i min nya kjol



idag har jag tillbringat dagen på jobbet i min nya kjol från urban outfitters. annars har det inte hänt så värst mycket. känns faktiskt ganska bra att vara tillbaka nu efter semestern. när jag kom hem stod maten klar på bordet. min kära sara hade lagat quinoa med räkor och massa gott. bobis, bara så att du vet, du är världens bästa kock! nu är nog planen att ta oss ner till kvartetskrogen och dricken en gt. finns ju inget bättre! jag är ledig imorgon dessutom.

drag me to hell

hm, ja vad ska man säga? vilket skämt! thomas och jag fick biobiljetter från jobbet (vilket var väldigt kul) men tyvärr så kan man ju inte ändra filmvalet såhär i efterhand, men däremot kan jag varna andra från att inte gå och se denna kassa film. det var mest det jag ville säga!

tillbaka till vardagen

imorgon är det tillbaka till verkligenheten igen. jobb i tre veckor sen en semestervecka till då det blir småland igen och bröllop, längtar. sen blir det också semester vecka 32, och då planerar väl jag och sarah att åka på en liten tripp till värmen. bara för att få komma bort lite. hoppas bara att planen fullföljs! nu blir det sängen!

undervattenskamera


framkallade undervattensbilderna från egypten häromdagen. tyvärr får man inte med hur fantastiskt det verkligen ser ut där under ytan, med alla färger och sånt, men vissa bra bilder blev det allt och sen är det ju alltid kul att ha.

bergshamra när vädret är som bäst







härliga dag. det har varit så otroligt varmt och jag har varit så otroligt nöjd. badade i princip hela tiden. spenderade dagen med thomas, bobisen och hennes christer. sen har eftermiddagen mestadels bestått av sängen och pizza. och nu är det faktiskt dags att städa upp i hallen. min resväska från småland ligger fortfarande ouppackad och kläder täcker hela golvet, vilket inte min kära sara uppskatta lika mycket som jag. tjo!

en lördag på odengatan






födelsedagsfesten igår för josse som hon inte visste om. alla utom freddy tryckte in sig på lilla toaletten precis innanför dörren, sen när josse kom till lägenheten ropade tove på henne så att hon öppnade dörren och alla hoppar ut och skriker överraskning och fortsätter med "ja mår hon leva". hon blev så jäkla glad och det var så kul att se. hoppas att du hade en härlig och rolig kväll för det hade vi! grattis grattis i förskott darling!

vilken kväll

hej och hå vilken kväll det var igår. ingen utgång, bara fest i lägenheten på odengatan. och josse som inte visste att det var överrasknings/födelsedagsfest för henne blev så jäkla glad. kul! bilder kommer. annars blir det sol och bad på klipporna idag!

lördagskvällen



nu blir det party med josse och gänget. massa rosé. massa skoj. hoppas på helkväll.

hagaparken




tillbaka från hagaparken där jag somnade i solen för att det var så skönt. men två timmars solande räcker. det är ju en dag imorgon också, sen tillbaka till jobb och vardag på måndag. vill inte!

yesterday



gårdagen var mysig. linn och jag gick till retro på sveavägen och joinade kanske 150 killar som var där och kollade på fotboll (vilket vi inte hade en aning om) och som linn sa: "det spelar ingen roll vart vi kommer när vi dör, för vi har redan varit i himmelriket", och jag kunde inte mer än att hålla med syster. sen kom freddy och josse och gjorde oss sällskap och kvällen slutade hemma i tommys hus med vin och snaps. det låter kanske inte så men det var en väldigt lugn kväll men ändå känner jag mig lite bakis idag. botemedel: bikini + sol!

nu är jag tillbaka

hemma hemma hemma. skönt skönt skönt. linn mötte upp mig på centralen sen gick vi och tog en öl med janne och kalle på o´larys. mycket trevligt. och nu bär det ut. kanske någon bar, kanske utgång, kanske lite grill. vi få se hur kvällen blir helt enkelt. skönt att inte ha för mycket planer. seees!

