i huvudet i tre dagar i sträck och nu gör min hals så ont att jag knappt kan svälja. Pernie kommer hit en stund idag för lite planering, annars blir det nog bara sängen och tedrickande för min del. Jag är redan rastlös.

Bonden bar








Bilderna från förra helgen när jag tillbringade lördagens med dessa fina skapelse på Bonden. Vilket röj det var. Ludde spelade skivor och vi dansade. Och för er som inte bor i Sthlm. När ni besöker Sthlm nästa gång måste ni ta en tripp till söder och slrapan (gallerian), åka till baren högst upp i huset och ta ett glas vin till den fantastiska utsikten. Ett måste! Det är som sagt väldigt väldigt vackert!

Allt är väldigt tyst

Ikväll (och faktiskt flera dagar framöver) är jag kattvakt i min kära väns lägenhet. Där jag faktiskt bodde större delen av förra året. Så det känns lite som att komma hem. Fast det är väldigt tyst. Nu för tiden är jag van vid mycket ljud. Jobbet, delat boende med syster och sarah i en liten etta och så T då. Så det finns alltid någon att prata med men här är det helt tyst, vilket är lite skönt. Så jag sysselsätter mig med att leta lite olika kurser och dricka te. Sen väntar jag såklart på min käraste som ska dyka upp lite senare. Mys!

Till mamma

Nu är vi inne i en diskussion igen, du och jag. Hur många gånger ska vi tjata om samma sak? Det är alltid samma visa när jag planera att åka iväg (långt bort). Jag vet att det är för att du är orolig och nervös men hur många gånger har jag inte bevisat att jag klarar mig fint. Jag mår bra i värmen och själv tycker jag att man ska göra det känner för. Jag vet så många som inte vågar göra sådana här saker och jag känner mig lyckligt lottad att jag vågar leva för dagen och inte tänka så mycket. Visst att man kan välja fel många gånger men om man inte vågar testa så lär man sig ju ingenting. Och jag vet också att du helst av allt vill att jag ska bo i Nybro, jobba på ica och få barn. Då vet du precis vart du har mig och du kan känna dig trygg. Men jag är tyvärr inte den tjejen (och det är jag också glad för) så jag hoppas att du snart ska lära dig att acceptera att jag vill se världen, och att jag vill ha spänning och nya erfarenheter i mitt liv! Men vi är ju så lika på nästan allt och jag kan nästan slå vad om att jag kommer bli lika orolig för mina barn när jag blir stor (för just nu är jag liten, 23 år och har hela livet framför mig).

Så mamma, jag tycker att det är jättefint att du bryr dig så mycket men försök att släppa lite på det och lita på mig istället. Jag älskar dig mest. Du är världens bästa mamma!!!!

100113

Nu går det framåt. Medlem på studera.nu och medlem på csn så man kan alltså säga att jag är en bra bit på vägen. En bra bit påväg mot solen. Nu är det såklart en hel del småjobb kvar men det ska nog fixas inom de närmaste veckorna, sen smäller det!

(Allt är inte helt klart än, men som sagt, jag är en bra bit på vägen. Hoppas, hoppas! Pernie, Wieeee)

händiga syster



På jobbet. Och i morse skulle vi rensa avloppet på jobbet där vi häller ut all skit från våran städmaskin. Och givetvis var jag och Ellie inte fullt så händiga (vi är bättre på klädmärkerna i butiken) så istället fick syster hoppa in och hjälpa, som var förbi och visade sin nya fina klänning som hon köpt. Bra tajming va? Och här har ni alltså bildbeviset!

Lilla Essingen by night



100112



Idag har jag sprungit runt med syster på stan hela långa dagen. Hon är bjuden på en väldigt elegant fest med tema smoking. Så hela dagen har det varit klänningsletande och sista butiken vi gick in i fanns den, efter si så där fem timmar. Hon kommer bli väldigt, väldigt tjusig.

Ikväll är det min och Lulles kväll. Vi ska laga pastasallad och kolla på halv åtta hos mig, sen har vi hyrt en film och vid klockan tio är det såklart paradise hotel (skäms redan nu men det går ju inte att inte kolla).

