Soldag på Long beach





Idag har varit en underbar dag. Häng på long beach med bästa Sara. Jag är så glad att jag har de här tjejerna. Pernie och Sara - Ni är bäst! Sara åker förövrigt hem på tisdag vilket inte känns alls kul, men vi ska försöka göra hennes sista dagar till de bästa! det börjar ju bra med Phi Phi i helgen!

Nu ska jag ta en kalldusch sen ska vi gå ner till stranden, dricka lite chang, kolla på solnedgången och äta middag. Livet är allt underbart!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Idag har varit en underbar dag. Den började vid 07.30 imorse med ett högst irriterande ljud iform av en väckarklockas PIPPIPPIP, ja du vet. sen öppnade jag ögonen och lyfte på persiennen, WIIIEEE det är molnigt idag!!! dags att klä på sig, först varma bomullstrosor, sen långkallingar, jeans, tröja nr.1, tröja nr.2, tröja nr.3. nu sockor! halsduk, kängor som är tunga och jobbiga att gå i (men bra för slasken, alla fina skor läcker ju alltid) MÖSSA, vantar tung skolväska, UT! till frukost en torr knäckemacka. Nu i skolan och lär mig ISLM kurvornas reala samt nominella betydelse för ekonomins utväckling och varför tanzania är världens fattigaste land. AVUNDSJUK?? :P

2010-03-04 @ 17:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0