nk

japp, skulle som sagt bara bli "lite vin" med nk-gänget igår men det slutade med helkväll :D. kul som bara den var det, vinet och champagnen flödade så vem kan tacka nej då? inte jag iallafall. hur kul som helst att festa med alla tjejerna uppe i nk:s stora matsal med världens godaste mat utförd av kockarna själva och hög musik.  så till slut blev jag ju rätt på lyset MEN jag lyckades ta bussen hem hyfsat tidigt, tog ut linserna när jag kom hem, gav katten mat, tvättade av mig sminket, smörjde in hela kroppen med nivea, satte i mobil-laddaren, fyllde ett glas med vatten och ställder alarmet. bruka man komma ihåg att göra alla de här sakerna när man inte är helt vid medvetandet? hm. kändes skönt när jag vaknade nu iallafall. för ikväll ska jag vidare till märsta och möta upp tobias. var längesen jag träffade honom så det ska bli riktigt kul! men först ska det bli jobba av.

oliv

nu sitter jag här, halvblöt efter duschen och indrängt i olivolja. är så jäkla torr över hela kroppen så det behövs verkligen. hoppas bara lukten försvinner lite tills jag ska börja jobba.

spets





inhandlade också detta linnet. tänkte ha på mig det på tisdag då vi ska ha julbord med jobbet. nerstoppat till mina cheap monday och nya skorna, tror det blir kalas bra. vi ska åka runt i en båt i flera timmar runt stockholm och bara äta och dricka i massor, kommer bli hur kul som helst :).

torsdagens timmar







dagen på stan är över. mötte upp lilla sofie som är på besök i storstaden så strosade runt lite och tog en fika vid östermalm. dock mådde inte sooen så bra såhär "dagen efter" så hon fick faktiskt både göra ett besök på toaletten för att få upp de i magen som hon under gårdagen hällde i sig :) och sen åkte hon hem redan efter två timmar för att få sin vila, haha. jag tycker iallafall att det var bra gjort att hon tog sig till stan överhuvudtaget. sen mötte jag upp min kära sambo som vart hos tandläkaren så vi åkte hem tillsammans. nu blir det middag, lax med kokta grönsaker.

hallelujah

de gör låten så underbart bra. fyra norska sångare. espen, askil, alejandro och kurts version av hallelujah.


skyltning





första bilden är sen några veckor tillbaka när jag gjorde evisu-fönstret och sista bilden är dagens arbete. glömde tyvärr ta på de andra fönstret som jag också gjorde idag men ska fixa fram det. imorgon är jag förresten ledig. vi var så många som jobbade så anna frågade om jag ville vara ledig. så det var bara att tacka och ta emot :).

boka o boka

då var resorna hem till småland i jul bokade. fick  vara ledig den 23 vilket känns såå skönt. annars hade jag fått åka sent den 23, om det nu hade funnits något eller kommit hem på julafton vilket jag verkligen inte har lust med. men nu kommer jag iallafall hem klockan halv 11 dagen innan julafton, med tåg. tuff tuff tuff... kostade 750 kronor enkel biljett. inte direkt vad jag har lust att betala just nu men det är tyvärr bara att bita ihop! och nästan lika snabbt åker jag tillbaka, klockan halv 5 den 25. hatar att bo i stockholm och ha butikstider de här speciella dagarna. när man egentligen bara vill vara hemma länge, iallafall i en vecka. kanske ska skaffa mig ett kontorsjobb?


these boots are made for walking





kolla kolla kolla in mina nya skor. är de inte underbara? hur snygga som helst. passar så sjukt bra till stuprörs-jeans, och till tights. love!

white snow





vita vita stockholm. bilderna är sen i helgen när jag och sarah hade våra myskvällar.

wook tack

tjohooo, nyss hemkommen efter en kväll i råsunda, inte allt för långt från min lägenhet men ändån :). efter jobbet kom sara och krister och hämtade mig och vi åkte sedan hem till honom där de söta lilla paret bjöd på middag. det var riktigt trevligt och jag tackar för en bra kväll med god mat och framförallt gott vin ;). japp, nu är det bara att sova för imotgon börjar jag 10, så ingen sovmorgon för min del.
på tal om det kom jag till jobbet idag när jag hade följt sarah. och då undrade chefen ifall jag inte va lite tidig och jag sa: nja, klockan är ju halv så det är ingen fara. för jag tänkte ju att klockan va halv tolv men icke. så det ba bara att vända på klacken och gå en runda. tjugo över 10 staplar jag in på jobbet och tror att jag är i rätt tid. hm, min chef måste tro att jag går på nåt snart. jajajajajajaja, this is me, sorry!!!