Djurens läte?

Ledig idag så just nu sitter jag i min säng med datorn i högsta hugg och försöker hitta någon passande utbildning till mig. men de enda restkurserna man kan söka är i princip bara "från big ben till döda stjärnor" eller "djurens läten". Eller varför inte lära sig bosniska?

Jag ger snart upp!


Update: förlåt Pernie, jag kommer inte ge upp!



Fint från HM


me times four






Planering

Om allt går som planerat så kommer jag inte vara i Sverige så länge till. Jag har en plan och det är en väldigt bra plan. En varm plan. Långt bort. Som det stod på Pernillas badrumsdörr häromdagen:

"OM DU FORTSÄTTER ATT GÖRA SOM DU ALLTID HAR GJORT KOMMER DU ATT FÅ SAMMA RESULTAT SOM DU ALLTID HAR FÅTT"

Nu så

Äntligen har jag en plan för detta året, eller iallafall de närmaste månaderna. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer bli av!


Minimarket


Nu längtar jag till sommaren, som alla andra, något enormt. Och detta vill jag mer än gärna äga. Drömma går ju!

In my new dress




Jepp, här har vi den. den fina från HM trend som jag har fingrat på ändå sen ajg såg den första gången i Malmö i november. Hittade den på rean och nu är den min.

Och lite rolig fakta: Idag på jobbet skulle jag gå in i våran hiss. Jag hade famnen full av reklamationsplagg att jag inte riktigt såg vart jag gick och helt plötsligt faller jag handlöst ner på golvet och halvvägs in i hissen. då har Thomas den jäkeln ställt en låda precis vid dörröppningen. Och vilken jäkla smäll. Den där fucking plåthissen och klumpiga jag. Allas ögon riktades på mig och jag höll på att skämmas ihjäl när några kunder kom fram och undrade hur det gick. åh. Strumpbyxorna höll men mina knän höll inte. Så på bilden kan ni skymta mitt plåster på höger knä. När är det min tur att bli smidig?

Hjälp vad jobbigt

Vad trött jag blev av att lägga upp alla dessa inlägg om 2009. Tog mig flera dagar men nu är det klart och jag känner mig nöjd. Nu ska jag bara ta tag i bloggandet på riktigt. 2010, here we go!

December 2009


Vi hade hattfest, och jag fyndade min på myrorna, såklart!






Så, som ni ser blev det en hel det party med mina kära kollegor på Red Devil. Andreas gjorde sin dans till tradition (ha!), Ellie var rundast om fötterns och T var sötast.





Julafton, julafton, julafton!




Och nyår, bästa nyåret någonsin. tack Matti för en grymt bra ordnad kväll!


Och tack alla fina för att ni gjorde mitt 2009 till mitt bästa någonsin!



November 2009


Vi började med "halv åtta hos mig" (tisdagsklubben och vi besökte Matti, Ellie och Thomas för tre härliga trerätters-middagar.





Hilda besöktes i malmö av mig och Tussen. Gud vilken mysig helg vi hade och jag har inte skrattat så mycket på månader, kanske till och med år. Det är lyx att få umgås med mina närmaste ibland. tyvärr händer det allt för sällan men då uppskattar man det kanske mer. Älskar er!


Det blev också ett besök i Småland his familjen än en gång.  party hos Mårten. Brunch på söder med Sarah och kamilla. Linn och jag blev fotade (tyvärr har ajg varit dålig och inte visat upp en enda bild vi tog, men det kommer!). Fest på MNO som fortsatte med champange på Cafét. Vi besökte också Ludde på universitetet och tittade på hans uppfinning, och jag och pernie började såklart spåra med våra egna idéer att vi missade mycket av rundturen. Next time!



Oktober 2009






Jag och min T åkte på en underbar weekend till Berlin (som jag gav honom i födelsedagspresent) där vi strosade runt bland vintage-butiker, smakade konstig öl, besökte berlinmuren och mycket mycket mer.