en onsdag i småland




bilder från "sommar"-allsången på onsdagen. det var verkligen hur mysigt som helst. jätteduktiga artister, fint väder och lotter. jag vann två stycken creme-vita ljus. och tanten i luckan var väldigt envis om att jag skulle välja någon annan färg. hon tyckte den gröna var fin och att "nu är ju svart så modernt" (vad nu hon vet om det), men jag svarade med att vitt mer var jag. sen bar det av hem till tuss där vi bestämde (eller rättare sagt, där jag tvingade henne) att utgång stod på kartan. så vi fixade skjuts och hällde upp vin. sen var vi pågång. det blev ernesto bara för att det var mest folk där, annars var det i princip tomt över hela stan, och väl där inne träffade vi på niclas och javar och det blev en hejdundrandes kväll. riktigt riktigt kul! och bevisen kommer här:




back to stockholm


sitter just nu på tåget tillbaka till mitt kära stockholm. med tåg denna gång, kan ni tänka? känns så himla skönt. skönt att sitta, internet och det tar bara fyra och en halv timme. yey! fattar inte varför jag sätter mig på den jäkla bussen var eviga gång? jo, billig. men i morse när jag kollade sista minutenbiljetter på tåget gick den på 450 kronor, vilket bara är 200 kronor mer än bussen och så värt! seeeees!

alkoholen talar

haha, förra inlägget skrev jag inatt när jag kom hem. det var sparat men jag hade antagligen inte lyckats fullfölja att lägga upp det på bloggen. vilket kanske var bra men nu var jag tvungen för att det var så kul. vad fick jag den rubriken ifrån? och alla stavfel? haha, jag hade kul igår iallafall. det märks väl?

jag stannar här


hemma efter kvarnaslätt och en utkväll tillsammans med min älskade tuss. fasen vad kul vi hade och jag tackar dig rill tusen att jag lyckades tviunga med dig ut en runda :). nu sooooooooov

mot kvarnaslätt



om tio minuter kommer mamma och hämtar mig för vi och hennes arbetskamrater ska till kvarnaslätt för att kolla på lite sång och dans :). lantligt va?

a la lindex


idag var vi en runda på stan jag, mamma och teodor. vi åkte tuff tufftåget (lyxigt) och shoppade loss inne på lindex. det är konstigt att varje gång jag är inne på lindex i nybro så hittar jag alltid något. det är ju aldrig en affär som jag går in i i stockholm men dem har faktiskt väldigt fina grejer. så inköpet blev en blommig kofta, en klänning, ett skärp och lite smycken. go lindex!

ute i solen


sitter ute i solen hemma hos mamsen. försöker bättra på brännan lite, vilket behövs! nu känner jag att det allt är härligt med semester! men jag vill ha längre, längre semester! och vistelsen i nybro blir kortare än palnerat. familjen är bjudna till halmstad över helgen så jag blir hemskickad på fredag till stockholm, haha. nädå. jag känner att det kommer bli skönt att komma hem och ta det lugnt några dagar innan jag börjar jobba igen. så ingen skada skedd mams!

inte likadant överallt

tunnbrödsrulle med ost och mjölk till det. jag är hemma!

godnatt!

pictures from today










bild 1. ölandsbron (tagen från bilen). 2. ingången till ölands djurpark. 3. flamingos. 4. hela barnaskaran. 5. sköldpadda (intressant). 6. jag i indian-parken (också intressant). 7. utsikten mot ölandsbron från parisehjulet. 8. vattenlandet. 9. berg och dalbanan (som är typ 100 år gammal).

mysdag

gud vilken mysig dag det har varit. som jag har sagt många gånger tidigare var vi på ölands djurpark. jag, mamma, lillebror, mammas kompis ulrika och hennes två barn plus ulrikas två syster-söner. vi har bara gått runt och myst i solen, kollat på alla djuren, åka karuseller och ätit glass. ingen stress utan bara mys hela dagen lång. så ikväll kommer jag att sova gott.

jag vaknade inatt av att teodor kom in till mig runt fyra och ville sova hos mig. han låg kvar i kanske en minut innan han förstod att det blev för trångt. så istället kom han in klockan sex jättepigg och ville att jag skulle vakna men jag var knappt vid medvetandet, så då la han sig bredvid mig så somnade vi om tillsammans till klockan halv åtta. underbart!

mot solens och vindarnas ö




jag och broder




älskade lillebror! vad hade jag gjort utan dig?

hemma i småland




fick en fin blomma av lillebror när jag kom fram med bussen till kalmar. så nu är jag hemma med familjen och alla kläder är framme och upphängda. så nu ska vi bara till stan och handla för imorgon bär det av till ölands djurpark. tjoo!

baksmällan


som sagt, vart på bio med midsommar-gänget samt min älskade bobis och hennes christer. vi såg baksmällan och jag kan bara säga som så att de som inte sett filmen, gör det! sjukt rolig!

nu sova, imorgon nybro!

magiska mälarhöjden








en härlig dag som tillbringats all over mälarhöjden och i tommys kalla pool. och sen får vi ju inte glömma att nämna thomas lilla collie-valp, helt bedårande. och dagen är inte slut än. ikväll blir det istället bio med samtliga midsommar-personer men även sara och christer! mys!