förresten, fick sjuuuukt mycket mer lön än jag hade kunnat hoppas, inte för att det kommer att vara knapert iallafall men det känns sååå skönt! tack tack tack!

juletider





nu är det mys till 100 %. lulle är här, vi har lagat toast och tryckt i oss godis och cola. nu blir det däremot bara vatten för just nu mår jag lite halvilla efter all mat. och sen får vi heller inte glömma ljuset med juldoft, det är ju trots allt bara åtta dagar kvar till första december och fjorton dagar till första advent (låter ganska länge), men det kommer gå så grymt fort. och eftersom det redan är snö är det bara julmust och lussebullar som fattas.

orka inte just nu

just nu suger mina dagar rätt hårt. jag hatar pengar. hatar hatar hatar!!!!!!! vill bara hem till mamma! men är alldeles för långt borta. åh!


bara jag och katten




snö snö snö











vaknade och det var helt vitt ute. var helt enkelt tvungen att ta med kameran ut på en runda. länge leve snö!

home alone

myskväll själv hemma för typ 15 dagen i rad. min sambo är nykär och galen så det är därför och jag är jätte glad för hennes skull :), men imorgon ska iallafall sarah komma och sova här. hon kommer direkt från jobbet och ska ta med matlåda till oss :). så då blir det mys-pys.
längtar också tills söndag då det är ensam mamma söker. sista avsnittet. kan inte fatta att fler inte kollar på det programmet, underskattat :). man kan ju inte bli lyckligare än av att se anette och rickard, åh, så söta och kära så jag dör lite.
nu blir det idol och kaviar-mackor!

galen onsdag





ok, gårdagen var såå kul tillsammans med robin och soran. orka faktiskt inte dra hela kvällen men kika in på gaybloggen där robin har berättat allt. vi var iallafall på norra brunn, retro, cafét och village. galet galet kul. träffade så roligt folk hela kvällen och en rolig sak var att robin blev arg för att jag flörtade med en kille som han ville ha, och jag sa till honom "men han är ju ändå inte bög" och då tyckte han att jag "tog" killen från robin vilket inte känns helt rättvist. men som sagt, kolla in på hans blogg, mycket roligare :).

kvällen var egentligen planerad med sarah men hon bangade i sista stund för att hon hade inget att ha på sig, och jag ska inte dömma henne, jag vet exakt hur det är. men jag hade iallafall världens dåligaste samvete under kvällen när jag bara gick utan henne, åh, älsklingen, vi som hade hyrt film o allt. usch jag känner mig fortfarande dum. men jag ska gottgöra henne, för på lördag ska hon komma hem till mig i haga norra och så ska vi ha mys-kväll :D.

tänkte också bara flika in att så mycket komplimanger som jag fick igår under hela kvällen har jag nog aldrig fått förr, jisses. och ändå hade jag lånat robins lite halv stora converse och var verkligen inte speciellt hot. men som sagt, de är dagarna som är minst planerade som det händer på :).


finest.se


aj aj aj aj

looo, ligger här i soffan och känner mig helt utmattad. gick hem från jobbet idag för jag har haft riktigt hemska kramper i hela magen sen jag vaknade i morse, aldrig varit med om värre. så nu ligger jag här o ta igen mig. kunde knappt gå på vägen hem och skulle ringa mamma och beklaga mig men då tog mina pengarna slut innan det hann gå någon signal och jag tänkte att om det blir värre kan jag inte ringa någon, men som tur var var bobisen hemma och har nu servat mig i flera timmar med allt möjligt. och nu så fort jag reser mig har jag så ont i magen, den är helt spänd som jag har spänt mig idag, usch. jaja, undra vad det kan ha varit? var ju ute en sväng igår och svängde mina lurviga men det var väldigt lugnt och har inte kännt av någonting av det idag, hm. jaja. men nu känns det iallafall som om det börjar bli bättre och det är skönt.

som sagt var jag ute igår och det var så grymt kul, ska berätta mer om det snart och uppdatera bilder, men måste bara vila lite först :).