Jag fyllde år. 23 år. jag börjar bli gammal!





Halloween fest på Blue moon bar med syster och Jessica. Galen kväll där vampyrtänderna försvann redan efter fem minuter på utestället. Men istället vaknade jag upp med Linns tänder i min byxficka.





After work med hela Red Devil-gänget. Det blev helkväll om jag inte minns helt fel. Kankse till och med att det shottades, och jag vet iallafall vem idé det var (Andreas - the king of shots).


Jag fyllde som sagt år och fick fin-fina skor av mams och en alldeles egen systemkamera av T (TACK!). Födelsedagsfest blev det såklart också och alla mina favoriter var där. Konsert på söder, och det var Milow som tog tonen. After work blev det också en hel del.



September 2009


Vi hade tjejfest på Lilla Essingen. Galet skoj!



Det här var också en månad med dålig uppdatering och lite bilder. men vad hände mer? Stand up och Patricia med Lulle och gänget. Matti fixade fest med gitarr. Skrapan gillade min stil. Fest i lägenheten på Odenplan otaliga gånger. Jag flyttade ifrån min lägenhet i Solna och flyttade in hos min T, permanent.


Augusti 2009


COLDPLAY var en av augustis höjdpunkter. På Stadion. I Stockholm. Magiskt!





Vi hade kräftskiva hemma hos mig, eller rättare sagt räkskiva. Det var tjejerna och Matti. T kom till festen. Roligt roligt!






Härliga dagar på bryggan på Lilla Essingen hos Sarah och syster. Och nu bor lilla jag här också. Längtar tills i sommar då jag slipper ta bussen hem till Solna efter en hel dag på bryggan med öl och rosé, nu är det ju bara att gå upp några trappor så är jag hemma. Ge mig sommar nu!






Min älskade mamma och lillebror var i Stockholm under några soliga dagar och förgyllde Stockholm. Dert blir bl a grönan och skansen.






Såhär kan vissa dagar se ut när man är lat och inte orka åka 15 minuter in till stan. Istället går man ner på kvarterspizzerian och lär pizzabagaren hur man gör en GT i ölglas. Lätt som en plätt och god blev den.



Det var också konsert "under bron", hatten på. Party med Josse och gänget ute på bryggan i Hammarby Sjöstad, där det dracks öl och avslutades med en liten lägenhetsfest. Gatufest på Söder med Lulle och T. fest hos Mattis med T och Lulle.


Juli 2009



Som jag skrev i somras; det enda som behövs är en båt. Och visst är det så. Här med Tommys båt i Mälarhöjden. Underbart vackert, underbart kul och underbart varmt i vattnet.




En tripp till till Småland, så blir det när det är sommar och man har massa semester. Det är alltid lika kul att komma hem! Här är den roligaste festkvällen på Vallen som jag upplevt.





2009 bjöd också på bröllop. Mitt första någonsin. Och det var min kusin Sofie som gifte sig med Stefan. Finare bröllop kan man inte ha!


 


Överraskinigsfets/födelsedagsfest/poolparty för T. Kvällen får en tia för väldigt bra stämning, lekar och poolbadande i timmar.


Vad hade Juli mer att erbjuda? Jag och T blev tillsammans och jag blev kär för första gången i mitt liv. Det tackar jag för! Grillfest i Mälarhöjden. Övernattning och fest på Emelies lantställe. T fyllde år. Jag såg Hoffmaesto för andra gången på Mosebacke.



Juni 2009



Vi fixade en överraskningsfest för söta Josse. Hon jag kan lova att hon blev mer än överraskad! Väldans rolig kväll.






MIDSOMMAR! Vilken midsommar. Den firades ute på Väddö med världens härligaste gäng på Josses lantställe - med egen brygga (var bara tvungen att få med det). Det dracks snaps, det dansades (remember Josse?), det åts mat, det var sol, det regnade, det blev kaos, vissa belv för fulla, vissa deckade och vissa deckade till och med på bryggan, vi klädde midsommarstången (?) och vi lekte lekar. Ja, så som en midsommar ska vara helt enkelt.