och kvällens sena timmar kommer jag att tillbringa med att packa min resväska. för som sagt, semestern börjar imorgon (på riktigt) och då bär det av till nybro och familjen.

midsommardagen på väddö






bild 1. jag på bryggan. 2. midsommarstången. vad hände? 3. underbar utsikt. 4. halva midsommargänget har samlats vid bryggan. 5. fluginvasion.

jag har hört att man ska underhålla sig både midsommarafton och midsommardagen. men vet ni vad? jag orka inte. det har varit världens mysigaste gårdag och dag ute på väddö och kvällen kommer jag att tillbringa i sängen med film. och det behövs faktiskt inget mer, för jag är så nöjd med hela helgen! underbara väddö!

midsommarafton på väddö













bild 1. pyntning av bilen för att göra en fin entre. 2. las palmas - nattens feststuga. 3. blomplockning a la freddy. 4. tommy har gjort sig midsommarfin. 5. jag och thomas vid matbordet. 6. jordgubbar i massor. 7. jag på bryggan. 8. thomas plockar upp ölen ur vattnet som flytit iväg efter att jag lagt dem på kylning, hm. 9. knäckebrödsleken, vilket lag äter upp först? 10. struthattsfotboll för hela slanten. 11. mattias bjuder på gitarr och sång som vanligt. 12. jag och mattias har jäkligt kul. och detta var faktiskt också kvällens sista bild.

tack än en gång för en grym kväll! kram till josse som fixade och alla andra (ink. josse såklart) för trevligt sällskap!

vilken underbar midsommar


tillbaka i stockholm efter en natt i skärgården. och vilken dag/kväll/natt det har varit. bästa midsommaren någonsin. tack josse och alla andra för en grymt rolig kväll. bilder kommer!

090618

imorgonbitti gäller det! blir nog att vi åker tidigt för att slippa köerna, men som sagt, så tänker nog alla tyvärr. bara att hålla tummarna.

en annan nyhet är att sara och hennes christer ska bo hos mig ett tag tills deras lägenhet är renoverad. så vi blir alltså tre i en etta, mys mys! pax för madrassen!

nu film med thomas!

acne



att rota fram gammal rea från lagret lönar sig ibland! acne - generic girl (tab).

tre saker

för det första: dagen på jobbet - evelina var inne med sin lilla bebis levi. så söt att jag nästan dör. och efter jobbet var jag och thomas tvungna att gå på ett möte i röhnisch-butiken för att diskutera hur norrlandsgatan kan bli en bättre gata. hur man får dit fler kunder. både jag och thomas är ganska ointresserade av hela grejen så vi satt mest och skrattade och drack vin. det var seriöst med namnlappar och allt. sen skulle man skriva ideer på ett papper och ja, vi kom väl inte fram till så värst mycket.

och för det andra: efter mötet åkte jag hem till mig. från stureplan till stadsbiblioteket, in på ica och sen vidare hem till haga norra. och precis när jag ska hoppa av bussen hör jag: "ursäkta, du har en lapp på ryggen". så där har jag gått hela vägen hem med en lapp på ryggen som det stod "thomas" på. fint. men i och för sig, jag fick väl skylla mig själv om man tänker på mitt bus dagen innan (men thomas grej var lite taskigare än mitt), gråter!

och för det tredje: nystädat och klart hemma hos mig tills sara och christer kommer imorgon för att vara "barnvakter" under helgen. och imorgon ska jag upp tidigt och packa för som sagt, nu nalkas det midsommar och skärgård.

som i bullerbyn



sista dagen för anna (chefen) på jobbet idag. tråkigt tråkigt, men roligt roligt att hon snart ska få en liten flicka. annars har det varit en väldigt rolig dag. satte bland annat en lapp på thomas rygg idag när vi jobbade där det stod: "jag hjälper dig gärna. /thomas". haha, och så gick han runt ett bra tag sen var det en kund som sa till honom. vad har jag att säga till mitt försvar? förlåt bästaste, men jag är faktiskt bara 22!

och längtan efter midsommar ,skärgården och tältet blir bara större och större. bara två dagar kvar nu!

nu: thaimat.

snooze snooze

det är sol ute! äntligen. hoppas hoppas att det håller i sig. efter lite mer än två timmars snoozning är jag nu på fötter. varför ska det alltid ta denna jäkla tid?? jaja, jag är uppe iallafall, och det är huvudsaken!