bara pank inget annat

jaha, en kväll till hemma i soffan, börja faktiskt bli lite halv-segt. men är ledig imorgon så det ska bli jäkligt skönt! och pank är man som en liten kyrk-råtta. jag kan lovar er att jag aldrig mer ska åka utomlands och jobba om jag inte har rejält med pengar när jag kommer tillbaka men så är ju aldrig fallet. har inte fått lön på fem månader, FEM MÅNADER, kan ni tänka er?! usch, jaja men nu är det som det är. ska försöka rota fram något ut frysen för i kylskåpet är det rätt tomt :). men som sagt, efter regn kommer solsken och nästa vecka får jag min första lön, inte för att den kommer vara så saftig men iallafall, jag får lön. underbart!

fotbollsgalan

jaha, nu sitter man hemma själv och inte gör ett enda dugg. min älskade sambo är på fotbollsgalan ikväll med hennes pappa. hm, känns lite orättvist :) nädå, inte alls. men skulle absolut gärna varit där. hon skulle vara så fin ikväll med ny klänning från gant och nya skor, gumman lilla! hon kommer ha så grymt kul. själv ska jag nog snart lägga mig under täcket för jag fryser som en idiot!

just idag, just nu


finest







det som är lite lite pinsamt är att jag blev en aning bundis med fotografen inne på soap, och han fotade sammanlagt fyra bilder på mig och ingen är ju direkt så smickrande, hm, kan man sluta vara linslus?

bara för lars













hejdå-party för lars i torsdags. bara för lars. kommer bli tomt på jobbet nu och speciellt nu när mimmi också slutar om fyra veckor. men jag och evelina ska hålla ställningen tillsammans med thomas!

det var förfest på jobbet i personalrummet, sen åkte vi vidare till söder och weekday där de hade mingel för de nya cheap monday-jeansen som skulle släppas dagen efter, de lappade som alla börja använda nu. var så sjukt mycket folk att man knappt kunde röra sig, i den stora butiken också. gratis öl givetvis och jag som sa att jag bara skulle dricka mina tre öl på jobbet och sen kanske köpa en ute drog nog i mig runt tio stycken under kvällen, haha. vi avslutade iallafall kvällen på soap bar tillsammans och dagen efter var det jobbigaste jag varit med om. jag säger bara det - aldrig mer bakis på jobbet! men vi hade kul som bara den, jag, mimmi och lars, hahah!

på väg till onsdagens fest




over-size kavaj monki, skärp second hand, halsduk indiska

frukost



idag var jag som vanligt väldigt tidig inne i stan, kan aldrig lära mig att åka in rätt tid så att jag slipper vänta utanför jobbet, men men, nu blev det som det blev och jag var inne en halv timme innan eve o jag skulle mötas, så jag gick till mc donalds och köpte mig lite frukost i form av smootie och toast. finns det något bättre än deras toast? 


tonight is the night

nu är det snart dags att börja göra sig iordning för fest. ska möta upp jobbkompisarna klockan halv sju för lite party. ska börja med några öl på jobbet och kanske sedan gå vidare till ett hak på söder där det är lite mingel för ett par nya jeans ska ut på marknaden. gratis öl och det är ju aldrig fel. men måste ta det lugnt för imorgon ska jag följa syster till bussen som går klockan åtta på morgonen och sen vidare till jobbet. börja klockan tio istället för tolv för jag ska göra om några skyltfönster, så vi få se vad chefen har för roliga idéer om dethela imorgon. ska bli kul men därför måste jag må bra, jobbigt jobbigt!


kenkas besök i storstaden











lite pics från lördagens förfest ute i fruängen. efter det drog vi som sagt ut, killarna till cafet och jag och linn gick till kära soap. bobisen var nykter och åkte hem. rolig rolig kväll!

me




top zara, jeans cheap monday

everything

dålig uppdatering på bloggen, som vanligt nu för tiden. orka lixom inte, finns inte så mycket tid heller för den delen. kom hem för någon timme sen, vart på möte med jobbet hos pace, ett märke som vi säljer på red devil. var faktiskt intressant. killen berättade mycket om företaget och vi åt pizza och drack öl. annars har dagarna varit lugna. äter pizza i princip varje kväll (måste ändras) och syster är fortfarande kvar i storstaden efter tre veckor :). hon trivs här.
helgen var också helskoj. kenny var här uppe på besök så han hälsade på mig på jobbet i fredags och i lördags slog vi klackarna i taket tillsammans. var först på förfest i fruängen hos hans bror jimmy, urfin lägenhet och trevligt trevligt var det. sen bar det in till stan men där gick vi skilda vägar då killarna drog till cafet och jag och linn gick till soap bar. blev också fotade, hm, tyvärr världens fulaste bild, haha vi ser verkligen inte kloka ut :) men kul hade vi. åkte sedan hem och vaknade upp med värsta bakfyllan på läääänge. men jag klarade mig igenom den också och på kvällen var jag och sara hemma hos hennes föräldrar och åt fars dag middag, riktigt riktigt gott!