Härlig soldag utanför Solna med T, Sarah och hennes Christer. Varmt som sjutton var det!


Vad hände mer? Soft kök och bar besöktes ofta. Sooen var på besök med pojkvännen. Gröna lund. Vi ordnade en tjejfest i Solna. Mycket vistelse i Mälarhöjden. Tripp till småland och familjen igen där det bl a blev ett besök på Ölands djurpark.



Maj 2009


Jag cyklade till jobbet var eviga dag, och det var faktiskt första gången på många år som jag kände vårdoft i luften istället för avgaser. Det tackar jag för!





Det blev en tripp till Kalmar och och årets Springbreak. Med förfest hos Tuss och fint väder kunde det inte bli bättre.


Maj bjöd också på en hel del annat, bla: Började jag och T dejta. Mamma fyllde år. Personalfest hos Anna. Party med Pernie och hennes galna Thailands-kompisar. Många kvällar med syster på Riche. Grillfest hos T och mycket, mycket mer.



April 2009




April bjöd på en härlig helg i Åre med syster och Sarah. Inget åkande men däremot blev det solande på balkongen och öldrickande mest hela tiden.




Det var också månaden då Hilda och Tuss kom på besök i storstaden, så fyrklövern var samlade för första gången på många herrans år. Härligt!


I April fyllde också min syster 24. Det var mycket promenader i haga parken. Bowling med jobbet. Och sist men inte minst: Hoffmaestro-konsert



Mars 2009




Jag och min älskade Sarah var i Egypten - Sharm el sheikh. Världens bästa resa där vi levde som pensionärer - tidiga kvällar och tidig morgon. Vi snorklade, åkte fyrhjuling i öknen, red kamel (ett x antal gånger)  och badade med delfiner.


Det blev också en tripp ner till Småland och familjen och även en Joshua Radin-konsert på söder.


Februari 2009


Februari var tyvärr också en månad av dålig uppdatering. Men vi hade ofta efter work med red devil-gänget, jag var i Romme och åkte snowboard. Sen fyllde min söta lillabror fyra år.


Januari 2009


I Januari månad blev det inte så mycket bloggande överhuvudtaget. Det var istället mycket jobb. Men några saker som hände var att pappa fyllde femtio och att jag var på Grammisgalan med mickis.


Ny design

Med hjälp av Andreas har jag nu skapat en ny design. Känns lite roligare även fast att den ser i princip likadan ut som innan, förutom bilden då! Tack A!

Men frågan är nu hur man får upp profilbilden och kategorierna till höger som det var innan. Jag är lite lost. Just nu ligger dem klämda längst ner på sidan. Andreas? Ett handtag till kanske?


dagens köp


jeans och linne från weekday

topp och skärp från monki

byxor och klänning från hm

allt för 600 kronor, som hittat!

i.d



detta fick jag häromdagen av matti, i försenad födelsedagspresent. han kan allt köpa paketer han! tusen tack bästaste matti!

tredje januari


jacka monki ny, jeans cheap monday, kängor din sko, väska indiska, mössa acne.

this day





åh, vilka mysiga dagar vi har haft. igår kom fanny hem till mig och sarah för att mysa och kolla på film. hon stannade över natten och idag har vi ägnat hela dagen åt shopping inne i stan (och lite bubbel hos camilla på nk förstås). väldigt mycket fint till bra priser kan jag lova. jag är nöjd. och roligt att träffa fannis igen. det händer ju tyvärr inte lika ofta längre när hon bor i linköping, lååångt borta.

och nu ikväll har jag och sarah fortsatt dessa mysiga dagar på lilla essingen med filmkväll, hamburgare och naturgodis.


nyår 2010















nyårsbilderna, lite försenade, men jag har faktiskt inte varit hemma innan nu, ikväll. jag har haft mysiga dagar hemma hos min t. och nyår, vilken kväll. hela kvällen var perfekt med jädrans god trerätters (tack matti), trevligt folk, spel och härligheter. mina fina vänner, tack!


RSS 2.0