nästan där


gud vad jag är trött! trött, trött, trött! trött på vädret, trött på jobbet, trött på att snooza 1,5 timme varje morgon och sen är jag väldigt trött på att vara trött. men vet ni vad som är underbart? jag har semester om tre dagar. TRE DAGAR! det är vad jag verkligen behöver just nu. midsommar kommer tillbringas utanför stockholm på josses landställe, och veckan efter ska antingen tillbringas i värmen eller hemma i småland med min underbara familj, har bara inte bestämt mig än.

vilket tråkigt inlägg, sorry!

nära döden upplevelse

var tvungen att åka in till stan idag för att hämta nycklarna till jobbet imorgon, och det första mina älskade kollegor säger till mig är "gud vad du ser ut". jo, man tackar! har haft världens huvudvärk hela morgonen vilket nog berodde på bubblet igår. jaja, nog om det. det jag ville komma till var att när jag kom hem igen så var sarah hemma hos mig. jag trodde också att linn dykt upp men sarah sa att hon inte hade kommit än. så vi satte oss i köket då sarah helt plötsligt kollar bakom mig och skriker som en galning. jag kom faktiskt inte riktigt ihåg vad jag tänkte mer än att jag blev riktigt rädd och vågade knappt titta. sen vände jag mig om och då ser jag en mörkklädd, lång figur som håller en stor kökskniv i handen. såklart börjar jag också skrika som en galning. och ja, det var linn som hade klätt ut sig. sen börja linn och sarah att asgarva och jag själv sitter och skaka. snällt! tack! fint!


nu: pizza med syster och lulle!


gin o tonic






tack världens bästa tjejer för gårdagen! kvällen började med middag hemma hos mig. det bjöds på pastasallad med kyckling och efter det massa gott snacks. vi drack vin och tjattrade hela kvällen tills vi åkte in mot stan och utekompaniet. jag och sara beställde gt som vanligt, så mycket förra sommaren och jag älskar det! alla var som sagt ganska runda om fötterna och begav sig hemåt ganska snabbt utan systrarna bergh som fortsatte kvällen på cafét.


med mina tjejer


påväg ut mot en helkväll på stan med mina tjejer, underbart!

när ska jag börja ta ansvar?

fröken michelle bergh kan visst aldrig lära sig. tappade såklart bort mitt kontokort idag på stan. det nya kortet hade jag väl i, hm, några veckor. jag blir galen på mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i mina cykelbyxor



nu är jag påväg mot stan. ska inhandla diverse saker till kvällens mys då bobisen, clara, sarah och linn kommer hem till mig för lite tjejkväll. ska bli hur mysigt som helst. så vin ska inhandlas, och också något ätbart, vet bara inte vad än. så, adjö!

det är ju inte bröllop varje dag

jag har köpt min klänning till kusin sofies bröllop i sommar. och den är verkligen underbar. men dessvärre kan jag inte visa upp den för klänningar är ju som sagt alltid bäst då ingen sett dem! egentligen lite för dyr för min plånbok men vad fasen, det är ju inte bröllop varje dag och inte heller varje dag man kan klä upp sig på riktigt. OCH, som sagt, den är underbar.

soft kök o bar

after work


efter jobbet igår blev det after work på soft med thomas, marianne och annica. öldrickande och pizza-ätande, perfekt avslutning efter en bra dag på jobbet. förresten, kanske dags att bättra på med ett nytt lager på naglarna, eller?


grönan






lång dag på jobbet idag, nio till åtta för att vara exakt. phu. men som lite belöning åkte jag och thomas till gröna lund efter jobbet och mötte upp hans syster och hennes pojkvän. väl där inne bjöds det på lite åk, fem-kamp (gissa vem som kom sist?) och öl. härlig härlig kväll! nu ska det sovas! zzzzz...

oups

glömde säga att jag köpte mina älsklings-solglasögon igår, IGEN. råkade tyvärr festa bort de första hemma i småland. men det förvånade mig inte, jag är så van så!

nyinköpt gånger tre




såg att mq hade öppet vid nio i morse när jag skulle gå in till jobbet. 50% i stor del av butiken så jag hoppade in och fyndade västen och tigertröjan till mycket bra priser. annars är det faktiskt aldrig någon butik som jag går in i. gick också in på urban outfitters efter jobbet och hittade denna underbara blåa tröjan med spets, jag är kär!

annars har dagen gått bra på jobbet. förbereder inför en stor rea på fredag så mycket omhängnad i butiken blir det. sju jobbdagar kvar till semestern - nedräkning! nu: tacos från gårdagen!

gummistövlar på




äntligen

äntligen har skatten kommit. den riktigt STORA summan kommer att göra mig till människa igen! jag är glad. tack matti, du är bäst. nu ska jag bara försöka spara lite av pengarna också vilket inte är min starkaste sida, shoppingen ligger mig närmare, tyvärr!