och imorgon trodde man att man skulle få sova ut men icke, då ska jag vara på jobbet klockan nio för personalmöte, hm, inte lika kul. och på kvällen ska jag åka in till jobbet igen och möta upp mina kära jobbakompisar. vi ska dricka öl och fira av lars som slutar på fredag. inte en lugn stund, men det är roligt. veckorna går verkligen såå fort nu för tiden, hänger knappt med. jaja, nu ska jag sova!

torsdagens




jeans cheap monday, stickad tröja zara, stövlar scorett, halsduk indiska

james bond


födelsedagsbarnet lotta och sune

saras bror thomas och hans anna

och jag och bobisen


igår var en jättemysig kväll. mötte upp familj no 2 efter jobbet på chao chao vid karlavägen. firade lotta som fyllde år. åt världens godaste pastarätt med oxfilé och svamp, drack rödvin och åt glass. gick sedan vidare till royal för att se senaste bond-filmen. var faktiskt riktigt bra. det här var första bond-filmen som jag ser, har aldrig direkt varit intresserad av att se dem heller och hade inte direkt så mycket att jämföra med men den var bra. sen fick jag och sara skjuts hem av lotta o sune och somnade ganska snabbt. trevlig trevlig kväll!

systrar i farten




i lördags var jag och linn ute och slirade. hade egentligen ingen lust efter att ha jobbar ihjäl mig under dagen då vi hade canada goose-rea (som för övrigt var helt kaos. när jag kom till jobbet klockan 08.40, alltså en timme och tjugo minuter tills vi öppnade, då stod det redan runt 10 personer i kö, haha, fan vad jag garvade. och när klockan blev 10 rusade folk in och butiken fylldes på två sekunder. så under två timmar stod jag ihoptryckt mot spegeln och kunde knappt röra mig) men linn övertalade mig att gå ut iallafall för att det var hennes sista helg här uppe och för att det var halloween. så under kvällen gjorde vi stopp på o-baren, east och soapbar. lite roligt var när jag stötte ihop med en kompis från kalmar i kön in till soap. så kvällen va väldigt lyckad och avslutades på mc donalds :).

tack tack tack






de här kläderna fick jag av evelina på jobbet. kanske inte världens hetaste men det randiga linnet tycker jag är riktigt coolt och likaså silkes-kjolen. funderar på att kanske sy om den till en två-delad klänning. tror den skulle vara grymt snygg till sommaren med lite hårdare detaljer till, som svarta gladiator-sandaler och nit-armband. hm, jaja, det återstår att se vad det blir av det :). kan som vanligt iallafall inte tacka nej till kläder.

vapiano


jag och ludde

filip och thomas

hade lunch ihop med mina favorit-killar här om dagen. filip och ludde från zara. saknar att jobba med dem som bara den. och thomas, min nya partner på red devil. mysigt mysigt. vi njöt av varsin pizza på vapiano.

i dont know why

hm, inte orkat blogga de senaste dagarna/veckan. inte direkt haft någon lust, också för mycket att göra. men men, syster är iallafall kvar i sthlm efter två veckor, skulle bara stanna över helgen men det är inte så lätt när man är upp över öronen i någon ;). men det är trevligt. annars jobbar jag på, umgås med vänner och dricker ganska mycket vin. igår var jag och en ny bekant och åt pizza efter jobbet, sen drog vi vidare ner mot east för att kolla om hans kompis jobbade vilket han gjorde, så efter tre underbara öl (med olika smaker bla från japan och med smak av grönt te) och en trevlig kväll åkte jag vidare hem. och nu sitter jag här, huuur trött som helst. håller på att tvätta så jag orkade inte somna om en andra gång för att efter en halvtimme väckas av att gå ner och hämta tvätten. försöker hålla ögonen öppna istället framför datorn. japp japp. sen ikväll blir det middag med saras familj, för att lotta fyller år, grattis grattis :). så vi ska ut och äta på en mysig restaurang och efter det blir det bio. men först är det dags att springa ner till källaren igen.

RSS 2.0