GUM-GUM

på bakgården, en kväll i juni



i mina jeansshorts

gamla avklippta second hand-jeans


morgonen var ju tyvärr inte lika kul som gårdagen. trött som bara den pallrade jag mig upp till jobbet. men fyra arbetstimmar gick fortare än väntat. roligare var det i morse innan jobbet när jag och sarah gick till affären och köpte cola. vi blev då stoppade av massa val-nissar som tvingade oss att gå in och rösta. men tyvärr var det svårare att genomföra än att komma in i egypten (vilket många gånger kan vara ett helvete). varför alla dessa olika loaler? kan inte alla få gå till vilken  lokal de vill. så, pga att jag måste åka till solna stad för att få lägga min röst kommer jag nog vara "soffliggare" i år. de får faktiskt skylla sig lite själva. men en snubbe som kampanjade för folkpartiet erbjöd sig att skjutsa oss till vallokalen i solna klockan halv sju när han slutade (även fast han vet att vi kommer svika hans parti), så man ska aldrig säga aldrig. för övrigt var tanterna galna på oss bara för att vi sa att vi inte brydde oss så värst mycket och för att jag inte ens hade öppnat mitt kuvert med min vallapp i. hm!

nationaldagen

hemma hos lilla mig



tyvärr blev det inte så mycket bilder tagna igår, blir sämre och sämre på det. kvällen var iallafll underbart kul, även fast det aldrig blev någon utgång för min, sarahs eller linns del. även fast de tre karlarna också var här så kändes det som en riktigt härlig tjejförfest med mycket svaller och skratt. tack tack tack världens bästa för en kort men rolig kväll med er!

090606

nu är det party på hög nivå. hörs imorgon!

19,5 - gänget

soft kök o bar


hemma efter en kväll på stan. tog en after work med detta underbara gäng på soft kök o bar. thomas hade besök från, ja, vad det nu var för land han kom ifrån, så det firade vi med lite öl. egentligen skulle jag åkt hem tidigt och städat tills sofie och daniel kom men icke. kom istället hem en halvtimme innan utsatt tid och stressade sönder mig för att få lite ordning och reda i lägenheten, och tänka sig, jag hann!

dagen på jobbet var däremot inte bra. har varit på riktigt dåligt humör och känt mig irriterad på allt och alla. jag kan nog räkna de gångerna på en hand som jag och thomas tilltalade varandra idag. thomas var ju bara tyst för att jag var tyst, stackarn. förlåt bästaste för att jag förstörde din dag. det ska gottgöras!

nepp, nu ska det sovas. godnatt!

mardröm

o gud, vaknat efter en helvetesnatt. drömt mardröm precis heeela natten. och den var så jäkla lång. vaknade klockan sex i morse och ville knappt somna om (och då var det ändå ljust ute). phu! jag sa redan i går att jag trodde att jag skulle sova dåligt eftersom jag var hemma själv (brukar alltid göra det) men sen blir det så här, värre än jag kunnat ana. åh! jaja, ikväll kommer iallafall lulle till mig och gör mig sällskap, vi ska planera lite smått om framtida ting!

nu skulle jag vilja skriva att "jag ska ut på powerwalk" men tyvärr vet jag faktiskt inte om jag orka (lat som jag är), det återstår att se. för övrigt har jag ledig dag idag. tjo!

update: nu blir det jobb iallafall, klart att man ställer upp. Zzzz...

l a s t

och där var sista inlägget för denna gångens tripp till familjen i småland. en hel del bilder, jag vet, men bättre det. tack och hej!

pssst, nu blir det glass igen.

lördagskväll i småland

hemma hos tussen och i kalmar










lördag = mams födelsedag + kalas

mamma 45 år. grattis!





fredagskväll

lugn kväll med familjen


livet på landet

hemma hos pappa i skansen










mitt älskade hem

hemma hos mamsen





härliga hem! på tredje bilden ser ni tavlan till höger på Brigitte Bardot som mamma har målat. jag har sagt det förr och jag säger det igen, mamma är grym!


första timmarna

lillebror teodor

hemma på våran gata teodor visar att han lärt sig cykla

hemma igen i stockholm och tillbaka på jobbet, som det ska vara. men såklart saknar jag familjen redan och framförallt lillebror. men jag kommer åka tillbaka om några veckor då min semester börja så jag får helt enkelt hålla ut :). så nu kommer en hel drös av inlägg med bilder som visar min helg i småland, för som sagt säger en bild mer än rusen ord!


RSS 2.0